Kadirli

Kadirli

Son dakika kadirli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadirli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadirli haber sayfamızda...

Kadirli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.254 kadirli haberi bulunmuştur.
CHP Genel Başkanı Özel, CHP Osmaniye İl Başkanı Döğüşcü'nün cenazesine katıldı
CHP Genel Başkanı Özel, CHP Osmaniye İl Başkanı Döğüşcü'nün cenazesine katıldı Osmaniye’de şehit cenazesinde kalp krizi geçirip, hayatını kaybeden CHP İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü (51) toprağa verildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de cenazeye katıldı.
5.02.2024 Gündem
CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, hayatını kaybetti
CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, hayatını kaybetti CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü (51), geçirdiği kalp krizi sonucu tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti.
5.02.2024 Gündem
Gece yarısı feci kaza! Otomobil, kamyona çarptı
Gece yarısı feci kaza! Otomobil, kamyona çarptı Adana'nın Kozan ilçesinde kamyona arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Yavuz Serkan Ağar (42) hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
31.01.2024 Gündem
MHP’nin ilan ettiği aday sayısı 275 oldu
MHP’nin ilan ettiği aday sayısı 275 oldu MHP, 1’i büyükşehir ilçe, 54’ü ilçe belediyesi olmak üzere toplam 55 yerleşim yeri için daha belediye başkan adaylarını açıkladı. Böylece partinin açıkladığı aday sayısı 275’e ulaştı. Kütahya Simav adayı Karacahisar Köyü Muhtarı Kübra Tekel Aktulun oldu; toplam kadın aday sayısı 6’ya yükseldi.
19.01.2024 Gündem
AK Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir oldu
AK Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayının, mevcut Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hedefimiz muhalefetin elindeki şehirleri de gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır” dedi.
18.01.2024 Gündem
7 aylık hamile eşini vahşice öldürmüştü! Tutuklandı
7 aylık hamile eşini vahşice öldürmüştü! Tutuklandı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, evde tartıştığı 7 aylık hamile eşi Hediye Koyuncu'yu bıçakla öldürüp kendisi kurtarmak isteyen ekiplere 'beni kurtarmayın' diye bağraın Salim Koyuncu hakkında karar verildi.
30.12.2023 Gündem
Her satırı dehşet! 7 aylık hamile eşini öldürdü 'Beni kurtarmayın' diye bağırdı
Her satırı dehşet! 7 aylık hamile eşini öldürdü 'Beni kurtarmayın' diye bağırdı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, evde tartıştığı 7 aylık hamile eşi Hediye Koyuncu'yu (28) bıçakla öldüren Salim Koyuncu (29), otomobilini 50 metrelik uçuruma sürerek intihar girişiminde bulundu. Cinayet şüphelisi koca, hastaneye kaldırıldı. Salim Koyuncu'nun "Beni kurtarmayın" diye bağırdığı öğrenildi.
29.12.2023 Gündem
Osmaniye'de feci kaza! Minibüs ile TIR çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı
Osmaniye'de feci kaza! Minibüs ile TIR çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, minibüs ile TIR'n çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de ağır yaralandı.
19.12.2023 Gündem
En son depremler listesi (3 Aralık) Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD
En son depremler listesi (3 Aralık) Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listelenmeye devam ediyor. Depremlerin saati, enlem ve boylam bilgileri, derinlik, depremin şiddeti ve merkez üssü gibi bilgiler vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
3.12.2023 Bilgi Rehberi
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
Osmaniye'de operasyon: Her yerde aranıyordu, gizli bölmede yakalandı
Osmaniye'de operasyon: Her yerde aranıyordu, gizli bölmede yakalandı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü A.T., gizli bölmede yakalandı.
30.11.2023 Gündem
Harikalar yaratan öğretmenler
Harikalar yaratan öğretmenler Kimi deprem bölgesinde öğrencilerini yalnız bırakmadı kimi okulu sevdirerek devamsızlığı azalttı kimi de düzenlediği yaratıcı etkinliklerle ‘Eğitimin Nobeli’ni aldı. Türkiye’nin dört bir yanındaki öğretmenler, harikalar yaratıyor.
24.11.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kadirli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.