İsvea

İsvea

Son dakika isvea haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan isvea gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan isvea haber sayfamızda...

İsvea

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15 isvea haberi bulunmuştur.
Kazdıkça fışkırıyor! Türkiye'nin sadece 4 yerinde var
Kazdıkça fışkırıyor! Türkiye'nin sadece 4 yerinde var Türkiye'de Roma dönemine ait dört antik barajdan birisi olan Örükaya’da kurtarma kazıları yeniden başlatıldı.
1.08.2018 Gündem
Kazdıkça fışkırıyor! Türkiye'nin sadece 4 yerinde var
Kazdıkça fışkırıyor! Türkiye'nin sadece 4 yerinde var Türkiye'de Roma dönemine ait dört antik barajdan birisi olan Örükaya’da kurtarma kazıları yeniden başlatıldı.
1.08.2018 Gündem
Mükemmelliğin Simgesi İtalyan ISVEA
Mükemmelliğin Simgesi İtalyan ISVEA ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü...
18.03.2021 Dekorasyon
Geleneksel ile çağdaş çizgiler banyonuzda bir arada
Geleneksel ile çağdaş çizgiler banyonuzda bir arada İtalyan ISVEA, Regina koleksiyonunda geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla sentezledi.
9.02.2017 Banyo
ISVEA’dan hem modern hem de klasik bir tasarım: Eleganza
ISVEA’dan hem modern hem de klasik bir tasarım: Eleganza Klasik esintiler ile modern çizgilerin harmanlanarak tasarlandığı ISVEA’nın Eleganza serisi, geçmişi bugünün banyolarına taşıyor.
9.03.2016 Banyo
En yeni, en moda
En yeni, en moda Sonbahar-kış sezonunun gelmesiyle birlikte vitrinler de yenilenmeye başladı. Alışverişe çıkmadan önce kıyafetten çikolataya seçeneklerin olduğu rehberimize göz atın
16.10.2015 Cumartesi
O ödül ISVEA'nın
O ödül ISVEA'nın Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne ISVEA layık görüldü.
14.07.2015 Konut
ISVEA'ya tasarım ödülü
ISVEA'ya tasarım ödülü İtalyan ISVEA, Sott’Aqua serisi ile tasarım dünyasının prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.
13.07.2015 Ekonomi
Böyle klozet görülmedi!
Böyle klozet görülmedi! İtalyan Ettore Giordano tarafından tasarlanan klozetin özellikleri ise hayli ilginç…
22.04.2015 Teknoloji
ISVEA, Almanya'dan 5 ülkeye ulaştı
ISVEA, Almanya'dan 5 ülkeye ulaştı ISVEA; özgün tasarımlarıyla katıldığı ISH Frankfurt Fuarı'ndan 5 yeni ülke anlaşması ile döndü.
20.03.2015 Konut
İtalyan markasına Türk tasarımcı imzası
İtalyan markasına Türk tasarımcı imzası Tasarımları ile farklılaşan İtalyan markası ISVEA’nın, başarılı tasarımcılarından Sevil Acar, Sott’Aqua Marino Serisi ile EDIDA Uluslararası Tasarım Yarışması’nın “Banyo Kategorisinde” büyük ödüle layık görüldü.
25.02.2015 Banyo
Bir İtalyan daha Çorumlu olabilir
Bir İtalyan daha Çorumlu olabilir İtalyan Isvea’yı bünyesine katan Çorumlu Ece Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, başka şirket satın almaları yönünde İtalya’dan teklifler aldıklarını söyledi
30.10.2014 Ekonomi
İtalyan markası Çorum'dan büyüyecek
İtalyan markası Çorum'dan büyüyecek Vitrifiye seramik ve banyo mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren İtalyan markası Isvea’yı satın alarak üretiminin yüzde 90’ını Çorum’daki fabrikasına taşıyan iş adamı Erdem Çenesiz, Isvea markasındaki hedeflerinin 30 milyon dolarlık ihracat olduğunu açıkladı.
7.06.2014 Ekonomi
Konutta son trend ‘metreküp’ oldu
Konutta son trend ‘metreküp’ oldu Metreküp değeri, son dönemde lüks konutun önemli kriterlerinden biri haline geldi. Rakiplerinin bir adım önüne geçmek isteyen bazı firmalar da 3 metreye ulaşan tavan yüksekliğine sahip konut üretmeye başladı
28.01.2013 Ekonomi
Türk şirketi yarım asırlık İtalyan firmasını satın aldı
Türk şirketi yarım asırlık İtalyan firmasını satın aldı İnşaat ürünleri sektörünün önde gelen oyuncularından Ece Grubu, İtalya'nın köklü banyo markası ISVEA'yı satın aldı. Grup, banyo dolapları, armatür, akrilik ürünleri ile bilinen markadan yararlanarak Avrupa ve Türkiye'de büyümeyi planlıyor.
28.01.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İsvea ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.