Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Jennifer Lawrence: Onunla ilişkiye girmedim, yalan söylüyor

ABD'li aktris Jennifer Lawrence, kendisiyle ilişkiye girdiğini, hatta Oscar ödülünü bile bu yüzden kazandığını iddia eden yapımcı Harvey Weinstein'ı (66) yalanladı.

|

Jennifer Lawrence, Hollywood'da birçok kadın oyuncuyu taciz ettiği iddia edilen Harvey Weinstein'ın açıklamaları hakkında TMZ internet sitesine konuştu.

28 yaşındaki yıldız, "Kendisiyle yapımcı, oyuncu ilişkisi dışında hiçbir ilişkim olmadı. Kadınların ilgisini çekmek için böyle konuşuyor" dedi.

"JENNIFER İLE İLİŞKİYE GİRDİM, ŞİMDİ NERELERDE OLDUĞUNA BAK"

Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdiğini söyleyerek, film festivalinde tuvalette zorla bir kadın oyuncuya tecavüz ettiği ileri sürülen Amerika film yapımcısı Harvey Weinstein hakkında soruşturma başlatıldı.

Weinstein'ın cinsel saldırısına uğradığını belirten oyuncu, bu olaydan sonra yapımcının kendisiyle bir rol üzerinde konuşmak için de ofisinde buluştuğunu söyledi. Weintein'ın orada kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini iddia eden kadın oyuncu, karşı koymaya çalışınca Weinstein'ın kendisine "Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdim ve şu an nerelerde olduğuna bak, Oscar bile kazandı' dediğini açıkladı.
FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.