Jinekomasti

Jinekomasti

Son dakika jinekomasti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan jinekomasti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan jinekomasti haber sayfamızda...

Jinekomasti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 115 jinekomasti haberi bulunmuştur.
Ağrıyla başladı, sonra göğüs uçları içine göçtü! 'Maalesef erkeklerde daha öldürücü'
Ağrıyla başladı, sonra göğüs uçları içine göçtü! 'Maalesef erkeklerde daha öldürücü' 59 yaşındaydı ve uzun süredir göğüslerinde ağrı hissediyordu. Kısa süre sonra koltuk altında bir kitle eline geldi. Devamında göğüs uçları da içine çökünce endişeyle soluğu doktorda aldı. Yapılan tetkikler sonucunda konulan teşhis ise hem ailesini hem kendisini şoke etti.
19.03.2024 Genel Sağlık
Menopoz mu? Östrojen baskınlığı mı?
Menopoz mu? Östrojen baskınlığı mı? Kadınlar 40 yaşını geçtikten sonra başlarına gelen her değişikliği östrojen azalması olarak yorumlar...
13.01.2023 Cadde
'Karın estetiği ve yağ aldırma bir zayıflama yöntemi değil'
'Karın estetiği ve yağ aldırma bir zayıflama yöntemi değil' Karın germe ve yağ alma operasyonlarının arasındaki farklardan bahseden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökay Baykara, “Karın estetiği ameliyatı, fazla yağ ve derinin alındığı, kas duvarının güçlendirildiği karın bölgesinin tamamen yeniden şekillendirildiği bir operasyondur. Liposuction ise vücudun farklı bölgelerinde lokalize yağ birikimlerini gidermeye odaklanan bir işlemdir. Bu iki işlem de kesinlikle kilo verme yöntemi değil, vücut şekillendirme yöntemi” dedi.
28.08.2022 Genel Sağlık
Jinekomasti Nasıl Anlaşılır? Jinekomasti Elle Tespit Edilebilir Mi?
Jinekomasti Nasıl Anlaşılır? Jinekomasti Elle Tespit Edilebilir Mi? Bugün pek çok hastalık, çağın hastalığı olarak adlandırılmaktadır. Gerçekten de hareketsiz yaşam şekli, düzensiz ve sağlıksız beslenme, alınan bazı ilaçlar ve benzeri etkenler yeni duyulan rahatsızların gündeme gelmesine de sebep olmaktadır. İşte, jinekomasti nasıl anlaşılır, jinekomasti elle tespit edilir mi ve konu hakkında bilgileri için derledik.
6.07.2022 Sağlık
Klinefelter sendromu bebek sahibi olmaya engel mi?
Klinefelter sendromu bebek sahibi olmaya engel mi? Kalıtsal bir hastalık olmayan Klinefelter sendromu fazladan bir X kromozomunun bulunması yoluyla erkekleri etkileyen genetik bir bozukluk olarak tanımlanabilir. Genellikle ergenlik döneminde fark edilen Klinefelter sendromunun tanısı genetik inceleme testleri ile koyulabilmektedir. Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Tansel Kaplancan Klinefelter sendromunun bebek sahibi olmak için bir engel olup olmadığını açıkladı.
26.05.2022 Cinsel Sağlık
Erkek infertilitesi hakkında sık sorulan 4 soru
Erkek infertilitesi hakkında sık sorulan 4 soru Kadınların 12 yumurtlama dönemi boyunca korunmasız ve düzenli olarak cinsel ilişkiye girilmesine rağmen gebeliğin oluşmaması durumu infertilite olarak adlandırılır. İnfertilite tanısı konulan çiftlerin eş zamanlı değerlendirilmesi önemlidir. İnfertilite yalnızca erkek, yalnızca kadın ya da hem kadın hem de erkek kaynaklı olabilir. Erkek kaynaklı kısırlık hakkında Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Tansel Kaplancan erkek kaynaklı kısırlık hakkında en sık sorulan sorulara yanıt verdi.
6.05.2022 Erkek Sağlığı
Andropozun belirtileri nelerdir?
Andropozun belirtileri nelerdir? İsim olarak kadınlardaki menopozu andırsa da andropozla menopoz arasında önemli farklar vardır. Menopoz, tüm kadınların belli yaştan sonra yaşadığı bir durumdur. Fakat tüm erkekler için andropoz söz konusu değildir. Andropoz belirtilerinin erkeklerde genelde 50 yaşından sonra ve bireylerin yaşadıkları depresyon, cinsel dürtünün azalması ve erektil disfonksiyonlar sonucu oluştuğunu belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Op. Dr. Arman Çitçi konu hakkında bilgi verdi.
13.12.2021 Erkek Sağlığı
Estetik operasyonların risk haritası
Estetik operasyonların risk haritası Dolgu, botoks gibi ameliyatsız işlemlerde nelere dikkat edilmeli? Birden fazla ameliyatın tek seferde yapıldığı kombine ameliyatlar ne tür riskler barındırıyor? Basit bir işlem gibi görülen estetik uygulamaların risk faktörlerini plastik cerrahi uzmanıyla konuştuk
28.11.2021 Pazar
'Erkekler bu hastalığı kendilerine konduramıyor'
'Erkekler bu hastalığı kendilerine konduramıyor' Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı'nda, hep kadın meme kanserlerine dikkat çekildiğini, oysa erkeklerde görülen meme kanserlerinin çok daha tehlikeli olduğuna dikkat çeken Haseki Sultangazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Klinik Şefi Doç. Dr. Muzaffer Akıncı uyardı: "Erkeklerde çok sık görülmese de, ortaya çıktığı zaman gerçekten çok daha ileri evre ve agresif ilerleyen tarzda oluyor. Özellikle 60 yaş üstü erkeklerin mutlaka belli aralıklarla kendi meme dokusunu muayene etmesi, herhangi bir kitle fark ettiği an doktora başvurması gerekiyor. Erkekler genellikle bu hastalığı kendilerine konduramadığı için, meme kitlelerini önemsemiyor. Çoğu zaman jinekomasti ile karıştırılıyor. Teşhis konana kadar da çok geç kalınıyor. Böyle durumlarda erkeklerin de meme ultrasonu ya da MR'a ihtiyacı olabilir."
18.10.2021 Gündem
Erkeklerin yüzde 50’sinde görülüyor! Nedenini bulmak...
Erkeklerin yüzde 50’sinde görülüyor! Nedenini bulmak... Erkeklerde kadınsı meme büyümesi olarak bilinen Jinekomasti, oldukça yaygın ve erkeklerin yüzde 50’sinde görülen bir rahatsızlıktır. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fikret İrkin, bu durumun birden fazla nedenin olabileceğini ancak çoğunlukla cinsel hormonlarındaki dengesizlikten kaynaklandığını belirterek konu hakkında bilgi verdi.
24.09.2021 Erkek Sağlığı
Mehmet Ali Erbil: Göğüslerimi küçülttürebilirim!
Mehmet Ali Erbil: Göğüslerimi küçülttürebilirim! Uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşan şovmen Mehmet Ali Erbil, '2. Sayfa' canlı yayınında, erkeklerde meme küçültme olarak bilinen 'jinekomasti' ameliyatı geçirmek istediğini açıkladı.
23.09.2021 Cadde
Jinekomasti Nasıl Anlaşılır? Jinekomasti Elle Tespit Edilebilir Mi?
Jinekomasti Nasıl Anlaşılır? Jinekomasti Elle Tespit Edilebilir Mi? Bugün pek çok hastalık, çağın hastalığı olarak adlandırılmaktadır. Gerçekten de hareketsiz yaşam şekli, düzensiz ve sağlıksız beslenme, alınan bazı ilaçlar ve benzeri etkenler yeni duyulan rahatsızların gündeme gelmesine de sebep olmaktadır. İşte, jinekomasti nasıl anlaşılır, jinekomasti elle tespit edilir mi ve konu hakkında bilgileri için derledik.
10.09.2021 Sağlık
Jinekomasti Korsesi Nedir, Ne İşe Yarar? Jinekomasti Korsesi Kaç Gün Takılır?
Jinekomasti Korsesi Nedir, Ne İşe Yarar? Jinekomasti Korsesi Kaç Gün Takılır? Erkeklerde görülen bazı sağlık sorunları vardır. Bu sağlık sorunları arasında bulunan jinekomasti insanların merak ettiği bir hastalıktır. Erkekler bu hastalığın nasıl tedavi edildiğini ve hangi belirtileri gösterdiğini merak ederek araştırmalar yapıyor. Jinekomasti korsesi nedir, ne işe yarar? Jinekomasti korsesi kaç gün takılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.09.2021 Sağlık
Michele Morrone'den korseli İstanbul turu
Michele Morrone'den korseli İstanbul turu Dijital platformların en çok izlenen yapımlarından biri olan '365 Days' filminin yıldızı Michele Morrone, İstanbul'da estetik ameliyatı oldu.
17.08.2021 Cadde
Jinekomasti Nedir? Erkekte Meme Büyümesi Neden Olur, Nasıl Tedavi Edilir?
Jinekomasti Nedir? Erkekte Meme Büyümesi Neden Olur, Nasıl Tedavi Edilir? Erkeklerde meydana gelen bazı hastalıklar bulunur. Bu hastalıkların belirtisi görüldükten sonra mutlaka tedavi yöntemi belirlenmelidir. Erkeklerde özellikle jinekomasti çok sık görülmektedir. Jinekomasti nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
11.03.2021 Sağlık
Evde kalıp kilo alanlar estetik cerraha başvuruyor!
Evde kalıp kilo alanlar estetik cerraha başvuruyor! Koronavirüsü salgınında artan evde kalma süresi ve hareketsizlik nedeniyle ortaya çıkan kilo sorununa çare arayanlar, estetik cerrahlara başvurmaya başladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Muhammet Uraloğlu, "Covid- 19 sürecinin getirdiği kısıtlamaların, hareketsizlik ve yeni beslenme alışkanlıkları ortaya çıkardığını belirterek, Yağlanma, kilo alma bu dönemlerde çok fazla. Yağ aldırma operasyonlarında artış bekliyoruz" dedi.
17.02.2021 Genel Sağlık
Endüstriyel ürünlerin aşırı tüketimi erken ergenliğe mi yol açıyor?
Endüstriyel ürünlerin aşırı tüketimi erken ergenliğe mi yol açıyor? Kız ve erkek çocuklarında erken ergenlik, genetik faktörlerin yanı sıra son yıllarda yaşam ve beslenme tarzı, hava kirliliği, temiz gıdaya ulaşım gibi sorunlar nedeniyle giderek artıyor. Bireyleri fizyolojik ve psikolojik yönden etkileyen erken ergenlik sürecinin doğru atlatılması için ailelerin çocuklarını yakından takip etmeleri gerekiyor. Belirtiler konusunda bilinçli olmak ve eğer varsa vakit kaybetmeden bir uzmana başvurmak önem taşıyor. Çocuk Endokrinoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Selim Kurtoğlu, çocuklarda erken ergenlikle ilgili önemli bilgiler verdi.
27.01.2021 Çocuk Sağlığı
Erkeklerde meme oluşumuyla ilgili bilinmesi gerekenler
Erkeklerde meme oluşumuyla ilgili bilinmesi gerekenler Op. Dr. Diren Çelik, erkeklerde ki meme probleminin ameliyat ile tedavi edilebileceğini açıkladı. Jinekomasti yani erkeklerde meme oluşumu nasıl tedavi edilir? Erkeklerde ki meme sorunu nasıl çözüme kavuşur? İşte Jinekomasti yani erkeklerde meme problemiyle ilgili bilinmesi gerekenler
2.11.2020 Erkek Sağlığı
Obezite cerrahisi sonrası estetik ameliyatlar
Obezite cerrahisi sonrası estetik ameliyatlar Ekol Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Cenk Melikoğlu, obezite cerrahisinin yaygınlaşması ile hastalar için estetik cerrahinin adeta tedavinin devamı niteliğine dönüştüğünü belirtti.
27.10.2020 Ege
Klinefelter sendromlu erkekler baba olabiliyor!
Klinefelter sendromlu erkekler baba olabiliyor! Klinefelter sendromunun teşhisini ve belirtilerini açıklayan Üroloji ve Androloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Karataş, klinefelter sendromlu erkeklerin baba olabilmesi için uygulanan yöntemleri anlattı.
8.09.2020 Erkek Sağlığı
Corona virüs döneminde hangi estetik operasyon daha fazla yapıldı?
Corona virüs döneminde hangi estetik operasyon daha fazla yapıldı? Evde kapalı kaldığımız dönemler hem fiziksel hem de ruhsal olarak moral bozukluğuna yol açtı. Yapılan araştırmalara göre bu dönem sonrası estetik operasyonlara ilgi arttı. Bunların başında da biriken fazla yağlardan kurtulma ve sıkılaşma geliyor. Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Tayfun Türkaslan bilgi verdi
10.08.2020 Genel Sağlık
Kontrollü sosyal hayat döneminde estetik ameliyatlarda artış var
Kontrollü sosyal hayat döneminde estetik ameliyatlarda artış var Karantina döneminde evde kapalı kalmaktan ve depresif ruh halinden insanların çok kilo aldığını ve vücut şekillerinin bozulduğunu, bu durumun bir moralsizlik oluşturduğunu belirten Op. Dr. Arif Eroğlu, "Koronavirüs kaynaklı kontrollü sosyal hayat döneminde estetik ameliyatlarda patlama oldu." dedi.
24.07.2020 Estetik
Bu yöntemle 2020'ye yenilenmiş bir vücutla girin
Bu yöntemle 2020'ye yenilenmiş bir vücutla girin Zaman hızla akıp geçse de genç, dinç, moralli, sağlıklı ve güzel kalmak elimizde! Üstelik küçük estetik dokunuşlardan yaşam boyu yararlanmak da mümkün. Vücut şekillendirme yöntemi olan J-Plasma da bunlardan biri. İşte her bölgeye uygulanabilen J-Plasma'nın yarattığı o etkiler...
30.12.2019 Genel Sağlık
Plastik cerrahi nedir, neye bakar? Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi doktoru hangi hastalıklara bakıyor?
Plastik cerrahi nedir, neye bakar? Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi doktoru hangi hastalıklara bakıyor? "Plastik cerrahi hangi hastalıklara bakar?" konusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Vücudumuzda yer alan çeşitli yapıların yeniden şekillendirilmesi, bozuk olan dokunun iyileştirilmesi, hastanın talepleri üzerine gerçekleştirilen her türlü estetik girişimin yapıldığı plastik cerrahi bölümü hakkında tüm merak edilenleri bu haberde bulabilirsiniz...
1.02.2020 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Jinekomasti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.