Kadın Basketbol

Kadın Basketbol

Son dakika Kadın Basketbol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kadın Basketbol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kadın Basketbol haber sayfamızda...

Kadın Basketbol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.042 kadın basketbol haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Beko, Aliağa Petkimspor deplasmanında zorlanmadı
Fenerbahçe Beko, Aliağa Petkimspor deplasmanında zorlanmadı Fenerbahçe Beko deplasmanda Aliağa Petkimspor'u 81-59 mağlup etti.
Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadın Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde
Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadın Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçında Botaş'ı 89-73 mağlup ederek yar finale yükseldi.
25.03.2024 Basketbol
Galatasaray'da Ekrem Memnun dönemi başladı!
Galatasaray'da Ekrem Memnun dönemi başladı! Galatasaray Çağdaş Faktoring'de başantrenörlük görevine Ekrem Memnun getirildi.
22.03.2024 Basketbol
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finale yükseldi!
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finale yükseldi! Beşiktaş BOA, Spar Girona'yı deplasmanda 68-66 mağlup etti ve EuroCup Women'da finale yükseldi.
14.03.2024 Basketbol
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje!
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje! Beşiktaş Kulübü; kadınların sporla ilgili düşüncelerini geleceğe taşımak amacıyla anlamlı bir projeye imza attı.
8.03.2024 Beşiktaş
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi!
'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın evlendi! 'Survivor'ın 'Ünlüler-Gönüllüler' formatında düzenlenen 2021 sezonunda yarışan basketbolcu Merve Aydın (29), uzun zamandır aşk yaşadığı Yunus Özbek ile nikâh masasına oturdu.
8.03.2024 Cadde
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına! Dile kolay; tam 69 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan adaylar 2023’ün en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
29.02.2024 Skorer
A Milli Basketbol Takımımız dünya sıralamasındaki yerini muhafaza etti
A Milli Basketbol Takımımız dünya sıralamasındaki yerini muhafaza etti Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı dünya sıralamasında 14. sırada yer almayı sürdürdü.
16.02.2024 Milli Takım
Beşiktaş BOA, Kristina Topuzovic'i kadrosuna kattı!
Beşiktaş BOA, Kristina Topuzovic'i kadrosuna kattı! Beşiktaş BOA, Sırp forvet Kristina Topuzovic ile sözleşme imzaladı.
14.02.2024 Basketbol
Ekrem Memnun: Çok çabuk adapte olmaları bizi sevindirdi!
Ekrem Memnun: Çok çabuk adapte olmaları bizi sevindirdi! Basketbol Kadın Mili Takımlar Direktörü Nilay Kartepe ile Başantrenör Ekrem Memnun, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nin hazırlıklarının devam ettiği süreçte basın mensuplarıyla buluştu.
8.02.2024 Basketbol
Fenerbahçe, Euroleague'de hata yapmadı! Çeyrek finale yükseldi
Fenerbahçe, Euroleague'de hata yapmadı! Çeyrek finale yükseldi Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Euroleague'de Macaristan temsilcisi DVTK HUN-Therm’i 95-71 mağlup etmeyi başardı.
30.01.2024 Basketbol
Beşiktaş'ta Afrika Uluslar Kupası kabusu!
Beşiktaş'ta Afrika Uluslar Kupası kabusu! Beşiktaş’ta sorunlar bitmek bilmiyor. Trendyol Süper Lig’de üst üste oynanacak zorlu maçlar öncesi defans hattındaki eksikler sıkıntı yaratıyor.
3.01.2024 Beşiktaş
ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda yarı finalistler belli oldu!
ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda yarı finalistler belli oldu! ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları sona erdi. Heyecan dolu organizasyonda yarı finalistler ve eşleşmeler netlik kazandı.
2.01.2024 Basketbol
Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı kupada yarı finalde!
Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı kupada yarı finalde! Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, ING Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında İzmit Belediyespor'u 95-85 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
2.01.2024 Basketbol
Fenerbahçe potada yarı finale yükseldi
Fenerbahçe potada yarı finale yükseldi ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Nesibe Aydın'ı 96-57'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı, yarı finale yükseldi.
2.01.2024 Basketbol
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
Beşiktaş Emlakjet'ten Türk Bayrağı kararı!
Beşiktaş Emlakjet'ten Türk Bayrağı kararı! Beşiktaş Kulübü, basketbol takımlarının 30 Aralık Cumartesi (yarın) oynayacağı maçlarda Türk Bayrağı'nın tribünleri donatacağını açıkladı.
29.12.2023 Basketbol
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turu rövanş maçı için İngiltere'ye giden Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımı skandal bir olayla karşı karşıya kaldı. Takım İngiltere’nin vize sorunu çıkarması nedeniyle sahaya 1’i sakat 5 oyuncuyla çıkabildi.
22.12.2023 Basketbol
OGM Ormanspor'da hedef dörtlü final!
OGM Ormanspor'da hedef dörtlü final! Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin iddialı takımlarından OGM Ormanspor, bu sezon koyduğu hedeflerden ilkini başarıp Türkiye Kupası’nda sekizli finallere, ligde ilk 4 sırayı alarak katılmayı başardı. Yeşil-Beyazlılar, şimdi de Kupa’da önce ilk 4’ü, sonra da finali hedefliyor.
22.12.2023 Basketbol
Çukurova Basketbol kapılarını Hatayspor'a açtı!
Çukurova Basketbol kapılarını Hatayspor'a açtı! Süper Lig'in 15'inci haftasında Başakşehir'le karşı karşıya gelecek Hatayspor, Mersin'deki olumsuz hava şartları nedeniyle antrenmanını Çukurova Basketbol'un tesislerinde gerçekleştirdi.
8.12.2023 Hatayspor
Valencia Basket Club - Fenerbahçe Alagöz Holding: 64-88
Valencia Basket Club - Fenerbahçe Alagöz Holding: 64-88 FIBA EuroLeague A Grubu'nda Fenerbahçe Alagöz Holding, Valencia Basket Club’ı 88-64 mağlup etti.
5.12.2023 Basketbol
Hatay'a Çukurova'dan komşu eli!
Hatay'a Çukurova'dan komşu eli! Antrenman yapmak için salon bulmakta zorlanan, her öğün yemek için 45 dakika yolculuk yapmak zorunda kalan Hatay Kadın Basketbol Takımı’na Çukurova Basketbol Kulübü kayıtsız kalmadı. Başkan Serdar Çevirgen’in girişimleri ile Hataylı sporcular artık Mersin’de konaklıyor, sadece maçlar için şehirlerine gidiyor.
3.12.2023 Basketbol
Ahmet Nur Çebi'den basketbol takımlarına veda ziyareti!
Ahmet Nur Çebi'den basketbol takımlarına veda ziyareti! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün erkek ve kadın basketbol takımlarına veda ziyaretinde bulundu.
30.11.2023 Beşiktaş
İzlanda - Türkiye: 65-72
İzlanda - Türkiye: 65-72 Potanın Perileri, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda deplasmanda karşılaştığı İzlanda'yı 72-65 mağlup etti.
12.11.2023 Milli Takım
Potada A Milli Takımımız, İzlanda'ya konuk olacak
Potada A Milli Takımımız, İzlanda'ya konuk olacak A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri F Grubu 2. maçında yarın İzlanda'ya konuk olacak.
11.11.2023 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Basketbol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.