Beşiktaş Jailson resmen Fenerbahçe'de! İşte bonservisi ve ilk sözleri...

Jailson resmen Fenerbahçe'de! İşte bonservisi ve ilk sözleri...

31.08.2018 - 14:20 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Jailson Marques Siqueira transfer ettiğini resmen açıkladı. KAP'a yapılan bildirimde Fenerbahçe Brezilyalı oyuncunun bonservisi için 4 milyon Euro bedel ödeyecek.

Jailson resmen Fenerbahçede İşte bonservisi ve ilk sözleri...

Fenerbahçe'ye Gremio takımından Brezilyalı futbolcu Jailson Marques Siqueira'nın transferini resmen açıkladı. Brezilyalı futbolcunun bonservisi için Fenerbahçe, Gremio kulübüne 4 milyon Euro fesih bedeli ödeyecek.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMA

Profesyonel futbolcu Jailson Marques Siqueira'nın Kulübümüze transferi için Kulübü ve kendisiyle anlaşmaya varılmış olup Gremio Kulübüne oyuncunun sözleşmesinin feshi için ödenecek tutar 4.000.000 € ‘dur.

JAİLSON'UN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe'ye Gremio takımından kadroya katılan Brezilyalı futbolcu Jailson Marques Siqueira, transfer sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, bir rüyayı gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sportif Direktör Damien Comolli ise Jailson'un takım için aranılan niteliklere uygun bir futbolcu olduğunu belirtti. Damien Comolli ve Jailson Marques Siqueira, kulüp binasında imzaların atılmasının ardından Fenerbahçe Televizyonu'na konuştu.

JAİLSON MARQUES SİQUEİRA: "BİR RÜYAYI GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM"

Haberin Devamı

Bir rüyayı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek söze başlayan Jailson Marques Siqueira, "Çok mutluyum; çünkü bir rüyayı gerçekleştirdim. En kısa sürede bu formayı giymek istiyorum" şeklinde konuştu. Fenerbahçe'nin bazı maçlarını izlediğini de dile getiren Jailson, "Alex de Souza ve Roberto Carlos'tan dolayı Fenerbahçe'nin bazı maçlarını izleme imkanı bulmuştum. Aynı zamanda Cristian da benim arkadaşım" dedi. Son olarak taraftara seslenen Brezilyalı yıldız, "Bana gösterdikleri sevgi için çok teşekkür ediyorum. Emin olabilirler ki bu forma için elimden gelenin en iyisini ve en fazlasını yapacağım" diyerek sözlerini noktaladı.

COMOLLİ: "JAİLSON ARADIĞIMIZ NİTELİKLERE UYGUN BİR FUTBOLCU"

Fenerbahçe formasını giyebilecek niteliklere sahip bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Sportif Direktör Damien Comolli, "Biz daha önceden belirlediğimiz stratejiye uygun olarak hareket ediyoruz. Genç ve yetenekli oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Jailson, ön libero pozisyonunda oynuyor ancak atak kısmında da takıma katkı sağlayabilen bir isim. Teknik bir futbolcu, kuvvetli bir fiziğe sahip ve yaşına göre çok başarılı. Brezilya Série A'da ve Copa Libertadores'de oynadı. Son olarak eski kulübü Gremio'nun çeyrek finale çıktığı maçta da görev almıştı. Aradığımız niteliklere uygun bir futbolcu" dedi.

Haberin Devamı

Transfer dönemi boyunca sakin kalarak, Fenerbahçe için doğru kararları vermeye çalıştıklarını ifade eden Comolli, "Biz, doğru kararı vermek için sakin kalmaya ve panik yapmamaya çalışıyoruz. Ancak şundan eminim ki; transfer sezonu kapandığında, transfer sezonunun başındakinden çok daha güçlü bir seviyede olacağız" şeklinde konuştu.