Kadro

Kadro

Son dakika kadro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadro haber sayfamızda...

Kadro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.051 kadro haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ozan Balaban, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin olağanüstü kongresine değinen Ozan Balaban, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
‘Yeni dönemi beraber getirelim’
‘Yeni dönemi beraber getirelim’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır mitinginde “Gelin yeni bir dönemin kapılarını birlikte aralayalım. 31 Mart seçiminde partiler yarışmıyor. Burada yarışan eser ve hizmet siyasetiyle istismar ve pazarlık siyasetidir” dedi.
28.03.2024 Gündem
‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor
‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘İnci Taneleri’, kadrosuna dahil ettiği iki güçlü isimle merakı artırdı. Azem’in kızına dair bulduğu ipucu ise projenin yayınlanmasına saatler kala izleyiciyi heyecanlandırdı.
28.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Şimşek'e tam itimadım var Batman'da mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Batman'ın bir evladı olan Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'e bu konuda tam itimadım var. İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren olumlu yansımaları daha net göreceğiz.' dedi.
27.03.2024 Gündem
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin'
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin' A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Ağır yenilgi sonrası Yılmaz Vural Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik adam, Semih Kılıçsoy krizine de değindi.
27.03.2024 Milli Takım
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe bir yandan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na odaklanırken bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Fransız devi, sarı-lacivertli yıldız için kesenin ağzını açtı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt!
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Montella 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' şeklinde gelen bir soruya sert bir yanıt verdi.
27.03.2024 Milli Takım
Youcef Atal'dan transfer itirafı! 'Trabzonspor ve Galatasaray'dan da teklif aldım'
Youcef Atal'dan transfer itirafı! 'Trabzonspor ve Galatasaray'dan da teklif aldım' Fransa temsilcisi Nice takımından Filistin paylaşımı ile ceza alan ve ara transfer sezonunda Adana Demirspor'a transfer olan Youcef Atal, açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, kendisine gelen transfer tekliflerini açıkladı.
26.03.2024 Adana Demirspor
Kenan Yıldız'a Premier Lig'den müjdeli haber!
Kenan Yıldız'a Premier Lig'den müjdeli haber! İngiltere Premier Lig'in iki devi Manchester ve Liverpool, Juventus'un yıldız futbolcusu için harekete geçerken Kenan Yıldız'a da müjdeli haber geldi.
26.03.2024 İtalya Serie A
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı Sultanlar Ligi'nde play-offf maçlarına çıkacak Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Yöneticisi Mehmet Cibara, milli takım havuzunda bulunan 4 isimle anlaştıklarını du
26.03.2024 Voleybol
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu Galatasaray, takımdaki geleceği merak edilen Milli yıldız Kerem Aktürkoğlu için kararını verdi. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncu için bonservis beklentisi de belli oldu.
26.03.2024 Galatasaray
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
26.03.2024 Diğer
PFDK sevkleri açıklanıyor! Trabzonspor ve Fenerbahçe'den 15 isim
PFDK sevkleri açıklanıyor! Trabzonspor ve Fenerbahçe'den 15 isim Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşananlar damga vurmuştu. PFDK sevklerinin bugün gerçekleşmesi beklenirken olası isimler ortaya çıktı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Vincenzo Montella, Arda Güler kararını açıkladı!
Vincenzo Montella, Arda Güler kararını açıkladı! A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya ile oynanacak karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İtalyan teknik adam Arda Güler kararını açıkladı.
25.03.2024 Milli Takım
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti Geçtiğimiz sezon başında, yıldızı olduğu Ajax'tan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan Dusan Tadic, 35 yaşında olmasına rağmen Süper Lig'in en iyi isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Tecrübeli oyuncunun performansı Hollanda basınında da geniş yankı uyandırdı. Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabına Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Günün en çok oynanan maçları
Günün en çok oynanan maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
25.03.2024 Futbol
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! İsmail Kartal'dan yanlış tercih
Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı! İsmail Kartal'dan yanlış tercih Fenerbahçe'de teknik heyetin ara transfer döneminde verdiği bir karar tartışma konusu oldu. İsmail Kartal'ın büyük pişmanlık yaşadığı gelen haberler arasında. İşte ayrıntılar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip
Beşiktaş'a Ante Rebic piyangosu! Sürpriz talip Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği tecrübeli futbolcu Ante Rebic'e sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...
25.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'den Levent Mercan harekatı! İşte takasta kullanılacak futbolcu
Fenerbahçe'den Levent Mercan harekatı! İşte takasta kullanılacak futbolcu Galatasaray'la amansız zirve yarışına giren Fenerbahçe'de yönetim gelecek sezonun kadro planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Sarı-lacivertli kulübün kurmayları, Fatih Karagümrük'ün gözde sol beki Levent Mercan'ı takas karşılığında renklerine bağlamak için düğmeye bastı. Takasta kullanılacak futbolcu belli oldu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz'
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Milli Takım
İnegölspor'da Bahaddin Güneş'ten istifa kararı!
İnegölspor'da Bahaddin Güneş'ten istifa kararı! TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'da Bahaddin Güneş istifa kararı aldığını açıkladı.
24.03.2024 2.Lig
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusuna Alman devi talip oldu.
24.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kadro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.