İzzet Öz

İzzet Öz

Son dakika İzzet Öz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzzet Öz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzzet Öz haber sayfamızda...

İzzet Öz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 452 izzet öz haberi bulunmuştur.
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'ın Ağabeyi' olarak tanınan ünlü yapımcı Arif Keskiner (86) için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Keskiner, veda töreninin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Demirciköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kadir İnanır, cenaze boyunca tabutun başında ayrılmadı.
14.03.2024 Cadde
Son yolculuğuna uğurlandı
Son yolculuğuna uğurlandı Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Best Model Of Turkey Kurucu Başkanı, yapımcı, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman (86) için dün Zincirlikuyu Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı.
16.02.2024 Cadde
Erkan Özerman son yolculuğuna uğurlandı! Vasiyetini kuzeni açıkladı
Erkan Özerman son yolculuğuna uğurlandı! Vasiyetini kuzeni açıkladı Yıllardır Best Model yarışmasını düzenleyen Erkan Özerman, 13 Şubat'ta kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özerman için bugün Zincirlikuyu Camii’nde helallik alındı. Cenazeye, ünlü prodüktörün kardeşleri ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Erkan Özerman, vasiyeti gereği Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde toprağa verildi.
15.02.2024 Cadde
Özkan Uğur Müzik Stüdyosu açıldı
Özkan Uğur Müzik Stüdyosu açıldı Özkan Uğur Müzik Stüdyosu, Büyük İstanbul Otogarı’nda açıldı.
13.01.2024 Cadde
Usta sanatçı Özkan Uğur'un adı müzik stüdyosunda yaşatılacak
Usta sanatçı Özkan Uğur'un adı müzik stüdyosunda yaşatılacak Geçtiğimiz Temmuz ayında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un adı, İBB tarafından 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda açılan müzik stüdyosunda yaşatılacak. Genç müzisyenlere ücretsiz bir şekilde kayıt yapabilme imkanı sunan stüdyonun açılışında konuşan Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur, "Hep konuştuğumuz bir şey vardı. Matem tutalım ama yarara dönüştürelim. Biz istiyoruz ki Özkan'ın kederini sanata ve müziğe dönüştürelim. Nitekim ilk adımı bu oldu" dedi.
12.01.2024 Cadde
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı Galatasaray Üniversitesi, Ortaköy Kampüsünde 'EN 2022 Ödül Töreni' düzenledi. Hadise, Demet Akbağ, Afra Saraçoğlu, Nükhet Duru, Feyyaz Yiğit, Hayko Cepkin, Mabel Matiz ve İlber Ortaylı gibi isimler ödül aldı.
15.04.2023 Cadde
25’inci kez kanatlanacak
25’inci kez kanatlanacak Türk müziğine birçok önemli ismi kazandıran Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması’nın finaline sayılı saatler kaldı
8.09.2022 Cadde
Altın Güvercin kanatlanıyor
Altın Güvercin kanatlanıyor Bu yıl 10-11 Eylül günlerinde 25’inci kez düzenlenecek olan Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması’nın jürisi belli oldu.
31.08.2022 Ege
İzmir sinema şehri olma yolunda
İzmir sinema şehri olma yolunda Bu sene ikincisi gerçekleşen İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali’nde Ulusal Yarışma’ya olan ilgi, İzmir’in bir sinema şehri olma yolundaki habercisi.
21.06.2022 Kültür Sanat
Nilüfer'den Alzheimer Derneği’ne destek
Nilüfer'den Alzheimer Derneği’ne destek Şarkıcı Nilüfer, pandemi döneminde vakit geçirmek ve hobi edinmek amacıyla tasarladığı bileklik ve kolyeleri, Türkiye Alzheimer Derneği’ne bağışladı.
4.06.2022 Cadde
Hafif ticari araç ile taksi çarpıştı! 1 kişi hayatını kaybetti
Hafif ticari araç ile taksi çarpıştı! 1 kişi hayatını kaybetti Mersin'in Mut ilçesinde hafif ticari araç ile taksinin çarpışması sonucu bir müzik grubunda solistlik yapan İzzet Öz (19) öldü, 3 kişi de yaralandı.
9.05.2022 Haberler
Hafif ticari araç ile taksi çarpıştı! 1 kişi hayatını kaybetti
Hafif ticari araç ile taksi çarpıştı! 1 kişi hayatını kaybetti Mersin'in Mut ilçesinde hafif ticari araç ile taksinin çarpışması sonucu bir müzik grubunda solistlik yapan İzzet Öz (19) öldü, 3 kişi de yaralandı.
9.05.2022 Gündem
İzzet Öz konuk
İzzet Öz konuk İzzet Öz, Türkiye’nin sevilen radyosu Radyo D’de, bugün saat 21.00’de Meltem Çivril ve Metin Kaygusuz’un sunduğu ‘Yıldızlar Rıhtımı’na konuk olacak.
2.04.2022 Cadde
Barış Manço, Moda, 81300 İstanbul
Barış Manço, Moda, 81300 İstanbul Kendi ev adresimiz, telefon numaramızı öğrenmeden evvel, Barış Manço’nun adresini öğrendik bu ülkede. Şarkıları, saçları, takıları, fikirleri, sözleri ve dünya çapında hâlâ ve hatta artık daha çok kıymet gören kariyeriyle bir Barış Manço geçti bu diyardan. Bugün 1 Şubat 2022, ‘Barış Abi’ veda edeli 23 sene oluyor.
1.02.2022 Kültür Sanat
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, kimdir? Mehmet Ali Erbil evlilikleri hayatı ve kariyeri...
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, kimdir? Mehmet Ali Erbil evlilikleri hayatı ve kariyeri... Mehmet Ali Erbil kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Evinin banyosunda düştükten sonra eski hastalığı nükseden ve uzun süre hastanede tedavi altında kalan ünlü oyuncu ve şovmen yeniden sağlığına kavuştu. Şarkılar Bizi Söyler 18 Eylül programına konuk olacak olan Mehmet Ali Erbil hayatı kariyeri, evlilikleri ve hastalığı hakkında merak edilen tüm detaylar...
18.09.2021 Cadde
24. Kuşadası Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması ödül gecesiyle sona erdi
24. Kuşadası Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması ödül gecesiyle sona erdi 24. Kuşadası Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması muhteşem bir final gecesi ile son buldu. Sunuculuğunu ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’in yaptığı Türkiye’nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin’de birinciliği Hande Kodamanoğlu bestesi Suat Suna’ya ait olan ‘Sevgilim’ isimli parça ile kazandı. Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Nükhet Duru da şarkıları ile finale damga vurdu.
14.09.2021 Kültür Sanat
24. Altın Güvercin’in büyük jürisi belli oldu
24. Altın Güvercin’in büyük jürisi belli oldu 12 Eylül akşamı kazananların açıklanacağı yarışmanın jürisi, duayenlerin de yer aldığı 12 isimden oluştu. altinguvercin.com.tr’deki dijital oylamanın sonuçları da 13’üncü jüri olarak değerlendirmeye alınacak
3.09.2021 Ege
Zerrin Özer: Ben aşksız yaşayamam ki!
Zerrin Özer: Ben aşksız yaşayamam ki! Ulusal Model Yarışması büyük finali önceki akşam Gayrettepe Point Otel'de yapıldı. Gecenin sunuculuğunu model Tuğba Özay ve Bülend Özveren yaparken, jüride Zerrin Özer, Aslı Turanlı, İzzet Öz, Bircan Bali ve Emsal Doğan gibi ünlü isimler yer aldı. Geceye damga vuran Özer, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
21.08.2021 Cadde
'Köpeklere kurban olurum'
'Köpeklere kurban olurum' Zerrin Özer, “Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir” sözlerinin eleştirilmesine cevap verdi. Şarkıcı, “Kahroldum. Köpeklere kurban olurum” dedi
21.08.2021 Cadde
Sertab’la 94’e dönüş
Sertab’la 94’e dönüş Sertab Erener’in 1994 yılında çıkarttığı ‘Lal’ albümünün canlı konser kaydının LP’si, www.sertab.com adresinde satışa sunuldu.
10.11.2020 Cadde
Sertab Erener'in efsane kaydı plak oldu
Sertab Erener'in efsane kaydı plak oldu Sertab Erener’in 1994 yılında çıkarttığı ve kariyerinde çok önemli bir yer tutan “Lal” albümünün canlı konser kaydının LP’si www.sertab.com adresinde satışa sunulmaya başladı.
9.11.2020 Kültür Sanat
10 finalist seçildi
10 finalist seçildi Bu yıl 23’üncü kez düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk ve tek beste yarışması Altın Güvercin’in finalistleri belirlendi. Jüri, iki günlük değerlendirme sonucu büyük finalde yarışacak 10 besteyi seçti
2.07.2020 Ege
Doğan Şener’e son görev
Doğan Şener’e son görev Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hey dergisinin kurucularından, medya ve müzik sektörünün önemli isimlerinden gazeteci Doğan Şener (82) dün son yolculuğuna uğurlandı.
11.12.2019 Gündem
‘Colour Stories’ görücüye çıktı
‘Colour Stories’ görücüye çıktı Türk çağdaş sanatının dört temsilcisi Şeyda Cesur, Ali Elmacı, Ekrem Yalçındağ ve Ardan Özmenoğlu’nun çalışmalarından oluşan ‘Colour Stories’ isimli karma sergi, Artgalerim Bebek’te açıldı.
8.12.2019 Cadde
Müzikle çocuklara umut olmak istiyor
Müzikle çocuklara umut olmak istiyor Uluslararası ödüllü çocuk piyanist Nehir Özzengin, 26. Türkiye Bilişim Derneği(TBD)- HALICI Bilgisayarla Beste Yarışması’nda çocuk ve gençler için yazdığı ‘Umuda Haykırış’ ile birinci oldu.
8.11.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

İzzet Öz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.