Jeremy Bokila

Jeremy Bokila

Son dakika Jeremy Bokila haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jeremy Bokila gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jeremy Bokila haber sayfamızda...

Jeremy Bokila

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41 jeremy bokila haberi bulunmuştur.
TFF 1. Lig'de 127 yabancı oyuncu forma şansı buldu
TFF 1. Lig'de 127 yabancı oyuncu forma şansı buldu Altınordu sadece yerli oyunculara şans verirken, Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük'te 11'er yabancı oyuncu süre aldı.
23.07.2020 1.Lig
Keçiörengüçlü Bokila’dan antrenmanda Kolbastı şov...
Keçiörengüçlü Bokila’dan antrenmanda Kolbastı şov... Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Keçiörengücü'nde, Jeremy Bokila yapılan ağırlık idmanı sırasında çalan 'Kolbastı' şarkısı ile birlikte oynadı.
7.06.2020 Futbol
Keçiörengücü, Bokila’yı kadrosuna kattı
Keçiörengücü, Bokila’yı kadrosuna kattı TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü, Hollandalı forvet Jeremy Bokila’yı kadrosuna kattı.
1.07.2020 1.Lig
Hatayspor, Jeremy Bokila ile yollarını ayırdı
Hatayspor, Jeremy Bokila ile yollarını ayırdı   TFF 1. Lig'in lideri Hatayspor, forvet Jeremy Bokila ile yollarını ayırdı.  
1.07.2020 1.Lig
Bayram Toysal: Her maça final havasında çıkıyoruz
Bayram Toysal: Her maça final havasında çıkıyoruz TFF 1'inci Lig ekiplerinden Hatayspor'da teknik direktör Bayram Toysal, her maça final maçı havasında çalıştıklarını söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Akhisarspor-Beşiktaş: 1-3
Akhisarspor-Beşiktaş: 1-3 Spor Toto Süper Lig'de 2. devrenin açılışında Beşiktaş, deplasmanda Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti.
30.06.2020 Beşiktaş
En golcü yedekler Bursaspor'da
En golcü yedekler Bursaspor'da Spor Toto Süper Lig'de ilk devrede atılan 391 golün 38'i, oyuna sonradan dahil olan oyunculardan geldi.
1.07.2020 Futbol
Akhisarspor'da Fatih Öztürk formayı hiç çıkarmadı
Akhisarspor'da Fatih Öztürk formayı hiç çıkarmadı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor'da kaleci Fatih Özürk, 2018-2019 sezonunun ilk yarısında tüm maçlarda 90 dakika mücadele etti.
Cihat Arslan: "Ülke futboluna katkıda bulunmamız gerekiyordu"
Cihat Arslan: "Ülke futboluna katkıda bulunmamız gerekiyordu" Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Standard Liege maçı öncesi konuştu. Arslan, "Ülke futboluna katkıda bulunmamız gerekiyordu. Bunun için sezon başına atıfta bulunmak zorundayım maalesef" ifadelerini kullandı.
Akhisarspor'un konuğu Standard Liege
Akhisarspor'un konuğu Standard Liege Bu sezon ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nde henüz puan alamayan Akhisarspor, J Grubu'ndaki son maçında yarın Belçika'dan Standard Liege'i konuk edecek.
Fenerbahçe'nin son yıllardaki kabusu Akhisarspor
Fenerbahçe'nin son yıllardaki kabusu Akhisarspor SPOR Toto Süper Lig'de tüm Türkiye'nin konuştuğu maçta 3-0 yendiği Fenerbahçe'ye tarihi bir ilk yaşatıp kendisinin yerine düşme hattına gerileten Akhisarspor, son yıllarda rakibinin adeta kabusu oldu.
Fenerbahçe'de 'bireysel' kriz!
Fenerbahçe'de 'bireysel' kriz! Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de bireysel hatalar sebebiyle yenilen gollere dün akşam yenileri eklendi.
1.07.2020 Futbol
Akhisarspor - Fenerbahçe: 3-0 (İşte maçın özeti)
Akhisarspor - Fenerbahçe: 3-0 (İşte maçın özeti) Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 15. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 yenilerek küme düşme hattına geriledi. İşte maçın özeti...
30.06.2020 Fenerbahçe
Akigo’dan altın bir puan
Akigo’dan altın bir puan Spor Toto Süper Lig’de yenik duruma düştüğü Malatyaspor deplasmanında 1-1’lik beraberliği 80...
5.12.2018 Ege
Akhisarspor kalesini savunamıyor
Akhisarspor kalesini savunamıyor Spor Toto Süper Lig'de en fazla gol yiyen ekip durumunda bulunan Akhisarspor, sadece 2 maçta kalesinde gol görmedi.
Kulübeden en büyük katkıyı Bursaspor aldı
Kulübeden en büyük katkıyı Bursaspor aldı Süper Lig'de 14 hafta geride kaldı. Yedek oyuncular 30 kez rakip ağları havalandırdı. Kulübeden en büyük katkıyı ise Bursaspor aldı.
1.07.2020 Futbol
Evkur Yeni Malatyaspor - Akhisarspor: 1-1
Evkur Yeni Malatyaspor - Akhisarspor: 1-1 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 14. hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor sahasında Akhisarspor ile 1-1 berabere kaldı.
İşte Avrupalı Akhisar
İşte Avrupalı Akhisar UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda İspanya’dan Sevilla, Belçika’dan Standard Liege ve Rusya’dan Krasnodar ile mücadele edecek olan yeşil siyahlılar UEFA’ya 22 kişilik kadroyu bildirdi
5.09.2018 Ege
Akhisarspor'da Bokila'ya af
Akhisarspor'da Bokila'ya af SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor'da yaz döneminde kulüp bulması istenen ancak hiçbir takıma transfer olmayan Demokratik Kongo asıllı Hollandalı futbolcu Jeremy Bokila affedildi.
Akhisarspor, Güray Vural'ı kadrosuna kattı
Akhisarspor, Güray Vural'ı kadrosuna kattı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor, Kayserispor'dan Güray Vural'ı transfer etti.
1.07.2020 Futbol
Tek eksiği stattı o da tamamlanıyor
Tek eksiği stattı o da tamamlanıyor GÜNDEMİMİZ, yenİ sezon öncesİ 6 sezondur süper lİg’dekİ tek ege takımı Akhİsar Beledİyespor. Spor Müdürümüz Mehmet Demİrtaş sordu, yazarlarımız Bülent Buda, Fatİh Tanfer VE İsmaİl Özelçİnler, Mİllİyet Ege okuyucuları İçİn değerlendİrdİ...
31.07.2017 Ege
Kasalar boşaldı, yabancılar parayı kaptı
Kasalar boşaldı, yabancılar parayı kaptı Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonu yaklaşırken, takımlar kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Transfer döneminde şu ana kadar en fazla transferi Kayserispor (16) yaparken, kadrosuna en az oyuncu katan takım Trabzonspor (3) oldu.
1.07.2020 Futbol
Akhisar Belediyespor Vaz Te'den cevap bekliyor
Akhisar Belediyespor Vaz Te'den cevap bekliyor Akhisar Belediyespor, adı Fenerbahçe ile de anılan Vaz Te'den cevap bekliyor
Akigo’da Bokila Romanya’ya gitti
Akigo’da Bokila Romanya’ya gitti Akhisar Belediyespor, sezon sonunda kulüp bulmalarını istediği 8 isimden Jeremy Bokila’yı Romanya 1. Lig ekiplerinden CFR Cluj’a kiralık gönderdi.
22.06.2017 Ege
Akhisar Belediyespor’da Bokila kiralık verildi
Akhisar Belediyespor’da Bokila kiralık verildi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, devre arasında Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou R&F takımından transfer ettiği 28 yaşındaki Jeremy Bokila'yı 1 yıllığına Romanya 1. Lig ekiplerinden CFR Cluj kiralık olarak verdi.

Benzer Haber Etiketleri

Jeremy Bokila ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.