Kalben

Kalben

Son dakika kalben haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kalben gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kalben haber sayfamızda...

Kalben

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 716 kalben haberi bulunmuştur.
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz Gazze Şeridi’ndeki Türk Doktor Taner Kamacı, "Hayati riski en yüksek olanlar ameliyata alınıyor, diğerleri alınamıyor. Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz” dedi.
27.03.2024 Dünya
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi Geçtiğimiz yıllarda da ilginç danslarıyla gündeme gelen Kalben, son dansıyla bir kez daha sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Ünlü ismin sahnede zıplamasına yorum yağarken, konuyla ilgili bir mesaj da 1990'ın Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten geldi.
27.03.2024 Magazin
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi Geçtiğimiz yıllarda da ilginç danslarıyla gündeme gelen Kalben, son dansıyla bir kez daha sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Ünlü ismin sahnede zıplamasına yorum yağarken, konuyla ilgili bir mesaj da 1990'ın Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten geldi.
27.03.2024 Cadde
Kalben turneye devam ediyor
Kalben turneye devam ediyor Avrupa turnesine devam eden Kalben; Paris, Amsterdam, Gent ve Köln’de verdiği konserlerle ilgi gördü.
27.03.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Başın öne eğilmesin büyük Altay
90+3 Ege'de Futbol | Başın öne eğilmesin büyük Altay Trendyol 1. Lig’de mali ve sportif açıdan zor günler geçiren ve 15 puanla 17. sırada bulunan Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz: ‘‘Çekilen tüm acılara karşın ne güzel çıkıyorlar, oynuyorlar ve de gelişiyorlar. Çoğalmaya, büyümeye gereksinimleri var. Çöküşü önlemenin tek yolu budur.’
21.03.2024 1.Lig
TOKAT İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Tokat'ta bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
TOKAT İFTAR VAKTİ İMSAKİYE 2024 | Tokat'ta bugün iftar saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? İslam alemi için en önemli aylar arasında yer alan Ramazan ayı bu yıl da gelip çattı. 11 Mart’ta ilk oruçlar tutulmaya başladı. Tokat halkı saat kaçta, ne zaman oruçlarını açacaklarını öğrenmek için araştırmalara başladı. Tokat imsakiye 2024, Tokat'ta iftar saat kaçta, oruç ne zaman açılacak? İşte detaylar haberimizde…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Küçükçekmece Ayamama-Kaynarca Yağmur Suyu Tüneli ile Gürpınar Yağmur Suyu Tüneli Kazı Başlama Töreni’ne katıldı.
11.03.2024 Gündem
‘Engelsiz’ müzik keyfi
‘Engelsiz’ müzik keyfi Kalben, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sahne aldığı Babylon Bomonti’de müziğin şifası için tüm engelleri kaldırdı.
10.03.2024 Cadde
Eşitliğe adanan konser
Eşitliğe adanan konser Kalben, Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.
4.03.2024 Cadde
İlk kez gençlere söyledi
İlk kez gençlere söyledi Kalben, Kampüse Dönüş Festivali kapsamında Sabancı Üniversitesi’nde konser verdi.
28.02.2024 Cadde
Arkadaşı tarafından öldürülen Hüseyin'in ailesi: Yardım edenlerin de ceza almasını istiyor
Arkadaşı tarafından öldürülen Hüseyin'in ailesi: Yardım edenlerin de ceza almasını istiyor Ankara’da arkadaşı tarafından öldürülen 17 yaşındaki Hüseyin Ünal'ın acılı ailesi katil zanlısına yardım eden ve Hüseyin’i tuzağa düşüren kişilerin de gereken cezayı alması için yetkililere seslendi.
25.02.2024 Gündem
'Türkiye'nin birçok konuda yalnız kalması anlamlıdır'
'Türkiye'nin birçok konuda yalnız kalması anlamlıdır' Eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 'Türkiye'nin birçok konuda yalnız kalması, birçok konu da öncülük yaparken yanında birçok ülkenin yer almaması anlamlıdır. Bunun tarihsel sebepleri var.' şeklinde konuştu.
23.02.2024 Gündem
Tesbih Namazı Nasıl Kılınır ve Kaç Rekattır? 2024 Tesbih Namazı Kılınışı, Fazileti, Okunan Dualar ve Sureler!
Tesbih Namazı Nasıl Kılınır ve Kaç Rekattır? 2024 Tesbih Namazı Kılınışı, Fazileti, Okunan Dualar ve Sureler! Tesbih namazı Müslümanların hayatı boyunca bir kez de olsun kılması gereken namazlardan birisidir. Diğer namazlara göre uzun bir namaz olması yönüyle diğerlerinden ayrılır. İslam aleminde hayırlı bir gece olması nedeniyle genellikle Kadir Gecesi'nde kılınır. Toplamda 4 rekattan oluşur. Kılması oldukça faziletli olan bu namaz kerahet vakitlerinde kılınmaz. Diyanet tesbih namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Tesbih namazı kılınışı ve fazileti ile ilgili detaylara içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
6.02.2024 Dini Bilgiler
Volkan Demirel açıkladı! Kızı VakıfBank'ta oynuyor
Volkan Demirel açıkladı! Kızı VakıfBank'ta oynuyor Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel, kızı Yade'nin VakıfBank'ta forma giymesi ve yaşanan süreçle ilgili açıklama yaptı.
8.01.2024 Voleybol
Çorum FK'da Murat Yıldırım hisselerini devretti!
Çorum FK'da Murat Yıldırım hisselerini devretti! Çorum FK'nın sahibi ve kaptanı Murat Yıldırım, yeşil sahalara veda etti. Murat Yıldırım, Çorum FK'daki hisselerini de devrettiğini açıkladı.
2.01.2024 1.Lig
Zehra Güneş 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında Fenerbahçe sorusunu jokerle bildi! İşte kazandığı ödül
Zehra Güneş 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında Fenerbahçe sorusunu jokerle bildi! İşte kazandığı ödül VakıfBank ve A Milli Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden Zehra Güneş, Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılında milyoner yarışmasına katıldı. Zehra Güneş, Fenerbahçe sorusunda Volkan Demirel'den yardım aldı.
30.10.2023 Voleybol
Bahçeli'den grup toplantısında Gazze açıklaması: Devletim istesin yola revan olmazsam namerdim
Bahçeli'den grup toplantısında Gazze açıklaması: Devletim istesin yola revan olmazsam namerdim MHP lideri Bahçeli, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı Gazze açıklamalarını hatırlatarak, 'Türkiye süratle devreye girmelidir. Gazze'yi koruma misyonu bize ecdadımızın mirasıdır. Devletim istesin, milletim destek versin, şartlar öyle gerektirsin yola revan olmazsam namerdim.' ifadelerini kullandı.
24.10.2023 Gündem
Sanat deneyimi
Sanat deneyimi Sinem Ünsal, Berk Cankat, Seçkin Özdemir, Aslıhan Karalar, Kalben ve Mirela Cerica gibi isimler, Fairmont Quasar Istanbul’un düzenlediği sanat turuna katıldı.
2.10.2023 Cadde
Cenan İsminin Anlamı Nedir? Cenan Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Cenan İsminin Anlamı Nedir? Cenan Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Arapçada ''cen - cin'' kelimesi gizlenen, saklı tutulan ve bilinmeyen demektir. Bu kelimeden türetilen sözcükler günlük hayatta sık sık kullanılır. Örneğin "Cennet" saklı bahçe demektir. Mecnun ismi ise ''aklı kendisinden gizlenen, yani aklı başında olmayan, meftun" anlamına gelir. Cen kökünden türeyen ve anlamı birçok kişi tarafından merak edilen Cenan ismine dair merak edilenleri ayrıntıları ile derledik.
25.09.2023 Eğitim
Halis İsminin Anlamı Nedir? Halis Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Halis İsminin Anlamı Nedir? Halis Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Erkek çocuklarına verilen isimlerden biri olan halis, Arapça kökenli bir isimdir. Kelimenin sözlük anlamı gerçektir. Bu kelime ''Halis Munis'' deyiminde de tam, mükemmel ve eksiksiz manasında kullanılır. Halis isminin anlamı nedir detayları ile derledik.
25.09.2023 Eğitim
Eşi Cengiz Karlı'yı kaybeden Elif Karlı'nın büyük özlemi! 'Geldin, dokundun, gittin'
Eşi Cengiz Karlı'yı kaybeden Elif Karlı'nın büyük özlemi! 'Geldin, dokundun, gittin' Şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla yıkılan Elif Karlı, sosyal medyada duygu yüklü bir paylaşım yaptı.
19.09.2023 Cadde
İman Casablanca: Fas depreminde arkadaşımı kaybettim!
İman Casablanca: Fas depreminde arkadaşımı kaybettim! Tarihinin en büyük depremlerinden birini yaşayan Kuzey Afrika ülkesi Fas'ta ölü ve yaralı sayısı artıyor. Best Model of the World 2018 birincisi olarak tanınan, dokuz yıldır Türkiye'de yaşayan Faslı oyuncu İman Casablanca, 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketi hakkında konuştu.
14.09.2023 Cadde
Kelime-i Tevhid Anlamı, Okunuşu ve Yazılışı: Kelime-i Tevhid Ne Demek ve Nasıl Çekilir?
Kelime-i Tevhid Anlamı, Okunuşu ve Yazılışı: Kelime-i Tevhid Ne Demek ve Nasıl Çekilir? İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Kelime-i Tevhid Peygamberimiz aleyhisselam ‘Cennetin anahtarı’ dediği kelimedir. 'Bir şeyin bir ve tek olduğunu kabul etmek' anlamını taşıyan Kelime-i Tevhid çekmenin faziletleri oldukça fazladır. Sık sık tekrar edilmesi gereken Kelime-i Tevhid, Kelime-i Şehadet ile sıklıkla karıştırılmaktadır. Kelime-i Tevhid ne demek ve nasıl çekilir? Kelime-i Tevhid anlamı, okunuşu ve yazılışı ile ilgili konu hakkında detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Dini Bilgiler
Müzik
Müzik Mürtezaoğlu, ‘yansın’ diyor 2016 yılında “Bir Beyaz Orkide” parçasıyla başarılı bir çıkış yakalayan Cihan Mürtezaoğlu yeni teklisi “Yansın”ı müzikseverlerle buluşturdu...
6.08.2023 Kültür Sanat
Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek!
Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek! "En çıplak halim, en gür kahkaham, en aşık gözyaşım, en geniş aile fotoğrafım" dediği 'Fatih'ini daha fazla sakınmayarak bizi 2023 yaz hediyemizle buluşturan Mabel Matiz, yeni albümünde kendi deşifresini kendi yapıyor, adeta kendini deşifreliyor. Ki hepimiz aslında gayet iyi biliriz ki Mabel Matiz'in 'Fatih'i zaten 'Derin Olur', 'Derin Olur'du. Öyle de oldu. Mabel Matiz'in yeni albümünün fethi zor, 'Fatih'i tek!
26.07.2023 Müzik

Benzer Haber Etiketleri

Kalben ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.