Jean-Claude Juncker

Jean-Claude Juncker

Son dakika Jean-Claude Juncker haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jean-Claude Juncker gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jean-Claude Juncker haber sayfamızda...

Jean-Claude Juncker

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 731 jean-claude juncker haberi bulunmuştur.
Enerji piyasasının geleceği için demografi ve coğrafyaya bakın!
Enerji piyasasının geleceği için demografi ve coğrafyaya bakın! Avusturya’nın eski Dışişleri Bakanı Karin Kneissl, aynı zamanda enerji alanında uzman bir isim. Avusturya’da Rus karşıtlığı artınca hedef tahtasına koyulan Kneissl, ülkesini terk etmek zorunda kalmasının ardından, bugün Rusya’daki Moskova Ulusal Araştırma Üniversitesi’nde ders veriyor.
26.04.2023 Milliyet Enerji
Bize pas verdi gol atmamız lazım
Bize pas verdi gol atmamız lazım Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü çıkışıyla ilgili “Farkında olmadan pas verdi. Bizim de golü atmamız lazım. Bilmiyor ömrümüm santraforlukla geçtiğini. Artık benim milletim çok daha özgür hayatın tadını yaşayacak” dedi.
8.10.2022 Siyaset
Erdoğan'dan Kıbrıs çıkışı: İHA ve SİHA'ları yerleştirdik
Erdoğan'dan Kıbrıs çıkışı: İHA ve SİHA'ları yerleştirdik Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi için aldığı ambargo ve silah kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'İlk işimiz İHA’ları, SİHA’ları Kuzey Kıbrıs’a yerleştirdik. Şu anda İHA ve SİHA’larımız oradalar' dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü teklifiyle ilgili ise "Pek pas vermekten de anlamaz ama farkında olmadan bize bir pas verdi. Bizim de golü atmamız lazım." ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Haberler
Erdoğan'dan Kıbrıs çıkışı: İHA ve SİHA'ları yerleştirdik
Erdoğan'dan Kıbrıs çıkışı: İHA ve SİHA'ları yerleştirdik Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi için aldığı ambargo ve silah kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'İlk işimiz İHA’ları, SİHA’ları Kuzey Kıbrıs’a yerleştirdik. Şu anda İHA ve SİHA’larımız oradalar' dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü teklifiyle ilgili ise "Pek pas vermekten de anlamaz ama farkında olmadan bize bir pas verdi. Bizim de golü atmamız lazım." ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Siyaset
Her yaptığı olay olan Y kuşağı lideri
Her yaptığı olay olan Y kuşağı lideri Sanna Marin, başbakan seçildiğinde “en genç başbakan” unvanıyla, şimdiyse eğlenirken çekilen videolarıyla gündemde. Zor koşullarda büyüyen, siyasete erken atılan, merdivenleri hızla tırmanan Marin’in siyasi geleceği şimdi güç bir yoldan geçiyor.
28.08.2022 Dünya
Yunanistan Ankara’ya ‘taş koymuş!’
Yunanistan Ankara’ya ‘taş koymuş!’ İngiltere hükümetinin 1997-1998 yıllarına ait iç yazışmalarını içeren arşivin gizliliğinin kaldırılmasıyla, Yunanistan’ın, Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB) üyeliğini engelleme çalışmaları da ortaya çıktı.
25.01.2022 Dünya
E-ticaret sektörüne 1 milyon kişi aranıyor
E-ticaret sektörüne 1 milyon kişi aranıyor Pandemiyle birlikte hızla büyüyen e-ticaret sektöründe şirket sayısının 350 bine ulaşması bekleniyor. Lojistik sektörü de dahil bu alanda çalışmak için en az 1 milyon kişiye ihtiyaç var. Maaşlar, 7 bin TL’den başlayıp 30 bin TL’ye kadar çıkıyor
13.10.2021 Eğitim
E-ticaretin Davos’u İstanbul'da!
E-ticaretin Davos’u İstanbul'da! E-ticaretin Davos’u World E-Commerce Forum için geri sayım başladı. 21 Ekim’de İstanbul’da düzenlenecek olan etkinlik, e-ticaretin liderlerini bir araya getirecek. Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un da katılacağı etkinlikte, İngiltere’nin eski Dışişleri Bakanı Jack Straw, Lüksemburg Başbakanı ve eski Avrupa Parlamentosu Başkanı Jean-Claude Juncker konuşmacı olarak yer alacak. Etkinlikte e-ticaretin yeni yol haritasının çıkarılacağını belirten WORLDEF Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Nart, “Forumda, İstanbul’u Avrasya’nın dijital başkenti yapma misyonuna hizmet edeceğiz” diyor.
22.09.2021 Vitrin
Son dakika... AB liderleri 'protokol krizi'ni masaya yatırıyor!
Son dakika... AB liderleri 'protokol krizi'ni masaya yatırıyor! Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, 6 Nisan'daki Türkiye ziyaretlerinde yaşanan protokol olayının ardından ilk kez yapacakları görüşmede bundan sonra benzer sorunların ortaya çıkmaması için Konsey ile Komisyon arasındaki "iş ilişkisini" geliştirecek bir planı masaya yatıracak.
12.04.2021 Dünya
Le Monde: Protokol olayında hata Charles Michel'in ekibinde
Le Monde: Protokol olayında hata Charles Michel'in ekibinde Fransız Le Monde gazetesi, Avrupa Birliği (AB) yönetiminin 6 Nisan'daki Türkiye ziyaretinde protokolde görülen hatanın AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in protokol servisinde olduğu, Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in protokol ekiplerinin arasında rekabet yaşandığını yazdı.
12.04.2021 Dünya
Eleştiriler Konsey’e yöneldi
Eleştiriler Konsey’e yöneldi Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede meydana gelen oturma düzeni ve protokol krizi gündemdeki yerini korurken, uzmanların çoğunun görüşüne göre ortaya çıkan olumsuz görüntünün suçlusu Türkiye değil.
10.04.2021 Dünya
Son dakika... Fransız gazetesi: Türkiye, AB protokol olayında "mağdur"
Son dakika... Fransız gazetesi: Türkiye, AB protokol olayında "mağdur" Fransız L'Opinion gazetesi, Avrupa Birliği (AB) yönetiminin 6 Nisan'daki Türkiye ziyaretinde yaşanan protokol olayında Türkiye'nin, AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen arasındaki kavganın "mağduru" olduğunu yazdı.
9.04.2021 Dünya
ABD-Avrupa ilişkilerinde Biden ile daha olumlu hava bekleniyor
ABD-Avrupa ilişkilerinde Biden ile daha olumlu hava bekleniyor ABD'nin 46. başkanı seçilen Joe Biden'ın ocak ayında başkanlık koltuğuna oturmasıyla ABD'nin Avrupa ülkeleriyle ilişkilerinde yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Donald Trump'ın başkanlık döneminde Atlantik'in doğu yakasına karşı izlediği politikaların Biden'la değişmesi ve özellikle ticaret, güvenlik, çevre gibi konularda Avrupa açısından daha olumlu bir döneme girilmesi öngörülüyor.
9.11.2020 Uzmanpara
NATO’ya iki yeni harekât alanı
NATO’ya iki yeni harekât alanı Son günlerde Yunanistan ile Türkiye arasında yaşanan gerilimli süreçten dolayı gündemin gölgesinde kalan iki önemli gelişme yaşandı...
25.10.2020 Dünya
ABD’nin yaptırım  politikasına AB’den tepki
ABD’nin yaptırım politikasına AB’den tepki ABD’nin Avrupa Birliği’ne (AB) karşı yaptırım politikalarına sıklıkla başvurması artık Brüksel’in tepkisine neden oluyor.
19.07.2020 Dünya
Yeni AB Komisyonu AP Genel Kurulu'nda güvenoyu aldı
Yeni AB Komisyonu AP Genel Kurulu'nda güvenoyu aldı Ursula von der Leyen başkanlığındaki Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulunda güvenoyu aldı.
27.11.2019 Dünya
Juncker'den Johnson'a 'yalancılık' suçlaması
Juncker'den Johnson'a 'yalancılık' suçlaması Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı Brexit referandumu sırasında yalan söylemekle suçladı.
24.10.2019 Dünya
AB'den Kıbrıs'ta 'hayal kırıklığı' itirafı
AB'den Kıbrıs'ta 'hayal kırıklığı' itirafı AB Komisyonu Başkanı Juncker, "Çabalarımıza rağmen Kıbrıs'ın birleştirilmesi konusunda ilerleme kaydetme konusunda başarı sağlayamadık. Bu bir hayal kırıklığıdır" dedi.
22.10.2019 Dünya
Hırvatistan Schengen onayını aldı
Hırvatistan Schengen onayını aldı AB Komisyonu, Balkan ülkesinin Schengen bölgesine katılması için tüm kural ve standartları tam olarak yerine getirdiğini açıkladı.
22.10.2019 Dünya
AB liderleri yeni Brexit anlaşmasına onay verdi
AB liderleri yeni Brexit anlaşmasına onay verdi Avrupa Birliği (AB) üyesi 27 ülkenin lideri, İngiltere ile AB arasında varılan yeni anlaşmayı onayladı.
17.10.2019 Dünya
AB’nin ABD’ye karşı ticaret fazlası artıyor
AB’nin ABD’ye karşı ticaret fazlası artıyor AB’nin ABD’ye ticaret fazlası yılın ilk sekiz ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13 artarak yaklaşık 103 milyar avroya yükseldi.
17.10.2019 Ekonomi
Stoltenberg’den kritik zamanlama
Stoltenberg’den kritik zamanlama NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde Stoltenberg'i kabul edecek. Stoltenberg, Barış Pınarı Harekatı’na destek niteliğinde açıklamalar yaparken, “önceden planlanmış olsa da” Türkiye ziyaretini önemli bir zamanda gerçekleştirmiş olacak.
11.10.2019 Dünya
Orban'dan EPP üyeliği açıklaması
Orban'dan EPP üyeliği açıklaması Macaristan Başbakanı Viktor Orban, partisi Macar Yurttaş Birliği'nin (Fidesz) uzun süredir kriz yaşadığı Avrupa Parlamentosundaki (AP) Hristiyan Demokratların çatı oluşumu Avrupa Halk Partisi'nde (EPP) kalıp kalmayacağının birkaç hafta içinde belli olacağını söyledi.
10.10.2019 Dünya
AB'den Barış Pınarı Harekatı açıklaması
AB'den Barış Pınarı Harekatı açıklaması Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin, "Eğer Türkiye'nin planı bir güvenli bölge oluşturmaksa, AB'den bunun masraflarını karşılamasını beklemesin." dedi.
9.10.2019 Haberler
ABD ile AB arasında ticaret savaşının fitili ateşlendi
ABD ile AB arasında ticaret savaşının fitili ateşlendi ABD ile Avrupa Birliği (AB) arasında son dönemde yaşanan gerilimlere kritik havacılık sektörünün de dahil olması, iki taraf arasında ticaret savaşı beklentisini yükseltti.
4.10.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Jean-Claude Juncker ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.