Kadınların, İlişkilerde Ortalamanın Üzerinde Tercih Ettiği Şey

Cinsel yaşamda kadınların tercihleri üzerine yapılan bilimsel bir araştırma, kadınların erkek genital organ boyuyla ilgili beklentilerinin daha büyük olduğunu ortaya koyuyor.

PLOS One Dergisi’nde 2 yıl önce yayımlanan, New York ve Kaliforniya üniversitelerinin ortaklaşa yaptığı araştırma sonuçlarına göre kadınlar, uzun ve kısa vadeli cinsel ilişkilerinde, ortalama ölçülerden daha uzun ve kalın penis boyunu tercih ediyor. Erkek cinsel organının ortalama uzunluğu 13 santim, kalınlığı ise 11 santim olarak kabul edilmektedir. Araştırmaya göre kadınların uzun ve kısa süreli cinsel ilişkide tercih ettikleri erkek genital organ boyu ortalama 16 santim, kalınlığı ise ortalama 12-13 santim olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Kadınlarla Erkekler Aynı Şeyi İstiyor

Ortalama kabul edilen boy ve kalınlığın cinsel ilişkide temel fonksiyonunu yerine getirmesi açısından herhangi bir sorun olmamakla birlikte, araştırma sonuçlarının ortaya çıkardığı tablo, aslında kadınlar kadar birçok erkeğin de beklentisine tercüman oluyor.

Kadınların bu beklentisini karşılama isteği karşısında penis boyu ölçülerinin ortalamanın altında kalması durumu, erkekler açısından genellikle bir özgüven problemine dönüşebiliyor. Cinsel ilişki sırasında ortalama penis boyunun işlevini yerine getirmesiyle ilgili hiçbir problem yaşanmasa da daha uzun ve kalın cinsel organ boyu erkeklik algısını ve psikolojisini pekiştiren önemli bir faktördür.

Cinsel Organ Küçülür, Çünkü…

Araştırma sonuçlarına göre kadınların, partnerlerinde tercih ettiği cinsel organ ölçüleri ya da bu ölçülerin üzerinde veya altındaki oranlar, maalesef 30 yaşından itibaren küçülme eğilimine girer. Yaşlılık, aşırı kilo, stres, testosteron hormonunun her yaşta biraz daha azalması, çeşitli nedenlere bağlı olarak erkek vücudundaki östrojen hormonundaki artış gibi ana etmenler penis boyu ve kalınlığına olumsuz etki eder. Geçen her yıl, kadın ve erkeğin istediği cinsel organ boyutları biraz daha küçülür.

Ortalamanın altında ya da üzerindeki penis boyu ve kalınlığında erkeklerin canını sıkan bu olumsuz değişimi tersine çevirmek için uygulanan penis büyütme ve kalınlaştırma operasyonları, 18 yaş üzerindeki sağlıklı her erkek için uygulanabilmektedir.

Haberin Devamı

Cinsel Organ Boyu 1 Kez ve Kalıcı Olarak Uzatılabiliyor

Penis boyu uzatma ameliyatındaki amaç, anatomik olarak penis kökünün deri altındaki yüzde 30’luk kısmına müdahale ederek, bu bölgeyi dışarı çıkarmak ve görünür penis boyunu en az yüzde 20 kadar uzatmaktır. Genital organın işlevinde herhangi olumsuz bir etkiye neden olmayan, tamamen penis boyunun kalıcı olarak büyütülmesini sağlayan ameliyat ortalama 60 ila 90 dakikada tamamlanmaktadır. Hasta genellikle ertesi gün taburcu olur. İyileşme dönemi konforludur. Ortalama 3 günde bir pansuman işlemi yapılmaktadır. Genellikle 7 gün içinde hastalar işlerine dönebilmekte, penis etrafındaki yaranın tam iyileşmesi 20-30 günde gerçekleşmektedir. İyileşme sürecinde ağır eşya kaldırmaması tavsiye edilir. Kişi, cinsel yaşama daha uzun bir penise sahip olarak 30 ila 40 gün sonra döner.

Haberin Devamı

Kalınlaştırma Tekrarlanabilir

Penis kalınlaştırma operasyonu, hastanın isteğine göre tekrarlanabilen bir esnekliğe sahiptir. Kişinin vücudunun uygun bölgelerinden erimeye dirençli yağ dokusu alınarak özel işlemden geçirilir. Sonrasında penis çevresine dengeli bir şekilde transfer edilir. Transfer edilen yağ dokusunun uygun miktarda olması çok önemlidir. Kişiden kişiye değişmekle birlikte nakledilen yağlar büyük oranda eriyebildiği için, penis kalınlaştırma işlemi tekrarlanabilir.

Birçok nedenden dolayı cinsel organ boyutundan memnun olmayan erkeklerin başvurduğu bu yöntemlerle elde ettiği sonuçlar, partnerlerin daha mutlu bir cinsel hayat yaşamasında önemli rol oynamaktadır.

Sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle,

Sağlık ve sevgiyle kalın…

www.tayfunturkaslan.com

Instagram://drtayfunturkaslan

Facebook://DrTturkaslan