J J Abrams

J J Abrams

Son dakika j j abrams haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan j j abrams gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan j j abrams haber sayfamızda...

J J Abrams

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 94 j j abrams haberi bulunmuştur.
Çok satan kitap için film anlaşması
Çok satan kitap için film anlaşması Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio’nun yapım şirketi “Appian Way” ve yapımcı J.J. Abrams’ın “Bad Robot” şirketinin, ABD’li ünlü yazar Stephen King’in çok satan kitabı “Billy Summers”ın film haklarını aldığı açıklandı.
6.02.2023 Dünya
Daniel Craig: 'Stormtrooper' kostümünün içinde ellerimi hissetmiyordum
Daniel Craig: 'Stormtrooper' kostümünün içinde ellerimi hissetmiyordum Daniel Craig, 2015'te çıkan 'Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor'daki (Star Wars: Force Awakens) 'Stormtrooper' rolü hakkında bir itirafta bulundu. Kostümü hiç sevmediğini söyleyen İngiliz oyuncu, "Günün sonunda ellerimi hissetmiyordum" diye konuştu.
25.12.2022 Cadde
Cansel Elçin: Ben aşk adamıyım!
Cansel Elçin: Ben aşk adamıyım! Son olarak 'Börü 2039' disiziyle ekrana gelen oyuncu Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Elçin, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.04.2022 Cadde
Görevimiz Tehlike 3 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Görevimiz Tehlike 3 filmi hangi ülkelerde çekildi?
Görevimiz Tehlike 3 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Görevimiz Tehlike 3 filmi hangi ülkelerde çekildi? TRT 1 ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak olan Görevimiz Tehlike 3 filmini izleyecek olan seyirciler filmin konusu ve oyuncu kadrosu konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Başrollerinde Tom Cruise'un yer aldığı serinin üçüncü filminin çekimleri birçok farklı ülkede gerçekleştirildi. Peki Görevimiz Tehlike 3 filmi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
7.08.2021 Cadde
Batman’in karanlık dünyası
Batman’in karanlık dünyası HBO Max ve Cartoon Network yeni bir Batman animasyon dizisi için anlaştı.
23.05.2021 Kültür Sanat
Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncu kadrosu? Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi kaç yılında vizyona girdi?
Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncu kadrosu? Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi kaç yılında vizyona girdi? Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi bu akşam Star TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Filmi izleyecek olan vatandaşlar film hakkında araştırmalarına da başladı. Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
8.05.2021 Cadde
Görevimiz Tehlike 3 oyuncuları kim, konusu nedir? Görevimiz Tehlike 3 filmi ne zaman, nerede çekildi?
Görevimiz Tehlike 3 oyuncuları kim, konusu nedir? Görevimiz Tehlike 3 filmi ne zaman, nerede çekildi? Tom Cruise'nin başrolde yer aldığı Görevimiz Tehlike 3 seri filmlerindendir ve 4.'sü ile devam etmiştir. Sinema salonlarında dikkatleri çeken Görevimiz Tehlike 3 filmi televizyon ekranlarında da ilgiyle izleniyor. Film 5 Mayıs 2006 yılında vizyona girdi. İşte, Görevimiz Tehlike 3 filmi oyuncu kadrosu...
12.01.2021 Cadde
Darth Vader’ın kaskı çalındı
Darth Vader’ın kaskı çalındı Amerikalı yönetmen ve yapımcı J. J. Abrams’ın Kaliforniya’daki Bad Robot Productions şirketinde önceki günlerde bir hırsızlık olayı gerçekleşti.
6.12.2020 Kültür Sanat
Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncuları | Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi serinin kaçıncı filmi?
Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncuları | Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi serinin kaçıncı filmi? Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi bu akşam ekrana gelecek. Filmin orjinal adı Mission: Impossible Fallout olarak biliniyor. Bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak olan Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi 2018 Temmuz ayında vizyona girdi. Filmin oyuncu kadrosunda Tom Cruise ve Rebecca Ferguson yer alıyor. İşte Görevimiz Tehlike: Yansımalar filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
4.11.2020 Cadde
Star Wars: Güç Uyanıyor filmi konusu ve başrol oyuncuları
Star Wars: Güç Uyanıyor filmi konusu ve başrol oyuncuları Star Wars: Güç Uyanıyor filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yöentmen koltuğunda J.J. Abrams'ın yer aldığı Star Wars: Güç Uyanıyor filmi 18 Aralık 2015 yılında vizyona girdi. Türkiye'de 10 hafta boyunca vizyonda kalan film 1.149.329 seyirci tarafından izlendi. Toplamda gişeden elde edilen hasılat ise 17.170.964,00 TL olarak açıklandı. Peki Star Wars: Güç Uyanıyor filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?
12.09.2019 Gündem
Obi-Wan Kenobi geri dönüyor
Obi-Wan Kenobi geri dönüyor Disney’in Star Wars serisinin ilk filmiyle gönüllere giren Jedi Obi-Wan Kenobi televizyon dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
20.08.2019 Dünya
J.J. Abrams Your Name’i  Hollywood’a taşıyor
J.J. Abrams Your Name’i Hollywood’a taşıyor Son dönemlerin en başarılı animelerinden olan “Your Name”in (Senin Adın) Hollywood uyarlaması için çalışmalar başladı.
3.01.2019 Gündem
2019'da vizyona girmesi beklenen en iyi filmler
2019'da vizyona girmesi beklenen en iyi filmler 2018 yılını geride bıraktığımız gibi bu yılın en heyecanlı ve unutulmaz filmlerini de geride bıraktık. 2019 yılında sinema filmlerine heyecanlı bir giriş yapıyoruz. Bu yıl vizyona girmesi beklenen ve günlerini saymamıza sebep olacak birçok film yer alıyor. İşte 2019'a girerken bizi karşılayacak en heyecanlı filmleri sizin için listeledik.
7.12.2018 Kültür Sanat
Ünlü yönetmen müzik dünyasına giriyor
Ünlü yönetmen müzik dünyasına giriyor J.J. Abrams, müzik dünyasında aktif bir duruş sergilemeye hazırlanıyor.
31.08.2018 Kültür Sanat
Abrams’tan plak şirketi
Abrams’tan plak şirketi ‘Star Wars: The Force Awakens’, ‘Star Trek’ ve ‘Lost’la tanınan Hollywood’un en güçlü isimlerinden yapımcı ve yönetmen J.J. Abrams, prodüksiyon şirketi Bad Robot bünyesinde faaliyet gösterecek bir plak şirketi kurmaya karar verdi.
26.08.2018 Gündem
ABD’li yıldız Tab Hunter yaşamını yitirdi
ABD’li yıldız Tab Hunter yaşamını yitirdi Hollywood yıldızı Tab Hunter, 86 yaşında hayata veda etti.
11.07.2018 Cadde
ABD’li yıldız Tab Hunter yaşamını yitirdi
ABD’li yıldız Tab Hunter yaşamını yitirdi Hollywood yıldızı Tab Hunter, 86 yaşında hayata veda etti.
11.07.2018 Cadde
'İmkansızı başardık'
'İmkansızı başardık' ‘Star Wars’ın serisinin sonuncusu ‘The Last Jedi’ filminde Kylo Ren karakterine hayat veren Adam Driver, birlikte çalıştıkları Mark Hamill ve Rian Johnson’ı anlattı
25.02.2018 Cadde
Stephen King eserlerini neden küçümsüyoruz?
Stephen King eserlerini neden küçümsüyoruz? Yabancı dizilerin dünyada birer birer hit olmasını sağlayan adam kimdir, diye bir soru sorsanız şayet... Tek bir cevabım var o da: J.J. Abrams. Lost'tan sonra hayatımıza öyle bir dahil oldu ki yabancı diziler, deli gibi takip ediyoruz. Ve bir J.J. Abrams dizisiyle daha karşı karşıyayız: 'Castle Rock'...
9.03.2018 Sanat
Tarantino’nun senaristi belli oldu
Tarantino’nun senaristi belli oldu Quentin Tarantino’nun yöneteceği ve J.J. Abrams’ın ise yapımcı olarak yer alacağı yeni ‘Star Trek’ filminin kadrosu şekilleniyor.
24.12.2017 Gündem
Tarantino Star Trek’e el atıyor
Tarantino Star Trek’e el atıyor Sinema dünyasında son yılların en ilginç iş birliklerinden biri için ilk adımlar atıldı. Yapım şirketi Paramount, yeni Star Trek filmini Quentin Tarantino ve J.J. Abrams ikilisine emanet ediyor.
5.12.2017 Dünya
Star Wars ona emanet
Star Wars ona emanet Dünyada milyonlarca takipçisi olan ‘Star Wars’ film serisinin 9. bölümünün yönetmeni belli oldu.
14.09.2017 Cadde
Apple kulaklık tasarımına ilham kaynağını olan şeyi açıkladı
Apple kulaklık tasarımına ilham kaynağını olan şeyi açıkladı Apple'ın baş tasarımcısı Jony Ive, kulak içi kulaklıkları EarPods/AirPods hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ive, kulaklığın tasarımında Star Wars karakterlerinden ilham aldıklarını söyledi.
27.07.2017 Apple
Steven Spielberg'in hayatı belgesel oluyor
Steven Spielberg'in hayatı belgesel oluyor Schindler’s List, Saving Private Ryan, Catch Me If You Can ve Jaws gibi nice klasik filmin yönetmeni Steven Spielberg ve 50 yıllık kariyerini konu eden bir belgesel, önümüzdeki ekim ayında HBO’da yayınlanacak.
13.07.2017 Kültür Sanat
Son Star Wars filminin adı belli oldu
Son Star Wars filminin adı belli oldu Lucasfilm, yeni 'Star Wars' filminin adına karar verdi.
25.01.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

J J Abrams ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.