Kültür Sanat İyi hissetmenin 21 günü

İyi hissetmenin 21 günü

14.03.2019 - 16:56 | Son Güncellenme:

Türkiye’deki öncü uygulamalarıyla fitness dünyasına yön veren Hillside City Club’ın, sürekli gelişim vizyonuyla yarattığı “İyi Hissetmenin 21 Günü” 11 Mart’ta başladı.

İyi hissetmenin 21 günü

“İyi hissettirme” misyonuyla faaliyet gösteren Hillside City Club, bu program boyunca, geleceğin trendleri, şimdinin ise keşfedilmeyi bekleyen deneyimlerini misafirlerlerine sunacak. Hillside’ın yenilikçi programında yerini alan ve dışarıdan katılıma açık derslerden bazıları; cycle ile boksu birleştiren ve son dönemin en çok konuşulan kavramı “mindfulness” ile enerjik grup derslerini bir araya getiren “hybrid” egzersizler, dans etmenin iyi hissettiren enerjisini açığa çıkaran “Dance Fever”, cycle ile boksun enerjik kombinasyonu “Cycle Boxing”, Hillside’ın yarattığı ezber bozan egzersiz Jungle Challenge’ın yepyeni versiyonu ya da güne zinde başlamanın anahtarı Dj eşliğinde sabah kardiyosu “Morning DisGo”... Hillside’in koşulan kilometre kadar fidan bağışı yapılan “Run For Green” koşuları da 21 gün programında yer alıyor. 21 Mart Perşembe günü dolunay eşliğinde yapılacak Under Armour ile “Full-Moon Run” şehirde bambaşka bir deneyim yaşama imkanı sunacak. Hillside’ın ders programına yeni eklediği “Headstand” atölyesi de bu program kapsamında ilk kez denenebilecek. Instagram karelerinin vazgeçilmez pozunu kusursuz vermeye yarayan bu atölye eğlenceli olmasının yanında, vücudun dengesini bulmasına, güçlenmesine ve esneklik kazanmasına fayda sağlıyor.

Haberin Devamı

İyi görünmek için iyi hissetmek şart peki bizi iyi hissettiren kıyafet seçimlerini nasıl yapacağız? Moda Haftası yaklaşırken genç ve başarılı moda tasarımcıları Niyazi Erdoğan ve Meltem Özbek’in 2019’un moda yol haritasını çıkaracağı ve katılımcılarla sezona yön veren önerileri paylaşacağı konuşma Hillside Etiler Daily News’da gerçekleşecek.

Rutini kıran, ezberbozan ve iyi hissettiren deneyimler

Hillside, öncüsü olduğu öğretirken eğlendiren “edutainment” kavramı doğrultusunda ev sahipliği yaptığı yepyeni atölyeleri de meraklılarıyla buluşturacak. Yemek kültürü yazarı Cemre Narin ile yemeğin geleceğinin konuşulacağı lezzetli buluşmadan, sanatla eğlenceyi birleştiren Sedef Gali ile Art Theraphy’ye kadar ses getiren deneyimsel atölye çalışmalarını da 21 gün kapsamında deneyimlemek mümkün. Öncüsü olduğu leisure sektöründe trendleri belirleyen uygulamaları ile “zamansız” bir marka olan Hillside, wellness dünyasında öne çıkan tüm deneyimleri misafirlerine sunacak. 21 gün boyunca iyi hissettiren filmlere de programında yer veren Hillside, her Perşembe ING Cinecity’de sinema tutkunlarına kült ve unutulmaz filmlerden bir seçki sunacak.

Haberin Devamı

Katılımcıların ufkunu genişletecek programı, 21 gün boyunca Hillside üyesi olmayan misafirler de deneme imkanı bulacak. Etkinliklerle ilgili bilgi, kayıt seçenekleri ve program detayları Hillsidecityclub.com adresinden takip edilebilecek.