Jailson

Jailson

Son dakika Jailson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jailson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jailson haber sayfamızda...

Jailson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 737 jailson haberi bulunmuştur.
Virtus Bologna, Partizan deplasmanında galip!
Virtus Bologna, Partizan deplasmanında galip! EuroLeague'in 17'nci haftasında Virtus Bologna, Partizan deplasmanında oynadığı maçtan 77-75 galip ayrıldı.
Eski Fenerbahçeli Jailson, Celta Vigo'ya transfer oldu!
Eski Fenerbahçeli Jailson, Celta Vigo'ya transfer oldu! Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Jailson, La Liga ekiplerinden Celta Vigo ile sözleşme imzaladı.
28.12.2023 Dünyadan Futbol
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Dev Derbide Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, skor tahminleri ve maç hakkında bilinmesi gerekenler…
24.12.2023 Futbol
ÖZEL | Fenerbahçe'de gelenek Arda Güler'le devam etti! Son 5 yılda dudak uçuklatan transfer geliri
ÖZEL | Fenerbahçe'de gelenek Arda Güler'le devam etti! Son 5 yılda dudak uçuklatan transfer geliri Arda Güler’in dünya devi Real Madrid’e gitmesinin ardından Fenerbahçe’nin son yıllardaki bonservis başarısı dikkat çekti. Sarı-lacivertli yıldızlar Avrupa’nın büyük ligleri başta olmak üzere birçok önemli transfer yaptı.
9.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den kovuldu, Fransa'yı salladı! Damien Comolli fırtınası
Fenerbahçe'den kovuldu, Fransa'yı salladı! Damien Comolli fırtınası 2018-2020 yılları arasında Fenerbahçe'de sportif direktörlük yapan ve imza attırdığı oyunculardan, transfer maliyetlerine, kadro yapılanmasından, başarısızlığa kadar birçok konuda adeta yerden yere vurulan Damien Comolli, Fransa'da başarıyı yakaladı. Ülkesinde takdir gören Fransız futbol adamı, Toulouse'u bir başka seviyeye çıkardı. İşte Comolli'nin alkış alan adımları...
27.01.2023 Fransa Ligue 1
Avrupa'nın yeni Porto'su! İşte Fenerbahçe'nin kasasına giren para
Avrupa'nın yeni Porto'su! İşte Fenerbahçe'nin kasasına giren para Sarı-lacivertliler son dönemde birçok yıldız oyuncuyu parlatarak Avrupa’nın büyük kulüplerine gönderiyor. Bir dönem Porto ve Lyon gibi kulüplerin yakaladığı bu başarıyı tekrar eden Fenerbahçe’de yeni yıldızlar da sırada duruyor.
20.11.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de tarihi miras yeniden canlandı! Brezilya ekolü hatırlandı
Fenerbahçe'de tarihi miras yeniden canlandı! Brezilya ekolü hatırlandı Jorge Jesus yönetiminde 2022-23 sezonunda 5 Brezilyalı yıldızı kadrosuna katan Fenerbahçe, taraftarlarına farklı bir heyecan yaşattı. Didi’li, Parreira’lı, Zico’lu, Alex’li başarı dolu günlerin hatıraları Kadıköy’de yeniden canlandı.
7.08.2022 Fenerbahçe
5 senede rekor kazanç: Fenerbahçe'ye tam 53 milyon euro
5 senede rekor kazanç: Fenerbahçe'ye tam 53 milyon euro Son dönemde oyuncu satışlarında ciddi başarı yakalayan Fenerbahçe, özellikle İtalya’ya gönderdiği Elif Elmas, Vedat Muriç ve Kim Min Jae’den tam 53.5 milyon euro kazandı. Sadece Napoli’den 3 senede 36 milyon euro geldi.
24.07.2022 Fenerbahçe
Jailson Süper Lige dönüyor
Jailson Süper Lige dönüyor Fenerbahçe'de 1.5 yıl önce forma giyen şu anda Palmeiras'da oynayan Jailson, Süper Lig'e dönmek istiyor.
18.02.2022 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Fenerbahçe'de transfer çıkmazı! Baş döndüren tablo
Son dakika haberi: Fenerbahçe'de transfer çıkmazı! Baş döndüren tablo Fenerbahçe’de son 3.5 senede 63 transfer yapıldı, 83 farklı futbolcu sahaya çıktı ve 9 farklı antrenör takımın başında yer aldı. Tüm bu sürece rağmen sarı-lacivertlilerde bir kez daha transfer ihtiyacı saptandı.
29.01.2022 Fenerbahçe
Palmeiras, Jailson'u transfer etti
Palmeiras, Jailson'u transfer etti Brezilya Serie A ekiplerinden Palmeiras, Jailson'u transfer ettiğini açıkladı.
8.01.2022 Futbol
Galatasaray'ın istediği Jailson kararını verdi
Galatasaray'ın istediği Jailson kararını verdi Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Brezilyalı futbolcu Jailson Çin ekibi Dalian'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Yıldız isim transfer tercihini yaptı.
6.01.2022 Galatasaray
Brezilya'dan Jailson için Galatasaray iddiası!
Brezilya'dan Jailson için Galatasaray iddiası! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Jailson'a Galatasaray'ın talip olduğu belirtildi. Brezilyalı futbolcu, derbide Belhanda'ya attığı tokatla uzun süre gündem olmuştu.
30.12.2021 Galatasaray
Derbilerin faturası ağır oldu! 9 maç seyircisiz
Derbilerin faturası ağır oldu! 9 maç seyircisiz Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabette stres fazla olunca, gerginlik de artıyor. İki kulüp arasındaki derbilerde en ağır cezayı 11 maçla Cim-Bom’dan Engin Baytar aldı. Kadıköy ekibinde ise Volkan Demirel, Meireles ve Jailson’un toplam cezaları 8’er maç oldu.
20.11.2021 Galatasaray
Dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşıyor! 394. randevu
Dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşıyor! 394. randevu Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü oynanacak 394. Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi için nefesler tutuldu.
19.11.2021 Galatasaray
Derbilerin faturası ağır oluyor
Derbilerin faturası ağır oluyor Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geride kalan 10 sezonda oynanan derbilerin faturası iki kulüp için de ağır oldu.
19.11.2021 Galatasaray
Derbide kartlar havada uçuşuyor
Derbide kartlar havada uçuşuyor Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü karşılaşacak Galatasaray ile Fenerbahçe arasında son dönemde yapılan derbilerde gösterilen sarı ve kırmızı kartların çokluğu dikkati çekiyor.
18.11.2021 Galatasaray
Son dakika transfer haber: Çin Ligi iflasın eşiğinde! İşte boşa çıkması muhtemel futbolcular...
Son dakika transfer haber: Çin Ligi iflasın eşiğinde! İşte boşa çıkması muhtemel futbolcular... Çin Süper Lig'i kriz ile karşı karşıya. Kulüplerin büyük çoğunluğu mali krize girdi. İkinci yarının başlama tarihini ertelemesine rağmen sezonun tamamlanıp tamamlanamayacağı belirsizliğini koruyor. Bu gelişmeler üzerine Çin takımlarının yüksek ücretli futbolcularla yollarını ayırabilir. İşte boşta kalması muhtemel futbolcular...
28.10.2021 Fenerbahçe
Jailson, Avrupa futboluna geri dönüyor! Tam 3 takım birden peşinde
Jailson, Avrupa futboluna geri dönüyor! Tam 3 takım birden peşinde Fenerbahçe'den geçtiğimiz sezonun başında ayrılan Jailson, Avrupa'ya geri dönüyor.
30.05.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika haberi - Fenerbahçe'den gitti, takımını Avrupa'ya taşıdı! Herkes onu konuşuyor
Son dakika haberi - Fenerbahçe'den gitti, takımını Avrupa'ya taşıdı! Herkes onu konuşuyor Süper Lig'de yaptığı transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe sezonu 3. olarak tamamladı. Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren sarı-lacivertli takımda hücum hattı eleştirilerin odağı oldu. Öte yandan takımdan ayrılan yıldız ismin performansı dikkat çekti.
25.05.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Fenerbahçe'de sportif direktörlük bir türlü oturmadı!
Son dakika - Fenerbahçe'de sportif direktörlük bir türlü oturmadı! Sportif direktörlük sistemini 3 senedir futbola adapte etmeye çalışan Fenerbahçe, halen daha bir başarı sağlayamadı. Damien Comolli’nin Slimani, Reyes ve Frey’le başlayan süreci Emre Belözoğlu’nun Samatta, Tisserand ve Ademi hamleleriyle sürdü
17.05.2021 Fenerbahçe
Jailson'dan bireysel çalışma videosu
Jailson'dan bireysel çalışma videosu Kariyerini Dalian Pro'da sürdüren eski Fenerbahçeli Jailson, sosyal medya hesabından idman görüntülerini paylaştı.
15.04.2021 Futbol
Son dakika - Süper Lig devlerinden borç rekoru! Galatasaray zirvede...
Son dakika - Süper Lig devlerinden borç rekoru! Galatasaray zirvede... Borsada işlem gören dört büyük kulüp, 9 aylık finansal raporunu açıkladı, en çok zararın Galatasaray’da olduğu ortaya çıktı. İşte kulüplerin ekonomik tabloları...
11.04.2021 Galatasaray
Son Dakika: Jailson, Gremio'nun gündeminde!
Son Dakika: Jailson, Gremio'nun gündeminde! Fenerbahçe'nin sezon başında Çin Ligi takımlarından Dalian'a sattığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson'u eski takımı Gremio'nun kiralamak istediği ifade edildi.
11.03.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika | Emre Belözoğlu: Yabancı hakem falan istemiyoruz, Hüseyin Göçek...
Son dakika | Emre Belözoğlu: Yabancı hakem falan istemiyoruz, Hüseyin Göçek... Emre Belözoğlu, karşılaşmalarda düdük çalan hakemlere güvenmek istediğini, hata ile kasıt arasındaki farkı ise görebildiklerini dile getirdi.
18.02.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Jailson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.