Türkiye Kupası Jailton Paraiba kimdir?

Jailton Paraiba kimdir?

20.12.2018 - 15:25 | Son Güncellenme:

Jailton Paraiba, bugün oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında yaptığı haraketle tüm futbolseverlerin takdirini kazandı. Jailton Paraiba, İstiklal Marşı okunurken yüzünü bayrağa döndü. Bu hareketi ile büyük beğeni toplayan Gençlerbirliği'nin forvet oyuncusu Jailton Paraiba kimdir?

Jailton Paraiba kimdir

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanan Hatayspor Gençlerbirliği maçında ilginç bir olay yaşandı. Gençlerbirliği'nin forvet oyuncusu Jailton Paraiba İstiklal marşı okunduğu sırada yüzünü bayrağa döndü. Sosyal medyada bir anda büyük paylaşımlar alan Jailton'un bu hareketi futbolseverler tarafından büyük beğeni topladı. Peki Jailton Paraiba kimdir?

Haberin Devamı

Gençlerbirliği'nin Brezilyalı futbolcusu Jailton, bugün Hatay ile oynanan Türkiye Kupası maçında futbolseverleri bir kez daha şaşırttı.

Jailton, geçen sezon Ankara'da Galatasaray ile oynanan maçta İstiklal Marşı esnasında yüzünü protokol yerine kale arkasına çevirmişti. Brezilyalı futbolcunun bu hareketi neden yaptığı da ortaya çıktı.

Jailton Paraiba kimdir

Tüm futbolcular protokole dönük vaziyette İstiklal Marşı'nı okurken 28 yaşındaki futbolcu, Türk bayrağına saygıdan dolayı kale arkası tribünündeki bu alana yüzünü çevirdi.

Brezilyalı futbolcunun bu davranışı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

JAİLTON PARAİBA KİMDİR?

Jaílton Lourenço da Silva (d. 29 Haziran 1990), Gençlerbirliği takımında forvet pozisyonunda görev yapan Brezilyalı futbolcudur.
4 Ağustos 2017'de Gençlerbirliği ile sözleşme imzaladı.