Gündem Jet Sosyete 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Jet Sosyete 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

18.11.2018 - 15:44 | Son Güncellenme:

Jet Sosyete Çarşamba akşamları TV8'de yayınlanıyor. Konusu ve oyuncularıyla oldukça sevilen dizi Jet Sosyete'de bu hafta neler yaşanacak? Jet Sosyete dizinin yeni bölümünde Whatsapp grubu kuruluyor, eğlenceli anlar yaşanıyor. İşte Jet Sosyete 7. bölüm fragmanı

Jet Sosyete 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Jet Sosyete yeni bölümüyle Çarşamba akşamı izlenebilecek. Konusu ve oyuncularıyla sevilen dizi Jet Sosyete 7. yeni bölümde Whatsapp konusu izleyicileri kahkahaya boğacak.

Haberin Devamı

JET SOSYETE 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Jet Sosyete 2. sezon 7. bölüm tanıtımı yayınlandı. Ekranın gülen yüzü Jet Sosyete'de ekran başındakiler yine eğlenceye doyacak. Cengiz ve Yaşar'ın whatsapp grubuyla imtihanı bakalım nasıl sonuçlanacak? Jet Sosyete çarşamba 20:00'de TV8'de...

Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek Jet Sosyete'de bu hafta Gizem dizi starı olma heyecanı yaşıyor. Bu duruma en çok bozulan kayınvalidesi oluyor.

Cengiz ve Yaşar şirkettekilerin yer aldığı bir whatsapp grubu kuruyor. İkisi için her şey yolunda, Yaşar bu grubun ekibi birbirine yaklaştırdığını düşünüyor. Acaba diğerleri de aynı fikirde mi? İlayda dayanamayıp gruptan çıkıyor. Cengiz ve Yaşar adeta yıkılıyor.