İtalya

İtalya

Son dakika İtalya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İtalya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İtalya haber sayfamızda...

İtalya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73.635 italya haberi bulunmuştur.
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Galatasaray
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Ekonomi
Ünlü model Nina Agdal anne oluyor
Ünlü model Nina Agdal anne oluyor Dünyaca ünlü Danimarkalı manken Nina Agdal, hamile olduğunu duyurdu. Youtuber Logan Paul'le (29) nişanlı olan 32 yaşındaki güzel, doğumun sonbaharda olacağını açıkladı.
16.04.2024 Cadde
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi, Türkiye'ye dönüyor. 2009'da Antalya'da organize edilen dünya çapındaki etkinliğin yedinci etabı 28-29 Eylül tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.
16.04.2024 Diğer
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosu açıklandı. VakıfBank'tan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Carutasu ilk kez kadroya davet edildi. Öte yandan Melissa Vargas ve Carutasu ile ilgili kuralın detayı ortaya çıktı.
16.04.2024 Voleybol
Kuru incirin tadı kaçıyor
Kuru incirin tadı kaçıyor Türkiye’den Fransa’ya ihraç edilen kuru incirde normal değerin 11 katı aflatoksin tespit edildi ve iade edildi. Ege İhracatçıları Birliği, aflatoksinin doğa koşullarında oluştuğunu, UV ışığıyla ayıkladıklarını söyledi. Prof. Ayhan Filazi de uygun depolama şartlarına dikkat çekerek, ‘Havadan gelen mantarların toksinleri ürüne yerleşip bu kanserojen maddeleri ortaya çıkarıyor. Karaciğerleri daha çok etkiliyor’ dedi.
16.04.2024 Gündem
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir'
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir' Bundan 100 yıl önce bir dağın kayalık yüzüne inşa edilen bu kulübe, 'dünyanın en yalnız evi' olarak kabul ediliyor. Peki, yaklaşık 3 bin metre metre yükseklikte bulunan ve uğruna yüzlerce insanın hayatını kaybettiği bu ev neden ve nasıl inşa edildi?
16.04.2024 Yaşam
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım
İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali için geri sayım Bursa'nın İznik ilçesinde 3 gün boyunca sürecek, Dünya’da büyük ilgi ile takip edilen, Marmara Bölgesi'nin en büyük gölünde gerçekleşen İznik Ultra Maratonu ve Koşu Festivali 19-21 Nisan’da...
15.04.2024 Diğer
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu Trabzonspor'un sezon başında Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Rayyan Baniya, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından formayı unuttu. Savunma oyuncusu, ligde son 8 maçta yedek kulübesinden dahi çıkamadı.
15.04.2024 Trabzonspor
Ebrar Karakurt'a rakip kaptan Goncharova'dan skandal hareket! Rusya'da finale yükseldi
Ebrar Karakurt'a rakip kaptan Goncharova'dan skandal hareket! Rusya'da finale yükseldi Rusya Ligi yarı final serisinin 5. maçında Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup eden Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, finale yükseldi. Rakip takımın kaptanının Ebrar'a yaptığı skandal hareket gündem oldu.
15.04.2024 Voleybol
Ali Erbaş: Soykırıma uğrayan, katledilen insanların inancına bakılmaz
Ali Erbaş: Soykırıma uğrayan, katledilen insanların inancına bakılmaz Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Gazze’de yaşanan soykırımı, katliamı, canavarlığı durdurmak için dünyanın insan olduğunu hatırlaması yeter” dedi.
15.04.2024 Gündem
Udinese - Roma maçında Evan N'Dicka yere yığıldı! Maç tatil edildi
Udinese - Roma maçında Evan N'Dicka yere yığıldı! Maç tatil edildi İtalya Serie A'da 32'nci haftasında Roma'nın Udinese'ye konuk oldu. Kalbini tutan Evan N'Dicka sedye ile sahayı terk etti.
14.04.2024 İtalya Serie A
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
Galatasaray'dan 8 milyon euroluk teklife ret!
Galatasaray'dan 8 milyon euroluk teklife ret! İngiltere’den Brighton, Emin Bayram için Galatasaray'a 8 milyon Euro teklif etti. Sarı-kırmızılı yetkililerin teklifi reddettiği ortaya çıktı.
14.04.2024 Galatasaray
Türkiye'den kaçırılan 25 bin 525 eser yurda döndü
Türkiye'den kaçırılan 25 bin 525 eser yurda döndü Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne bağlı kültür varlığı kaçakçılığıyla mücadele ekiplerinin 1980 yılından beri izini takip ettiği, yurt dışına kaçırılan 25 bin 525 tarihi eser ve kültür varlığı, Türkiye'ye geri getirildi.
14.04.2024 Gündem
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi Nicolo Zaniolo'yu listesinde bulunduran Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis, transfer bütçelerini 100 milyon dolar olarak belirledi.
14.04.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa’ya Gazze mektubu gönderdi: Adil çözüm olmadan barış mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa’ya Gazze mektubu gönderdi: Adil çözüm olmadan barış mümkün değil Gazze’de uluslararası hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade edilmemesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Filistin-İsrail meselesi adil bir çözüme kavuşturulmadan, Orta Doğu’da kalıcı barış mümkün değildir” dedi.
14.04.2024 Gündem
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda!
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda! Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda Cem Bölükbaşı, ilk yarışına çıkmaya hazırlanıyor. Toplamda 5 ülkede düzenlenecek Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nın bir sonraki etabı, 5 Mayıs tarihinde Fransa’daki Le Castellet pistinde yapılacak.
13.04.2024 Motor Sporlari
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı Antalya’daki teleferik kazasının ardından İzmir'de teleferiğe ilgi azaldığı belirtilirken, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki teleferik tesislerindeki ziyaretçi sayısına ise etki etmediği bildirildi.
13.04.2024 Gündem
İspanya'da, 686 milyon dolarlık esrar kaçakçılığı yapan çete çökertildi
İspanya'da, 686 milyon dolarlık esrar kaçakçılığı yapan çete çökertildi İspanya polisi öncülüğünde, 35 ülkede 686 milyon dolarlık esrar dolandırıcılığı yapan çeteye baskın düzenlendi.
13.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya Filistin mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katoliklerin ruhani lideri Papa Fransuva'ya Filistin mektubu gönderdi.
13.04.2024 Gündem
Kiraz ihracatında 250 milyon dolarlık hedef
Kiraz ihracatında 250 milyon dolarlık hedef Kiraz üretiminde dünya lideri olan Türkiye’de 2024 yılının ilk kiraz hasadı, baharın erken gelmesiyle birlikte 2023 yılına göre bir hafta önce yapıldı.
13.04.2024 Ekonomi
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim
İtalya efsanesi Del Piero: 10 numarayı Kenan Yıldız'a verirdim İtalya Milli Takımı'nın ve Juventus'un unutulmaz ismi Del Piero, Kenan Yıldız için siyah-beyazlı kulübe öneride bulundu.
13.04.2024 İtalya Serie A
TFF'den VAR'da yabancı hakem kararı!
TFF'den VAR'da yabancı hakem kararı! Trendyol Süper Lig’de yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) dönemi başlıyor. TFF bu hafta oynanacak Ankaragücü-Gaziantep FK, Karagümrük-Fenerbahçe ve Alanyaspor-Galatasaray maçlarında yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağını resmen açıkladı.
13.04.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

İtalya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.