Bir yılda yüzde 1000`in üzerinde değer kazandı
Bir yılda yüzde 1000`in üzerinde değer kazandı Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketi Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu`nda kabul edilerek yasalaştı. Her gün tavan seviyelerden işlem gören ve yüzde 1000`in üzerinde değer kazanan Kalkınma Bankası hissesi bankalar arasında en değerli şirket oldu.
11.10.2018 Ekonomi
TBMM’de Kalkınma  Bankası ve İçtüzük değişikliği  mesaisi
TBMM’de Kalkınma  Bankası ve İçtüzük değişikliği  mesaisi TBMM Genel Kurulu mesaisini Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketinin yeniden yapılandırılması ve TBMM İçtüzüğünde Değişiklik Yapılmasına  Dair teklifin kanunlaşması için harcayacak.
7.10.2018 Siyaset
Kalkınma Öztop'a emanet
Kalkınma Öztop'a emanet Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın geçtiğimiz hafta açıkladığı Kalkınma Bankası'yla ilgili çalışmalar hızlandı. Yasal altyapıyla ilgili değişikliklerin ekim ayında Meclis'e gelmesi beklenirken, bankanın başına da sektörü yakından tanıyan İbrahim Halil Öztop atandı.
17.08.2018 Ekonomi
100 milyar $'lık BRICS Bank
100 milyar $'lık BRICS Bank Rusya'nın St. Petersburg kentinde düzenlenen G20 toplantısı çerçevesinde BRICS ülkeleri (Brezilya, Rusya, Hindistan, Güney Afrika ve Çin) gayri resmi bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda IMF'de reform yapılması teklif edilirken, 100 milyar dolarlık bir Kalkınma Bankası kurulmasında anlaşma sağlandı.
5.09.2013 Ekonomi