İzsu

İzsu

Son dakika izsu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan izsu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan izsu haber sayfamızda...

İzsu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.604 izsu haberi bulunmuştur.
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
Yarımada yazın susuz kalmayacak
Yarımada yazın susuz kalmayacak İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, Çeşme ve Urla’da muhtarlarla bir araya geldi. Yaz sezonunda yarımadada su sorunu yaşanmayacağını söyleyen Köseoğlu, “Biz her türlü önlemimizi aldık. Su sorunu yaşanmayacak” dedi.
23.03.2024 Ege
‘Su biterse turizm biter’
‘Su biterse turizm biter’ Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, İZSU Çeşme Şube Müdürü ile İl Kültür ve Turizm Müdürü’nü ziyaret etti.
16.03.2024 Ege
Çeşme’yi yaza hazırlıyor
Çeşme’yi yaza hazırlıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Çeşme’yi yaza hazırlıyor.
10.02.2024 Ege
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ: Kenti adım adım gezeceğiz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ: Kenti adım adım gezeceğiz AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, milletvekilliği döneminde olduğu gibi belediye başkanlığı dönümünde de kenti karış karış gezeceğini belirterek, "Bu kardeşiniz nasıl milletvekilliği görevinde adım adım Bornova'yı da Bayraklı'yı da Karşıyaka'yı Konak'ı da 30 ilçenin tamamını gezdiğini gördüysek; belediye başkanlığında da adım adım gezeceğiz." dedi.
31.01.2024 Gündem
Baraj Doluluk Oranları 2024: İstanbul, Ankara ve İzmir Son Baraj Doluluk Oranları
Baraj Doluluk Oranları 2024: İstanbul, Ankara ve İzmir Son Baraj Doluluk Oranları Baraj doluluk oranları yağış ve kullanım miktarına göre değişiklik gösterir. İnsanın temel yaşam kaynağı olan su ihtiyacını karşılayan barajların doluluk oranları bu yüzden büyük önem arz ediyor. Son yıllarda azalan yağışlarla birlikte baraj doluluk oranları da düşüşe geçti. İstanbul barajlarının doluluk oranı İSKİ, Ankara’nın ASKİ, İzmir’in ise İZSU tarafından sağlanıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir barajlarında son durumu merak ediyorsanız “Baraj doluluk oranları 2024” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
1.01.2024 Gündem
İzmir'de suya yüzde 15 zam! Yeni tarife belli oldu
İzmir'de suya yüzde 15 zam! Yeni tarife belli oldu İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı 7'nci birleşiminde 1 Aralık 2024’ten itibaren suya yüzde 15 zam yapılması kararı alındı. Meclis gündemine gelen önerge CHP ve İYİ Parti'nin kabul, AK Parti ve MHP'nin ret oyları sonrası oy çokluğuyla kabul edildi.
27.11.2023 Ekonomi
İzmir'de akılalmaz anlar! İşçileri kepçeyle böyle kovaladı
İzmir'de akılalmaz anlar! İşçileri kepçeyle böyle kovaladı İzmir’in Konak ilçesinde, işçiler arasındaki yük taşıma tartışması sonrasında çıkan kavgada kepçe operatörü, işçileri kepçeyle ölümüne kovaladı.
27.11.2023 Gündem
İzmir'de fırtına ve yağış sonrası bilanço ortaya çıktı! Hasar çok büyük
İzmir'de fırtına ve yağış sonrası bilanço ortaya çıktı! Hasar çok büyük Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan uyarının ardından, İzmir'de dün yağış ve fırtına etkili oldu.
27.11.2023 Gündem
İzmir'i fırtına vurdu! Kordon'da karayla deniz birleşti
İzmir'i fırtına vurdu! Kordon'da karayla deniz birleşti İzmir'de hızı saatte 75 kilometreye kadar ulaşan fırtına nedeniyle deniz taştı, Kordon'da deniz sahil yoluyla birleşti. Sağanak ile beraber yine çok sayıda ev ve iş yerlerini de su bastı. Trafikteki sürücülerle vatandaşlar, zor anlar yaşadı.
18.11.2023 Gündem
Dikili’nin içme suyu sorununa neşter!
Dikili’nin içme suyu sorununa neşter! Dikili’de yaşanan içme suyu sorununu çözüme kavuşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 31 milyon liralık yatırımla hizmete aldığı Çandarlı İçmesuyu Arıtma Tesisi ve İletim Hattı’nın açılışını yaptı.
9.11.2023 Ege
Körfezde yaşam canlanıyor
Körfezde yaşam canlanıyor İZSU ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nin yürüttüğü çalışma, İzmir Körfezi’ndeki iyileşmeyi gözler önüne serdi.
28.10.2023 Ege
Ödemiş’ten teşekkür
Ödemiş’ten teşekkür 4.5 yılda gerçekleşen çalışmaları muhtarlarla değerlendiren Başkan Mehmet Eriş, İzmir Büyükşehir’in kente 1 milyar 123 milyon liralık yatırım yaptığını söyledi.
21.10.2023 Ege
İZSU’dan 103 milyon liralık hayat hattı
İZSU’dan 103 milyon liralık hayat hattı İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Proje” başlıklı yatırım programı kapsamında Bergama’da 103 milyon liraya mal olacak 21 kilometrelik atık su ve yağmur suyu hattı projeleri ile 28 kilometrelik içme suyu hattının temeli atıldı.
21.10.2023 Ege
Uzman isim 'Tehlikenin başlangıcı' dedi, İzmir'i uyardı!
Uzman isim 'Tehlikenin başlangıcı' dedi, İzmir'i uyardı! İzmir'in su ihtiyacı son 14 yılın en düşük seviyesini gördü. Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Prof. Dr. Doğan Yaşar önemli uyarılarda bulundu.
19.10.2023 Gündem
‘Yeter ki hizmete dönsün, biz varız’
‘Yeter ki hizmete dönsün, biz varız’ AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde İZSU’nun iki ayrı borçlanma talebinin oybirliği ile geçmesini, “İzmir’e yatırım yapmak, hizmet etmek niyetiyle atılan her adım için onayımız, desteğimiz vardır. Yeter ki halka hizmet olsun, biz varız. Yokuşa sürmeyiz, engellemeyiz” şeklinde değerlendirdi.
14.10.2023 Ege
Şaşal İzmir’in hakkıdır!
Şaşal İzmir’in hakkıdır! İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 91 yıllık bir Cumhuriyet mirası olan ve Büyükşehir şirketi İzDoğa tarafından yeniden faaliyete geçirilen Menderes’teki Şaşal Su Fabrikası’nın açılışına ev sahipliği yaptı. İzDoğa A.Ş.’nin ekim 2022’de İZSU’dan kiraladığı Şaşal su kaynağı, yaklaşık bir yılda son teknolojilerle donatılarak Türkiye ile yeniden buluştu.
23.09.2023 Ege
‘Bekletilmiş altyapı sorunlarını çözeceğiz’
‘Bekletilmiş altyapı sorunlarını çözeceğiz’ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 140 milyon liralık yatırımla Foça’da yüz elli bin kişiye içme suyu sağlayacak Musabey İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni hizmete aldı.
16.09.2023 Ege
İzmir'de su borusu patladı! İki mahallede su taşkınları oldu
İzmir'de su borusu patladı! İki mahallede su taşkınları oldu İzmir’in Menemen ilçesinde ana borunun patlaması sonucu 2 mahalleyi su bastı. Caddeler göle dönerken ev ve iş yerlerinde su baskınları yaşandı. Belediye ekipleri ve vatandaşlar su baskınlarına karşı set oluşturdu.
7.08.2023 Gündem
İlk şişeler doldu
İlk şişeler doldu İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzDoğa’nın kurduğu Şaşal Su Fabrikası’nın açılışı için geri sayım sürüyor.
5.08.2023 Ege
İzmir’de suya yüzde 43,48 zam yapıldı
İzmir’de suya yüzde 43,48 zam yapıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir ve Su Kanalizasyon İdaresi İZSU Genel Müdürlüğü’nün 2023 yılı Temmuz ayı olağanüstü genel kurulunda, 1 Ağustos 2023’ten geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 43,48 zam yapılması kararlaştırıldı. Zam önerisi, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) grubunun ret oylarına karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.
10.07.2023 Gündem
‘Yaşayan Körfez’ amacına ulaşıyor
‘Yaşayan Körfez’ amacına ulaşıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün ‘Yaşayan Körfez’ hedefiyle gerçekleştirdiği yatırımlar yüz güldürmeye başladı.
8.07.2023 Ege
Bayram hediyesi
Bayram hediyesi 6 Şubat depreminde yıkımı yaşayan Adıyaman’da yaraları sarmaya devam eden İzmir Büyükşehir, ikinci konteyner kenti de tamamlayıp bayram sevinci yaşattı.
24.06.2023 Ege
Yüzülebilir körfeze Paris’ten destek
Yüzülebilir körfeze Paris’ten destek Fransız Kalkınma Ajansı ile yapılan anlaşma, arıtma ve ulaşım gibi kentsel gelişim projelerinin önünü açacak. İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer, yüzülebilir körfez hayaline bir adım daha yaklaştıklarını belirtti.
17.06.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

İzsu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.