Kadıköy Belediyesi

Kadıköy Belediyesi

Son dakika Kadıköy Belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kadıköy Belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kadıköy Belediyesi haber sayfamızda...

Kadıköy Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.691 kadıköy belediyesi haberi bulunmuştur.
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi İstanbul’da baharın habercisi olan İstanbul Film Festivali’nin programı açıklandı. 17-28 Nisan tarihleri arasında 43’üncü kez düzenlenecek festivale usta yönetmen Wim Wenders konuk olacak.
27.03.2024 Kültür Sanat
Hatay için karar günü
Hatay için karar günü CHP’de bugün önce MYK sonra Parti Meclisi (PM) toplanacak. PM’de Malatya, Şanlıurfa, Ordu ve Kayseri’nin yanı sıra İstanbul’da açıklanmayan ilçe adayları belli olacak. Ordu’da avukat Zekai Sana, Kayseri’de doktor Murat Molu’nun aday olması bekleniyor.
12.02.2024 Gündem
‘Requiem’, Süreyya Operası’nda seslendirildi
‘Requiem’, Süreyya Operası’nda seslendirildi İstanbul Devlet Opera ve Balesi solistleri, korosu ve orkestrası; geçtiğimiz akşam Wolfgang Amadeus Mozart’ın ölmeden önce yazdığı son eseri olan “Requiem”i seslendirdi.
4.02.2024 Kültür Sanat
Barış Manço’suz geçen 25 yıl
Barış Manço’suz geçen 25 yıl  Yediden 70’e herkesin ‘Barış Abi’si, müziğimizin efsanesi Barış Manço, aramızdan ayrılışının 25. yıl dönümünde Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle anılacak.
1.02.2024 Kültür Sanat
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var Sivas'a 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kurtlapa Köyü yakınlarında içerisinde 40 yolcunun olduğu bir otobüs kaza yaptı. İlk bilgilere göre kaza nedeniyle çok sayıda kişi yaralandı.
26.01.2024 Gündem
CHP’nin kalesini fethedebilecek mi?
CHP’nin kalesini fethedebilecek mi? Yıllardır CHP’nin yönettiği Kadıköy’de Maçoğlu’nun adaylığı seçmenin tavrını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Araştırma şirketi başkanları CHP’nin sadık seçmeninin sempati duysa da oyları bölmemek için Maçoğlu’nu tercih etmeyeceği görüşünde...
7.01.2024 Gündem
Kadıköy'de bina yıkımı sırasında göçük
Kadıköy'de bina yıkımı sırasında göçük İstanbul'da Kadıköy Caferağa'da binanın yıkımı sırasında 1 işçi molozların altında kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler molozların altında kalan işçiyi yaralı olarak çıkararak ambulansla hastaneye götürdü.
26.12.2023 Gündem
250 bin liralık bedel ödenmedi! Kadıköy Belediyesi'ne haciz şoku
250 bin liralık bedel ödenmedi! Kadıköy Belediyesi'ne haciz şoku Kadıköy Belediyesi, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) nedeniyle 2015 yılında kamulaştırma yaptı. Belediyenin kamulaştırmayı ödememesi nedeniyle icra işlemi uygulandı.
22.12.2023 Haberler
250 bin liralık bedel ödenmedi! Kadıköy Belediyesi'ne haciz şoku
250 bin liralık bedel ödenmedi! Kadıköy Belediyesi'ne haciz şoku Kadıköy Belediyesi, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) nedeniyle 2015 yılında kamulaştırma yaptı. Belediyenin kamulaştırmayı ödememesi nedeniyle icra işlemi uygulandı.
22.12.2023 Gündem
İBB Meclisi'nde Gazze'ye yardım gerilimi
İBB Meclisi'nde Gazze'ye yardım gerilimi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, Gazze'ye yapılması planlanan yardımın Kızılay üzerinden yapılması teklifi, CHP ve AK Parti meclis üyeleri arasında gerginliğe neden oldu.
27.11.2023 Gündem
İstanbul'da suya zam geldi
İstanbul'da suya zam geldi İstanbul'da suya yüzde 15 zam geldi. Yeni tarife bugünden itibaren devreye girecek.
22.11.2023 Haberler
İstanbul'da suya zam geldi
İstanbul'da suya zam geldi İstanbul'da suya yüzde 15 zam geldi. Yeni tarife bugünden itibaren devreye girecek.
22.11.2023 Ekonomi
CHP yerel seçim yol haritasını belirleyecek
CHP yerel seçim yol haritasını belirleyecek CHP MYK’nın bugünkü toplantısında, yerel seçim stratejisi ve yol haritası masaya yatırılacak. Parti içinde uygulanacak seçim takvimi netleştirilecek.
20.11.2023 Gündem
BASIM, TANITIM VE DUYURU HİZMETİ ALINACAKTIR KADIKÖY BELEDİYESİ KURUMSAL İLETİŞİM MÜDÜRLÜĞÜ
BASIM, TANITIM VE DUYURU HİZMETİ ALINACAKTIR KADIKÖY BELEDİYESİ KURUMSAL İLETİŞİM MÜDÜRLÜĞÜ BASIM, TANITIM VE DUYURU HİZMETİ ALINACAKTIRKADIKÖY BELEDİYESİ KURUMSAL İLETİŞİM MÜDÜRLÜĞÜ 2024 YILI GAZETE BASTITRILMASI HİZMET ALIMI hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
15.11.2023 Resmi İlanlar
Ayna sahneden tutuluyor
Ayna sahneden tutuluyor Bu yıl 27’nci kez düzenlenen İstanbul Tiyatro Festivali başlıyor. Yurt içi ve yurt dışından 20 projenin sahneleneceği festival yalnızlıktan ulus kimliğine, terörizmden pandeminin acılarına insanın yaşadığı ne varsa aynadan onu yansıtıyor.
24.10.2023 Kültür Sanat
Giselle Balesi 27 Ekim'de AKM'de prömiyer yapacak
Giselle Balesi 27 Ekim'de AKM'de prömiyer yapacak İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), Giselle Balesi'nin prömiyerini, 27 Ekim'de Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirecek.
23.10.2023 Kültür Sanat
Filmekimi hoş gelir
Filmekimi hoş gelir 13-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Filmekimi’nin programı hayli zengin. Bu yapımlar arasından ‘kaçırmayın’ dediğimiz bir izleme listesi hazırladık.
11.10.2023 Kültür Sanat
Godard’a daha yakından bakın!
Godard’a daha yakından bakın! Geçen yıl 13 Eylül’de ölen sinemanın usta ismi Jean-Luc Godard, filmleri ve yapıtlarının kamera arkası fotoğraflarıyla İstanbul’da.
8.10.2023 Kültür Sanat
HASANPAŞA HİZMET BİNASI İNŞAATI İŞİ
HASANPAŞA HİZMET BİNASI İNŞAATI İŞİ HASANPAŞA HİZMET BİNASI İNŞAATI İŞİ KADIKÖY BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Hasanpaşa Hizmet Binası İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
30.09.2023 Resmi İlanlar
İDOB sezona  görkemli başladı
İDOB sezona görkemli başladı İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) 2023–2024 sanat sezonuna, Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda gerçekleşen “Sezon Açılış Gecesi” ile başladı.
29.09.2023 Kültür Sanat
Sesi duyup evden çıktılar! Otomobil zabıta aracına çarptı
Sesi duyup evden çıktılar! Otomobil zabıta aracına çarptı Ümraniye’de, sokakta hızla ilerlediği iddia edilen otomobil, Kadıköy Belediyesi'ne ait zabıta aracına çarptı.
5.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadıköy Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.