SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İsviçreli Swiss Image Türkiye'de

İsviçre’ninünlü cilt bakım markalarından Swiss Image, Gratis mağazalarında satışa sunuldu.

|

Türkiye’ye Gratis ile giriş yapan marka, Alpler’den gelen buzul su mineralive İsviçredoğal bitkilerinden elde edilen ekolojik saflığı ile öne çıkıyor.

Dünya markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Gratis, saflığı ile ünlü İsviçre markası Swiss Image’ı Türkiye’de satışa sundu. İsviçre bitki özleri ile birlikte Alp Dağları’nın antioksidan özelliğe sahipbuzul sularından gelen zengin minerallerle cildi nemlendiren Swiss Image cilt bakım ürünleri arasında matlaştırıcı yüz yıkama jeli, günlük peeling, nemlendirici maske, nemlendirici gündüz kremi, yenileyici gece kremi ve göz makyaj temizleyicisi yer alıyor.

Swiss Image krem yorumları

Swiss Image ürünleri, içerdiği cildin nem dengesini sağlamakta önemli bir rol oynayan doğal bitki özleri veciltte oluşan serbest radikalleri engelleyen ve yaşlanmanın önüne geçmede etkili olan Alp Yıldızı içeriği ile diğer ürünlerden ayrışıyor. Alpler’den gelen buzul su minerallerinin kolay emilim sağlaması ile hafif bir kullanım sunan Swiss Image ürünleri,kompleks botanik özleri içeren cilt bakım ürünleri ile de dikkat çekiyor. Swiss Image ürünleri paraben, sls ve slesphthalatesiçermiyor.

Yalnızca Gratis mağazalarında satışta olan, Alpler’in bozulmamış doğallığı ve saflığından faydalanan ve tüm cilt tipleri için uygun olan Swiss Image ürünleri şöyle;


Swiss Image Matlaştırıcı Yüz Yıkama Jeli
Alpler’den gelen buzul su mineralleri ve doğal bitki özüiçeriği ile cildi derinlemesine temizler. Tüm cilt tipleri için uygun olan yüz yıkama jeli, uzun ömürlü mat ve saf bir görünüm sağlar.
Fiyat: 21,90 TL

Swiss Image Günlük Peeling
Tüm cilt tipleri için uygun olan Swiss Image günlük peeling, siyah noktaları ve cilt üzerindeki ölü deriyi cildi tahriş etmeden ortadan kaldırır, taze ve genç bir görünüm kazandırır.
Fiyat: 21,90 TL

Swiss Image Nemlendirici Maske
Zenginleştirilmiş doğal bitki özleri ve Alp buzul sularının doğal mineralleriile cildi besleyerek, cilde ışıltılı bir görünüm kazandırır. Tüm cilt tipleri için uygundur ve kullanım esnasında hidrasyon sağlayarak cildi yumuşatır.
Fiyat: 20,90 TL

Swiss Image Nemlendirici Gündüz Kremi
Alpler’e özgü Alp Yıldızı çiçeği özleri ile cilt tarafından kolayca emilerek cildi beslerken uzun süreli nemlilik kazandırır.
Fiyat: 24,90 TL

Swiss Image Yenileyici Gece Kremi
Yağlı olmayan bu gece kremi, cildin özellikle gece yenilenmek için gereksinimi olan nem ihtiyacını karşılayarak cildi besler ve dinç bir görünüm kazandırır. Tüm cilt tipleri için uygundur.
Fiyat: 24,90 TL

Swiss Image Göz Makyaj Temizleyici
Alpler’den gelen buzul su içeriği ve özel formülü sayesinde göz makyajının hassas göz çevresini ve kirpikleri zedelemeden çıkarmaya olanak sağlar. Oftalmolojik olarak test edilmiştir
Fiyat: 20,90 TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.