Jaguar

Jaguar

Son dakika Jaguar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jaguar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jaguar haber sayfamızda...

Jaguar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.062 jaguar haberi bulunmuştur.
Kanser hastasına 'sen güçlüsün' baskısı kurmayın
Kanser hastasına 'sen güçlüsün' baskısı kurmayın Kanser hastası olmak kadar, hasta yakını olmak da son derece zor. Nasıl yaklaşacağınızı bilemediğiniz zamanlarda destek almaktan çekinmeyin. Kanser hastası yakınınıza sürekli, “Sen güçlüsün, bunu atlatacaksın” dediğinizde ve onlar kendilerini güçsüz hissettiklerinde hastalıkla mücadelenin yanı sıra kendilerini size karşı mahcup da hissedip strese girebiliyorlar.
5.04.2024 Gündem
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Ali Haydar Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi.
19.03.2024 Gündem
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’ Dizi ve filmlerde senaryo gereği canlandırdıkları karakterler yüzünden oyunculara tepki gösterenlerimiz vardı, ama “Kurtlar Vadisi”nin Çakır’ı öldürüldüğünde yaşananların hepsi ‘ilk’ti… Oktay Kaynarca’nın oynadığı Çakır’ın ölümünden sonra gıyabi cenaze namazı kılandan taziye ilanı verene kadar senaryo karakterine gerçek insan muamelesi yapanlar da oldu bu ülkede…
24.02.2024 Pazar
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte bu yıl 66'ıncı kez düzenlenen 2024 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2024 Cadde
Eşinin sevgilisini 2 oğlu ile öldürdü! Korkunç cinayette istenen ceza belli oldu
Eşinin sevgilisini 2 oğlu ile öldürdü! Korkunç cinayette istenen ceza belli oldu Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi N.K.'nin (39) bulunduğu evde, birlikte gördüğü sevgilisi olduğu öne sürülen Yaşar Esen'i (35) 8 bıçak darbesiyle öldüren Mustafa Köse, 2 oğlu ve oğlunun arkadaşı hakkında istenen ceza belli oldu. Öte yandan Mustafa Köse’nin pantolonunun üzerindeki kan izlerinin Esen’e ait olduğu DNA raporuyla ortaya çıktı.
31.01.2024 Gündem
31 yıl hapisle aranan firari hükümlü, evinin çatısında yakalandı
31 yıl hapisle aranan firari hükümlü, evinin çatısında yakalandı Bilecik’te 7 yıl önce Gölpazarı Açık Cezaevi'nden firar eden ve hakkında 31 yıl hapis cezası bulunan H.E. (42), saklandığı evinin çatısında yakalandı.
31.01.2024 Gündem
Jaguar'lı çifte cinayet davasında 4 sanığa iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi
Jaguar'lı çifte cinayet davasında 4 sanığa iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi Büyükçekmece'de aralarında ilişki olduğu iddia edilen Adalet Bike ve Gökhan Denli'nin öldürülmesine ilişkin 5 sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Cumhuriyet savcısı 4 sanığın ‘töre saikiyle kasten öldürme' suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
31.01.2024 Haberler
Jaguar'lı ölüm: Vahşi töre cinayetinde 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
Jaguar'lı ölüm: Vahşi töre cinayetinde 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Büyükçekmece'de aralarında ilişki olduğu iddia edilen Adalet Bike ve Gökhan Denli'nin öldürülmesine ilişkin 5 sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı.
31.01.2024 Gündem
'Jaguar' bir partiden kaçırdı, telefonda yalvardı: Her şey için beni affet!
'Jaguar' bir partiden kaçırdı, telefonda yalvardı: Her şey için beni affet! Meksika'da Kartel patronlarının arasındaki anlaşmazlık, Kolombiya'dan getirilen dokuz hayat kadınının esir alınmasıyla sonuçlandı.
15.01.2024 Dünya
Baybaşin’e adam vurduran Yeşilçam oyuncusu çıktı
Baybaşin’e adam vurduran Yeşilçam oyuncusu çıktı “Kafes 18” operasyonu kapsamında 5 adamıyla birlikte yakalanan suç örgütü lideri Nedim Baybaşin’in, İstanbul Büyükçekmece’de otel işletmeciliği yapan Osman Göcek’i vurdurttuğu gerekçesiyle gözaltına alındığı öğrenildi.
14.12.2023 Gündem
Avusturya’da Max Verstappen rüzgarı devam etti!
Avusturya’da Max Verstappen rüzgarı devam etti! Son iki yılın Formula 1 Dünya Şampiyonu Max Verstappen, 2023’te de dolu dizgin bir performansla üçüncü şampiyonluğa doğru koşuyor. Red Bull Honda’nın çok üstün otomobili ve hatasız işletilen takım operasyonuna, Verstappen’in neredeyse kusursuz performansının eklenmesiyle, ortaya yenilmesi çok güç olan bir canavar çıktı.
2.07.2023 Motor Sporları
Yıldırım çarpınca 3 bin metre yükseklikten düştü! Babasının anlattıkları sayesinde kurtuldu
Yıldırım çarpınca 3 bin metre yükseklikten düştü! Babasının anlattıkları sayesinde kurtuldu Annesiyle Lima'dan Pucallpa'ya giden LANSA Flight 50 uçağına bindi. Sonrasında yaşananlar ise akıllara durgunluk veren cinstendi. Çünkü havalanan uçağı bir süre sonra yıldırım çarptı. Bu durum motorun alev almasına ve uçağın bir kısmının kırılmasına neden oldu. Uçak aldığı hasar sonucu aniden alçaldı ve havada parçalanarak 3 bin metreden yere çakıldı. Ancak 17 yaşındaki genç kız, babasının söyledikleri sayesinde uçaktaki 93 yolcu ve 6 mürettebattan hayatta kalan tek kişi olmayı başardı.
6.05.2023 Dünya
Tozlanmış otomobiller gün yüzüne çıktı
Tozlanmış otomobiller gün yüzüne çıktı Hollanda’da otomotiv tarihindeki en büyük koleksiyonlardan biri ortaya çıktı.
5.05.2023 Kültür Sanat
Oto galeride yangın! Lüks otomobiller küle döndü
Oto galeride yangın! Lüks otomobiller küle döndü Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bir oto galerinin önünde bulunan park halindeki lüks otomobiller alev alev yandı. Öte yandan oto galerinin birkaç ay önce kurşunladığı, dükkan sahibi ve yanındaki bir kişinin ise yaralandığı ortaya çıktı.
4.05.2023 Gündem
Devriye gezen askeri personel fark etti! Meksika'da arazide şoke eden görüntüler
Devriye gezen askeri personel fark etti! Meksika'da arazide şoke eden görüntüler Meksika’da güvenlik güçleri tarafından bir arazide yapılan aramada, aralarında 10 kaplan, 5 aslan ve 6 jaguarın bulunduğu toplam 56 vahşi hayvan ele geçirildi.
23.04.2023 Dünya
Claire Keegan: Hem 'klasik' hem de 'modern' olabilen hikâye anlatıcısı
Claire Keegan: Hem 'klasik' hem de 'modern' olabilen hikâye anlatıcısı Çağdaş İrlanda edebiyatının sessiz ve derinden ilerleyen yazarı Claire Keegan son günlerde gecikilmiş şöhretine kavuşmaya çok yakın. Oscar 'yabancı'larında ilk 15'e kalan ve Mart ayında Türkiye'de vizyona girecek olan 'Sessiz Kız' filmi aslında onun 'Emanet Çocuk'una dayanıyor. Bir söyleşisinde çağdaş romanların gereksiz uzun olduğuna dikkat çeken Claire Keegan, novella ve öyküleriyle 'küçük ama derin' anlatılarla hem 'klasik' hem de 'modern' olabilmeyi başarıyor.
18.01.2023 Sanat
Geride bir başarı hikâyesi bıraktı
Geride bir başarı hikâyesi bıraktı Bir ördek yetiştiricisinin “akşamdan kalanlar” için hazırladığı içeceği, Red Bull adıyla dünyaya sunarak milyarlarca dolarlık iş ve spor imparatorluğu kuran Dietrich Mateschitz hayatını kaybetti.
24.10.2022 Dünya
74 metresle sürekli aldatıldı! Sadakatsiz lordun karısı hayatını kaybetti...
74 metresle sürekli aldatıldı! Sadakatsiz lordun karısı hayatını kaybetti... Kendi ilişkisi de sadakatsizlikle başlamıştı ama İngiltere'nin en şehvetli lorduyla tanıştığında 70'ten fazla kadınla aldatılacağından habersizdi. Şimdiyse 78 yaşında hayatını kaybeden markizin sıra dışı hayatı mercek altında...
27.09.2022 Dünya
Meksika’da 14 yaşındaki çocuğa jaguar saldırdı
Meksika’da 14 yaşındaki çocuğa jaguar saldırdı Meksika’da bir hayvanat bahçesinde 14 yaşındaki çocuğa jaguar saldırdı. Çocuk saldırı sonucu ayağından yaralandı.
24.07.2022 Dünya
Meksika’da 14 yaşındaki çocuğa jaguar saldırdı
Meksika’da 14 yaşındaki çocuğa jaguar saldırdı Meksika’da bir hayvanat bahçesinde 14 yaşındaki çocuğa jaguar saldırdı. Çocuk saldırı sonucu ayağından yaralandı.
24.07.2022 Haberler
6 Haziran 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları
6 Haziran 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları Daha gerçekçi olmalıyız! 6 Haziran 2022 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?
5.06.2022 Astroloji
17 Mayıs 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları
17 Mayıs 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları Fikirlerimizde dengeli olalım! 17 Mayıs 2022 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?
16.05.2022 Astroloji
Yılın düğününden ilk fotoğraflar
Yılın düğününden ilk fotoğraflar  İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham ile ABD’li milyarder varis Nicole Peltz’in 3 gün süren düğünlerinden ilk fotoğraflar yayınlandı. Peltz’in ailesine ait Palm Beach’deki 103 milyon dolarlık malikanede düzenlenen “yılın düğününde” çekilen fotoğrafların yayın haklarını satın alan  Vogue dergisi dün söz konusu görselleri paylaştı.
12.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jaguar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.