Jehan Barbur

Jehan Barbur

Son dakika Jehan Barbur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jehan Barbur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jehan Barbur haber sayfamızda...

Jehan Barbur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 227 jehan barbur haberi bulunmuştur.
Ünlü yapımcı Arif Keskiner hayatını kaybetti!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner hayatını kaybetti! Türk sinemasına damga vuran birçok filmin yapımcısı Arif Keskiner, 86 yaşında hayata veda etti. Acı haber sonrası ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladılar.
12.03.2024 Cadde
Adalar’da yaza cazla merhaba
Adalar’da yaza cazla merhaba Bu yıl Adalar yeni bir festivale ev sahipliği yapıyor. İBB Kültür’ün ücretsiz olarak düzenleyeceği Adalar’da Caz Festivali; Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’da 11 Haziran’a kadar sürecek.
9.06.2023 Kültür Sanat
Bursa’da caz başkadır
Bursa’da caz başkadır Nilüfer Caz Festivali bu yıl sekizinci kez Bursalılarla buluşuyor. 9-19 Şubat tarihleri arasında ‘Tahayyül’ temasıyla gerçekleşecek festivale katılacak isimler belli oldu. Temasıyla hayal kurmaya teşvik etmeyi amaçlayan festivalde konserlerin yanı sıra gençlere ilham verecek atölye ve paneller de düzenlenecek.
22.01.2023 Kültür Sanat
Müzik
Müzik Kadıköy’de caz rüzgârı 20 Ocak akşamı KadıköySahne’de Jehan Barbur ile cazın tadını çıkarmaya davetlisiniz...
8.01.2023 Kültür Sanat
50. yıl yolculuğu Ankara durağında
50. yıl yolculuğu Ankara durağında Bülent Ortaçgil’in “Elli Buçuk” yolculuğu devam ediyor. Kent müzisyeni sanatının 50. yılını kutladığı bu özel dönemde cuma günü Ankaralılarla buluşuyor.
4.08.2022 Kültür Sanat
Bir yabancılaşma hikâyesi
Bir yabancılaşma hikâyesi Jehan Barbur eşsiz sesi ile müzik dünyasına bir yeni değer daha kattı. “Neden”, “Aşk Bitti”, “Gidersen” gibi çok sevilen parçalara imza atan Barbur, sözü müziği kendisine ait olan yeni teklisi “Yabancı”yı sevenleriyle bir araya getirdi.
17.07.2022 Kültür Sanat
Müzikte 50. yılını dostlarıyla kutladı
Müzikte 50. yılını dostlarıyla kutladı Bülent Ortaçgil, henüz genç bir müzisyenken yıllardan 1974, “Benimle Oynar Mısın?” diye seslendi insanlara. Pek de alışık değildik kent müziğine… O da öncüsü kabul ediliyor bu tarzın.
27.06.2022 Kültür Sanat
50 yıllık serüven sahnede kutlanacak
50 yıllık serüven sahnede kutlanacak Bülent Ortaçgil 50. sanat yılını “Elli Buçuk” albümü ile taçlandırmıştı. 12 yıl aradan sonra gelen albüm müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı.
24.06.2022 Kültür Sanat
Büyük kutlama
Büyük kutlama Bülent Ortaçgil müzikteki 50’nci yılını Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle kutluyor...
5.06.2022 Kültür Sanat
Bergen'e 'Saygı Albümü'nün yıldızı Melike Şahin ve 'Kader Diyemezsin'
Bergen'e 'Saygı Albümü'nün yıldızı Melike Şahin ve 'Kader Diyemezsin' Türkiye'de kadına yönelik erkek şiddetinin sembol isimlerinden biri olan Bergen'in bir süredir merakla beklenen biyografi filmi gişede yapımcılarının yüzünü güldürdü. Filmle aynı anda yayınlanan 'Saygı Albümü: Bergen' ise son dönemin en güçlü kadın vokallerinin Bergen yorumlarına sahip. Bu şarkılardan Melike Şahin'in yorumladığı 'Kader Diyemezsin' albümün açık ara yıldızı...
9.03.2022 Müzik
8 Mart 8 kadın 8 şarkı
8 Mart 8 kadın 8 şarkı Sekiz kadın sanatçı, ‘Bergen Saygı’ albümünde buluştu. 8 Mart’ta dinleyiciyle buluşacak çalışmada; Bade Derinöz, Ceylan Ertem, Derya Uluğ, Feride Hilal Akın, Gülşen, Jehan Barbur, Melek Mosso ve Melike Şahin, sanatçının eserlerini seslendirdi.
1.03.2022 Cadde
Bergen albümünde buluştular
Bergen albümünde buluştular Melek Mosso, Ceylan Ertem, Melike Şahin ve Jehan Barbur, Bergen için hazırlanan tribute albümünde yer alacak
21.02.2022 Cadde
Jehan Barbur'un acı günü
Jehan Barbur'un acı günü Müzisyen Jehan Barbur'un annesi Müryel Barbur vefat etti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Barbur, üzüntüsünü "Canımın parçası annem hoşça kal..." sözleriyle ifade etti.
23.09.2021 Cadde
Urla Caz ve Gastronomi Festivali'nde müzik ve lezzetler bir arada
Urla Caz ve Gastronomi Festivali'nde müzik ve lezzetler bir arada İlk kez 2019 yılında gerçekleşen Urla Caz ve Gastronomi Festivali, bu yıl 13-19 Eylül tarihleri arasında Urla’nın açık hava mekanlarında caz ustaları ve ünlü şefleri ağırlayacak.
31.08.2021 Kültür Sanat
Kadınlar Matinesi toplanıyor
Kadınlar Matinesi toplanıyor Selen Gülün’ün 2011’de Roma, Donne in Jazz Festivali’nde Türk kadın sanatçıların yapıtlarını İtalyan müzisyenlerle birlikte seslendirmesi ile başlayan; yıllar içinde konserler dizisi ve albüme dönüşen Kadınlar Matinesi projesi bu kez Kalamış Yaz Festivali kapsamında dinleyiciyle buluşuyor.
25.07.2021 Kültür Sanat
Korhan Futacı: Yürekten çıkan sesin iyileştirici ve birleştirici gücüne her zaman inanmışımdır
Korhan Futacı: Yürekten çıkan sesin iyileştirici ve birleştirici gücüne her zaman inanmışımdır Türkiye'nin en önemli saksafon virtüözlerinden biri olarak kabul edilen Korhan Futacı, bugüne kadar farklı isimlerle yaptığı işbirliklerinin yanı sıra solo çalışmalarıyla da büyük beğeni topluyor. Geçtiğimiz yıl Haluk Bilginer ve Nova Norda ile birer düet çalışmasını yayımlayan Korhan Futacı, 30 Haziran akşam Zorlu PSM Vestel Amfi'de müzikseverlerle uzun bir aranın ardından buluşmaya hazırlanan Korhan Futacı ile pandemi sürecini ve müzikal çalışmalarını konuştuk. PSM Online platformunda da çevrimiçi olarak yayımlanacak olan konser 30 gün boyunca izlenebilecek.
30.06.2021 Kültür Sanat
Selvi boylum al yazmalım şiiri - Jehan Barbur
Selvi boylum al yazmalım şiiri - Jehan Barbur Türk sinemasının en önemli filmlerinden birisi olan Selvi boylum al yazmalım filmi, Türk dünyasının en ünlü yazarlarından biri olan Cengiz Aytmatov'un aynı isme sahip kitabından uyarlanmıştır. Selvi boylum al yazmalım filminin film müziği Cahit Berkay tarafından yapılmıştır ve bu da izleyicinin/dinleyicinin büyük beğenisini kazanmıştır. Jehan Barbur ise Cahit Berkay'ın bestesine söz yazarak bu eseri şarkı haline getirmiştir.
3.11.2023 Şiirler
“Vazgeçebilme gücümü keşfettim”
“Vazgeçebilme gücümü keşfettim” Müzisyen Jehan Barbur, son teklisi “Olanlar Oldu”ya klip çektiği Bodrum’da geçen pandemi günlerini “Yüklerimi attım. Huzursuzluğu seçmemenin yollarını öğrendim. Sıkıldığım bir sürü şeyden vazgeçebilme gücümü keşfettim” diye anlatıyor
16.05.2021 Pazar
Uzun senelerdir bu sesi hayal ediyordum
Uzun senelerdir bu sesi hayal ediyordum Gitarist ve besteci Eylül Biçer, kendi bestelerinden oluşan ilk albümü “Byblos”u yayınladı. Müzisyen, 15 senelik aktif müzik hayatının çeşitli dönemlerinden esintiler taşıyan “Byblos”la ilgili Milliyet Sanat’a konuştu
11.01.2021 Kültür Sanat
İki kadına sözlü tacize 1 yıl 8 ay hapis cezası!
İki kadına sözlü tacize 1 yıl 8 ay hapis cezası! İzmir’in Karşıyaka ilçesinde Öznur Güzelses (30) ve Merve Çavuşoğlu'na (28) sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen Ümit U. (36) 'basit cinsel taciz' suçundan açılan davanın ilk duruşmasında, 'cinsel taciz' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Güzelses, kararın benzer davalara emsal olmasını isterken, Çavuşoğlu "Hakim bize inandı ve bu kararı verdi" dedi.
8.01.2021 Haberler
İki kadına sözlü tacize 1 yıl 8 ay hapis cezası!
İki kadına sözlü tacize 1 yıl 8 ay hapis cezası! İzmir’in Karşıyaka ilçesinde Öznur Güzelses (30) ve Merve Çavuşoğlu'na (28) sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen Ümit U. (36) 'basit cinsel taciz' suçundan açılan davanın ilk duruşmasında, 'cinsel taciz' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Güzelses, kararın benzer davalara emsal olmasını isterken, Çavuşoğlu "Hakim bize inandı ve bu kararı verdi" dedi.
8.01.2021 Gündem
'Bir şeylere tutunmak istedim'
'Bir şeylere tutunmak istedim' Kendine has tarzı ve sözleriyle, müzikte bambaşka bir dil yaratan Jehan Barbur, yaptığı takılarla yepyeni bir heyecan yaşıyor.
20.09.2020 Pazar
Fişekhane'de eylül etkinlikleri
Fişekhane'de eylül etkinlikleri İstanbul’un, yeni kültür- sanat ve yaşam merkezi Büyükyalı Fişekhane, Eylül ayında Türkiye’nin en özel sanatçılarına sahnelerini açarken İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin açılış etkinligine de ev sahipliği yapıyor. İDOB’un açılış konseri “Kolaj”, Jehan Barbur, Bülent Ortaçgil, Birsen Tezer ve Ceylan Ertem, Fişekhane’nin açık hava konserlerinde sevenleriyle buluşuyor.
10.09.2020 Kültür Sanat
Urla Caz ve Gastronomi Günleri için geri sayım
Urla Caz ve Gastronomi Günleri için geri sayım İzmir-Urla'da gerçekleşecek, Urla Caz ve Gastronomi Günleri, 14 Eylül'de kapılarını açıyor. Geçen sene ilki düzenlenen etkinliğe, bu sene Urla'nın gastronomik zenginlikleri de ekleniyor. Bir hafta sürecek olan "Urla Caz ve Gastronomi Günleri" ünlü şef ve araştırmacıların ilham veren hikayeleri, sohbet ve tadım etkinlikleri, gastronomi ve caz üzerine yapılacak workshop ve atölyeler ile unutulmaz bir deneyim fırsatı sunuyor.
25.08.2020 Kültür Sanat
Genç kızlara dehşeti yaşatan tacizciye tepki! Vatandaşlar etkisiz hale getirdi
Genç kızlara dehşeti yaşatan tacizciye tepki! Vatandaşlar etkisiz hale getirdi İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, konser çıkışı evlerine giden Öznur Güzelses (30) ve Merve Çavuşoğlu'na (28) yaklaşarak sözlü tacizde bulunduğu ileri sürülen Ümit U., çevredekiler tarafından etkisiz hale getirildi. İki kadının şikayetçi olduğu Ümit U., polis merkezinde ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, Merve Çavuşoğlu, "Sessiz kalıp, devam etseydik çok daha kötü şeyler olabilirdi. Beni o an bıçaklayabilirdi. Bunun öngörülebilmesini istiyoruz. Sözlü tacizin ciddi olmadığını söylüyorlar. Bir gün önce, benimle yaşıt Pınar Gültekin öldürüldü. O adamın illa bana dokunması, öpmesi, beni öldürmesi gerekmiyor" dedi.
26.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jehan Barbur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.