Jülide Ateş

Jülide Ateş

Son dakika Jülide Ateş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jülide Ateş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jülide Ateş haber sayfamızda...

Jülide Ateş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 223 jülide ateş haberi bulunmuştur.
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi Geçtiğimiz yıllarda da ilginç danslarıyla gündeme gelen Kalben, son dansıyla bir kez daha sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Ünlü ismin sahnede zıplamasına yorum yağarken, konuyla ilgili bir mesaj da 1990'ın Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten geldi.
27.03.2024 Magazin
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi Geçtiğimiz yıllarda da ilginç danslarıyla gündeme gelen Kalben, son dansıyla bir kez daha sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Ünlü ismin sahnede zıplamasına yorum yağarken, konuyla ilgili bir mesaj da 1990'ın Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten geldi.
27.03.2024 Cadde
Jülide Ateş: O sorulara tebessüm ediyorum!
Jülide Ateş: O sorulara tebessüm ediyorum! Türkiye eski güzeli ve sunucu Jülide Ateş, önceki gün alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı'ndaydı. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü isim, oyunculuğa bakış açısı hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
23.02.2024 Cadde
Bir dönemin en ünlü spikerlerindendi! 'Oyunculuk teklifi' cevabı
Bir dönemin en ünlü spikerlerindendi! 'Oyunculuk teklifi' cevabı Son yaptığı televizyon programından ayrılıp mesleğine ara veren spiker, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayarak iyi bir teklif gelmesi halinde ekranlara dönmeyi düşündüğünü söyleyen ünlü isim, oyunculuk teklifiyle ilgili sorulara dikkat çeken bir cevap verdi.
24.12.2022 Cadde
‘Gelmesin lütfen’
‘Gelmesin lütfen’  Jülide Ateş, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
24.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Soyadımla gurur duyuyorum’ Jennifer Lopez, Vogue dergisinin aralık sayısına kapak oldu...
10.11.2022 Cadde
Demet Şener paylaştı: Kim bu küçük kız?
Demet Şener paylaştı: Kim bu küçük kız? 1995 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilen eski manken Demet Şener, çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
17.09.2022 Cadde
Antakya çıkarması
Antakya çıkarması Kanaat önderi ve iyi yaşam gönüllüsü Şah Yaycı, Antakya’ya gitti.
30.04.2022 Cadde
Özel buluşma
Özel buluşma The Ritz-Carlton, Istanbul, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği buluşmada iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini yeni restoranı Atölye’de ağırladı.
7.03.2022 Cadde
Jülide Ateş: Kendimi nadasa bıraktım
Jülide Ateş: Kendimi nadasa bıraktım Son yaptığı televizyon programından ayrılıp mesleğine ara veren Jülide Ateş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. İşine ara vermesiyle ilgili konuşan Ateş, "Buna bir bakıma kendimi nadasa bıraktı diyebiliriz" dedi.
5.03.2022 Cadde
Boğaz'da renkli tanıtım
Boğaz'da renkli tanıtım Türkiye pazarına giriş yapan Neostrata ürünleri, Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul’daki etkinlikte ünlü isimleri buluşturdu
13.01.2022 Cadde
Renkli kitap tanıtımı
Renkli kitap tanıtımı Silk and Cashmere kurucusu Ayşen Zamanpur, girişimciliğe, markalaşmaya ve hayatın her alanında gelişmeye ışık tutacak ‘Diren Keçi’ adlı ikinci kitabının tanıtımını Feriye Kült’te özel bir davetle gerçekleştirdi.
14.12.2021 Cadde
Söyleşiler devam ediyor
Söyleşiler devam ediyor The Stay, dijital sohbet buluşmalarının üçüncüsünü gerçekleştirdi.
17.11.2021 Cadde
Ece Üner kimdir, kaç yaşında? Ece Üner nereli, eşi kim?
Ece Üner kimdir, kaç yaşında? Ece Üner nereli, eşi kim? Ece Üner ile Susma programı sunucusu spiker Ece Üner, İstanbul'da doğdu. Ana haber bültenleri ile ekrana gelen sunucu, yeni bir formatla seyirci karşısına çıktı. İşte, Ece Üner'in biyografisi...
9.08.2021 Cadde
Özlenen eğlence
Özlenen eğlence Çeşme’nin en popüler mekanlarından Esnaf, Alaçatı’daki yeni yerinde kapılarını açtı.
26.06.2021 Cadde
Jülide Ateş oğlu için ABD'ye gidiyor
Jülide Ateş oğlu için ABD'ye gidiyor Sunucu Jülide Ateş, oğlu Ali’nin eğitimi için bir süre Amerika’da yaşayacak.
24.06.2021 Cadde
Mehmet Ali Erbil'in Serdar Ortaç itirafından ne anlıyoruz?
Mehmet Ali Erbil'in Serdar Ortaç itirafından ne anlıyoruz? Dijital film platformunda Jülide Ateş'in sunduğu programa konuk olan Mehmet Ali Erbil gerek kendisiyle gerek arkadaşlarıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fakat açıklamaların en çarpıcısı Serdar Ortaç'la ilgili yaptığı itiraflardı. Peki Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç'la ilgili neler söyledi? Bizler Mehmet Ali Erbil'in Serdar Ortaç itirafından ne anlıyoruz? Gelin hep birlikte Molatik olalım...
7.06.2021 Ünlüler
Mehmet Ali Erbil: Annemi sevemedim
Mehmet Ali Erbil: Annemi sevemedim Şovmen Mehmet Ali Erbil, ergenlikte yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı
5.06.2021 Cadde
Mehmet Ali Erbil'in gözyaşları: Annemi sevemedim!
Mehmet Ali Erbil'in gözyaşları: Annemi sevemedim! Jülide Ateş'in sunumuyla GAİN'de yayınlanan 40, sanatçı Mehmet Ali Erbil'i konuk etti. Çocukluğu, gençliği, ilk meslek yılları, çocukları ve sanatıyla ilgili sorulara samimi cevaplar veren Mehmet Ali Erbil , zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.
5.06.2021 Cadde
‘Şiddete uğradım’
‘Şiddete uğradım’ Oyuncu Deniz Çakır, Jülide Ateş’in sunduğu ‘40’ programına konuk oldu.
15.05.2021 Cadde
Deniz Çakır: Psikolojik şiddete uğradım! Şimdi olsa ifşa ederdim
Deniz Çakır: Psikolojik şiddete uğradım! Şimdi olsa ifşa ederdim Şimdilerde 'Masumiyet' dizisi ile ekranda olan oyuncu Deniz Çakır, meslek hayatında defalarca kez aynı kişi tarafından psikolojik şiddete uğradığını açıkladı: Ve çok saygın bir kişi tarafından maalesef!
15.05.2021 Cadde
Nursel Köse: Nurgül'ü arama ihtiyacı hissetmedim
Nursel Köse: Nurgül'ü arama ihtiyacı hissetmedim Son olarak 'Arıza' dizisinde rol alan Nursel Köse, Jülide Ateş’in sunumuyla Gain'de yayınlanan '40' programına konuk oldu. Sektörde kadın-erkek arasındaki ücret eşitsizliğinden yakınan ünlü oyuncu, meslektaşı Nurgül Yeşilçay’ın “Nursel Köse’ye çok kırgınım” açıklamasını yanıt verdi.
2.05.2021 Cadde
‘Türkiye’de  kadınlar sevilmiyor’
‘Türkiye’de kadınlar sevilmiyor’ Nursel Köse, Jülide Ateş’in sunduğu ‘40’ programına konuk oldu.
2.05.2021 Cadde
Kalben, İbrahim Tatlıses için ilk kez konuştu
Kalben, İbrahim Tatlıses için ilk kez konuştu Kalben, dijital içerik platformu GAİN’de yayınlanan, Jülide Ateş’in sunduğu '40' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, İbrahim Tatlıses hakkında aldığı kararı uygulamaya devam edeceğini söyledi.
24.04.2021 Cadde
Ateş’ten itiraf
Ateş’ten itiraf Jülide Ateş, Ebru Akel’in sorularını yanıtladı.
20.04.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Jülide Ateş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.