SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kalbinizde biri varken bir başkasından hoşlanabilir misiniz?

Bir ilişkiniz varken bir başkasından hoşlandınız, bunun sonucunda kötü hissetmeye başlamadan önce kendinize soracağınız bazı sorularla bu duruma bir açıklık getirebilirsiniz.

|

İlişkiniz varken bir başkasından hoşlanmaya başladınız. Kendinizi suçlu hissetmeye başlamadan evvel bunun her insanın doğasında var olan bir duygu olduğunu söylemek isteriz. Sağlıklı ve mutlu bir ilişkide bu durum kolayca aşılabilir. Peki ama ya ilişkinizdeki bazı sorunlar aslında bu zemini hazırladıysa? Bunu öğrenmek için kendinize soracağınız şu sorular işinizi kolaylaştırabilir:

Mutlu bir ilişki sürüyor muyum?

Evet: Sakin olun. Başkalarından hoşlanmak insan doğasının bir parçasıdır. Sadece romantik, flörtöz enerjinizin çoğunu gerçekten sevdiğiniz kişiye adamaktan vazgeçmemelisiniz.

Hayır: Başkalarına olan ilginiz, değişmekte olan duygularınızın bir işareti olabilir. Neden mutsuz olduğunuzu düşünün. Sonra da kendinize eşinizle birlikte mutlu olmaktan sizi nelerin alıkoyduğunu sorun.


Cinsel yaşantınızdan memnun musunuz?

Evet: Eğer aktif bir cinsel yaşamınız varsa, fakat yine de başkalarından etkilenebiliyorsanız, ilişkinizde duygusal ya da entelektüel doygunluk arıyor olmanız olası. Eğer partnerinize bağlılık duymuyorsanız, yatak odası dışındaki ortak ilgi ve deneyimlerinizle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Hayır: Eğer başkalarının sizi yatakta tatmin edeceği fikrine sahipseniz, hatırlayın, hiçbir şeyin garantisi yok. Eğer mevcut ilişkiniz cinsellik dışında sağlamsa, kaybetmek için aceleci olmayın. Ama, eğer yatak odanızda uyumsuzluk içerisindeyseniz, kendinize ilişkinizde cinsel anlamda hiç memnun olup olmadığınızı sorun.



Bir başkasıyla olmak uğruna ilişkimi riske atmaya hazır mıyım?

Evet: Eğer bir başkasıyla olma fikri size zor gelmiyorsa ve mevcut ilişkinizin bitip bitmemesi konusunda çok endişe duymuyorsanız, belki de mevcut ilişkinizi sonlandırmanın vakti çoktan gelmiştir.

Hayır: Mevcut ilişkinizi riske atmak istemiyorsunuz. Ama yine de aklınız bir başkasında. Bu durumda kendinize biraz zaman tanıyıp duygularınıza kulak vermenizi öneririz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.