Kale Direği

Kale Direği

Son dakika kale direği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kale direği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kale direği haber sayfamızda...

Kale Direği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 420 kale direği haberi bulunmuştur.
Konyaspor - Adana Demirspor maçında kazanan yok: 2-2
Konyaspor - Adana Demirspor maçında kazanan yok: 2-2 Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. 4 golün olduğu mücadele 2-2'lik eşitlikle bitti.
9.03.2024 Konyaspor
Antalyaspor ile Kayserispor yenişemedi! Karşılıklı goller sonucu belirledi
Antalyaspor ile Kayserispor yenişemedi! Karşılıklı goller sonucu belirledi Süper Lig'in 4. haftasında Antalyaspor sahasında Kayserispor'u konuk etti. Mücadelede kazanan çıkmadı ve Sander van de Streek ile Mame Thiam'ın karşılıklı golleriyle iki ekip de sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldılar.
2.09.2023 Antalyaspor
Manisa FK - Göztepe maçında kazanan çıkmadı
Manisa FK - Göztepe maçında kazanan çıkmadı Spor Toto 1. Lig'in 36. haftasında Manisa Futbol Kulübü, sahasında karşılaştığı Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.
7.05.2023 1.Lig
Gol düellosunu kazanan Başakşehir! Galatasaray kupaya veda etti
Gol düellosunu kazanan Başakşehir! Galatasaray kupaya veda etti Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Galatasaray, Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakayı konuk ekip Başakşehir 3-2'lik skorla kazandı ve yarı finale yükseldi.
6.04.2023 Galatasaray
Gençlerbirliği: 0 - Denizlispor 0
Gençlerbirliği: 0 - Denizlispor 0 Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Denizlispor ile 0-0 berabere kaldı.
8.03.2023 1.Lig
Kayserispor, Antalyaspor'u uzatmalarda mağlup etti!
Kayserispor, Antalyaspor'u uzatmalarda mağlup etti! Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Kayserispor'u konuk etti. Normal süresi 0-0'lık eşitlikle sona eren maçın uzatma bölümünde Kayserispor rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.
17.01.2023 Türkiye Kupası
Antalyaspor - Giresunspor maçında 4 gol var kazanan yok
Antalyaspor - Giresunspor maçında 4 gol var kazanan yok Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Antalyaspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Antalyaspor'un 2 kez öne geçtiği maçta kazanan çıkmadı. İki ekip 2-2'lik eşitlik ile sahadan ayrıldı
14.01.2023 Antalyaspor
Fenerbahçe-Galatasaray 0-3
Fenerbahçe-Galatasaray 0-3 Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-0 yendi, liderliği perçinledi. Rakibiyle arasındaki puan farkını 4'e çıkaran sarı-kırmızılı takım üst üste 7'nci galibiyetini aldı.
9.01.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor - Samsunspor: 3-0
Trabzonspor - Samsunspor: 3-0 Trabzonspor, 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen aranın ardından ilk maçında Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Trabzonspor 3-0 kazandı.
22.12.2022 Türkiye Kupası
Rizespor'da 'Cennete bir Yiğit' koreografisi
Rizespor'da 'Cennete bir Yiğit' koreografisi Rize'de üzerine kale direği devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Yiğit Demirel için Rizespor taraftarından Koreografi yapıldı.
16.12.2022 1.Lig
Devrilen kale direğinin altında kalıp ölen Yiğit, okulunda anıldı
Devrilen kale direğinin altında kalıp ölen Yiğit, okulunda anıldı Rize'de antrenman öncesi kale direğinin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanıp, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yiğit Demirel (9), okulunda anıldı. Arkadaşları, sırasına çiçek ve top bıraktıkları Yiğit için gözyaşı döktü.
12.12.2022 Gündem
Üzerine kale direği düşen minik Yiğit son yolculuğuna uğurlandı
Üzerine kale direği düşen minik Yiğit son yolculuğuna uğurlandı Rize'de üzerine kale direği devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki minik futbolcu, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.
11.12.2022 Gündem
Öldüren soru! Maç izlemek için bir araya gelmişlerdi
Öldüren soru! Maç izlemek için bir araya gelmişlerdi Bursa'da Furkan Gazi’nin, hobi bahçesinde tabancayla Ertan Şahbaz ve Ercan Bayram’ı (32) öldürüp, Deniz K.’yi de yaraladığı olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
10.12.2022 Gündem
Kale direği üzerine devrilen Yiğit'in dedesi: Zor bir süreci yaşıyoruz
Kale direği üzerine devrilen Yiğit'in dedesi: Zor bir süreci yaşıyoruz Rize'de antrenman öncesi arkadaşının asıldığı kale direğinin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanıp, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan futbolcu Yiğit Demirel'in ailesinin, endişeli bekleyişi sürüyor. Yiğit’in dedesi Yusuf Demirel, “Zor bir süreci yaşıyoruz. Son aldığımız haberlere göre çocuğunuzda biraz refleks, gelişme var. İnşallah onu Allah bize bağışlayacak” dedi.
10.12.2022 Haberler
Kale direği üzerine devrilen Yiğit'ten acı haber
Kale direği üzerine devrilen Yiğit'ten acı haber Rize'de antrenman öncesi arkadaşının asıldığı kale direğinin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanıp, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan futbolcu Yiğit Demirel'den acı haber geldi. Minik Yiğit 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
10.12.2022 Gündem
Tarihi gurur
Tarihi gurur Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk futbol tarihine ışık tutan yüzlerce orjinal eserin ilk kez bir araya getirildiği serginin açılışını yaptı, “Türk futbolu adına ülkemizde ne varsa hepsi burada. Sergimiz, futbol kardeşliktir temasıyla oluşturulmuştur” ifadelerini kullandı
3.11.2022 Diğer
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Futbol birikimine sahip çıkmak görevimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Futbol birikimine sahip çıkmak görevimizdir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen "Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi" açılışında konuşma yaptı.
2.11.2022 Siyaset
Gece yarısı dehşete düşüren olay! Kocası her şeyi kaydetti
Gece yarısı dehşete düşüren olay! Kocası her şeyi kaydetti 28 yaşındaki genç yazar, çocukluğundan beri uyurgezerlikten muzdarip. Ancak gözünü açtığında kendini çırılçıplak halde bir otel koridorunda bulduğundan beri hiçbir şey eskisi gibi olmadı.
29.09.2022 Dünya
Kale direğinin altında kalan Eren'den kahreden haber!
Kale direğinin altında kalan Eren'den kahreden haber! Denizli’de arkadaşlarıyla beraber halı sahada futbol oynarken üzerine devrilen kale direğinin altında kalan 14 yaşındaki Eren Işık, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
22.06.2022 Gündem
Trabzonspor, Karagümrük'e takıldı! Nefes kesen maçta kazanan çıkmadı
Trabzonspor, Karagümrük'e takıldı! Nefes kesen maçta kazanan çıkmadı Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Nefes kesen mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
16.04.2022 Trabzonspor
Beşiktaş evinde 3 puanın sahibi! Altay mağlup
Beşiktaş evinde 3 puanın sahibi! Altay mağlup Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 26'ncı haftasında Beşiktaş ile Altay karşı karşıya geldi. Kritik mücadele Vodafone Park'ta oynandı. Zorlu müsabakada Volkan Bayarslan görev aldı. Beşiktaş, Altay'ı 1-0 mağlup etti.
19.02.2022 Beşiktaş
Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Manisa FK: 1-0
Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Manisa FK: 1-0 Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Manisa FK’yı 43’üncü dakikada Landre’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup etti.
6.02.2022 1.Lig
Antalyaspor - Gaziantep FK: 0-0
Antalyaspor - Gaziantep FK: 0-0 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 23'üncü haftasında Fraport Tav Antalyaspor, Gaziantep FK ile golsüz berabere kaldı.
23.01.2022 Antalyaspor
Hentbol Kale Ölçüleri Nelerdir? Hentbol Kale Direği Boyutları
Hentbol Kale Ölçüleri Nelerdir? Hentbol Kale Direği Boyutları Dünyada gerçekleştirilen çok sayıda spor dalı bireyler tarafından ilgi görmektedir. Her spor dalının ise kendine has kuralları olabilmektedir. Oyuncular da bu kurallar doğrultusunda spor etkinliklerini yerine getirmektedir. Hentbol da bir takım sporu olarak geçmektedir. Tıpkı futbol, basketbol ve diğer örnekler gibi takım halinde oynanan bir spor dalıdır. Hentbol eskiden tıpkı futbol gibi stadyumlarda oynanmaktaydı. Fakat 1950 senesinden sonra bir salon sporu haline dönüşmüştür. Dünya üzerinde yaygın olarak oynanmaktadır. Hentbol kale ölçüleri nelerdir, hentbol kale direği boyutları nedir tüm detayları ile derledik.
16.11.2021 Eğitim
Sporting Lizbon - Beşiktaş: 4-0
Sporting Lizbon - Beşiktaş: 4-0 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun dördüncü haftasında Beşiktaş, Sporting Lizbon’a konuk oldu. Kritik karşılaşma Jose Alvalade Stadyumu’nda oynandı. Mücadelede Sergei Karasev düdük çaldı. Sporting Lizbon – Beşiktaş maçı ev sahibi ekibin 4-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
3.11.2021 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Kale Direği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.