PSG, Juan Bernat'ı transfer etti
PSG, Juan Bernat'ı transfer etti Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), İspanyol Juan Bernat'ı transfer etti.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Skorer TV Spor Bülteni - 12 Ocak 2018
Skorer TV Spor Bülteni - 12 Ocak 2018 Asamoah konusunda Juventus'u bir türlü ikna edemeyen Galatasaray rotayı Almanya'ya çevirdi. Yönetim, Bayern Münih formasını giyen Juan Bernat'ın transferi için çalışmalara başladı.   Galatasaray'da savunmaya yapılacak en önemli takviyelerden biri de Kaan Ayhan. Teknik direktör Fatih Terim genç oyuncuyla ilgili sarı kırmızılı yönetime mesaj yolladı.   Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocman, Ozan Tufan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.   Everton'a transfer olan Cenk Tosun’un yerine golcü arayan Beşiktaş, Cyle Larin’in transferinde sona çok yaklaştı.
12.01.2018 Programlar
Renato Sanches rahat durmadı!
Renato Sanches rahat durmadı! Bayern Münih'in yıldız oyuncuları Renato Sanches, Juan Bernat ve Thomas Muller maç sırasında böyle şakalaştılar...
1.11.2016 Futbol
Bayern Münih'te ilginç yarışma!
Bayern Münih'te ilginç yarışma! Bayern Münih antrenmanını bitiminde üç yıldız Douglas Costa, Robert Lewandowski ve Juan Bernat ilginç bir yarışa tutuştular.
12.03.2016 Futbol
Bayern Münih fena dağıldı!
Bayern Münih fena dağıldı! Almanya Bundesliga'nın 18. hafta açılış maçında Wolfsburg ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Bundesliga'nın 2.'si Wolfsburg sahasında lider Bayern Münih'i 4-1 mağlup etti.   Volkswagen Arena'da oynanan mücadelede Wolfsburg'a farklı galibiyeti getiren golleri 4. ve 45. dakikalarda Bas Dost ile 53. ve 73. dakikalarda Kevin de Bruyne kaydetti. Bayern Münih'in tek golü ise 55. dakikada Juan Bernat'tan geldi.
31.01.2015 Futbol
Bayern Münih'ten sürpriz transfer!
Bayern Münih'ten sürpriz transfer! Bayern Münih, Valencia forması giyen İspanyol futbolcu Juan Bernat'ı kadrosuna kattığını resmen duyurdu.
23.07.2020 Almanya Bundesliga

Benzer Haber Etiketleri