Son dakika haberi: Afyon’da kazanan Jeffrey Herlings oldu
Son dakika haberi: Afyon’da kazanan Jeffrey Herlings oldu Afyonkarahisar’da düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonasının 9’uncu etabı olan MXGP of Afyon’u KTM pilotu Jeffrey Herlings kazandı.
9.09.2021 Motor Sporları
MXGP Of Turkey’de kazanan Jeffrey Herlings ve Tom Vialle'dan özel açıklamalar
MXGP Of Turkey’de kazanan Jeffrey Herlings ve Tom Vialle'dan özel açıklamalar MXGP Of Turkey’nin Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) ayağını kazanan Jeffrey Herlings ile Dünya Gençler Şampiyonası (MX2) ayağında podyumun zirvesinde yer alan Tom Vialle, Afyon pisti için övgü dolu ifadeler kullanırken Çarşamba günü yapılacak olan MXGP Of Afyon’da da hedeflerinin kazanmak olduğunu vurguladılar.
6.09.2021 Motor Sporları
Jeffrey Herlings Dünya Motokros Şampiyonası için Türkiye’ye geliyor
Jeffrey Herlings Dünya Motokros Şampiyonası için Türkiye’ye geliyor Dünyanın en prestijli motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Motokros Şampiyonası’nda bu sezon iki yarış birden Türkiye’de yapılacak. İlk olarak sezonun dokuzuncu yarışı MXGP Of Turkey, 4-5 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Sezonun onuncu yarışı MXGP Of Afyon ise 7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Büyük ilgi görmesi beklenen yarışta gözler 2018 ve 2019 yıllarında Afyon’da birinciliği kimseye bırakmayan Red Bull KTM Factory pilotu Jeffrey Herlings’te olacak.
3.09.2021 Motor Sporları
Dünya Motokros Şampiyonası 17. ayak yarışını Jeffrey Herlings kazandı
Dünya Motokros Şampiyonası 17. ayak yarışını Jeffrey Herlings kazandı Dünya Motokros Şampiyonası 17. ayak yarışını Jeffrey Herlings kazandı
1.07.2020 Motor Sporları