SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İzmir mutfağını şifalı kılan besinler

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seda Genç, çok sayıdaki bitki türü ve 2 bin 600 yıllık zeytinyağı kullanımı geçmişi ile göz dolduran İzmir’in, gastronomik bir destinasyon olması için önerilerde bulundu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bunu duyunca bir daha kabuksuz yemeyeceksiniz! Tüm dertlere deva, şifa deposu
  2. Geçmeyen uçukların doğal merhemi! 10 dakika bekletin, virüsleri yakıyor
  3. Tek bir gün atlamadan yedi, karaciğerini çürüttü! 'Ellerim kaşınınca anladım'
  4. Kaynatıp buharını soluyana hastalık uğramıyor! Sinüsleri açıyor, cildi parlatıyor
  5. Bunları yapın abur cuburu unutun! Katı diyetlere gerek yok
  6. Beyazlarınız artık sararmayacak! Bu yöntemlerle çamaşırlarınızı yeni gibi tutun
  7. Normal görünen tehlikeler! Faydadan çok zarar verecek günlük davranışlar
  8. Tırnaklardaki ojeyi bile çıkarıyor! İşte deodorantın kimsenin bilmediği kullanım alanları
  9. Türk kahvesine kaşığın ucuyla koymak yeterli! Muhteşem ikili iğne ipliğe döndürüyor
  10. Sucuk kızartırken içine yarım bardak ekleyin, lezzeti artsın! Bu hali çok seviliyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.