Kalp

Kalp

Son dakika kalp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kalp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kalp haber sayfamızda...

Kalp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.541 kalp haberi bulunmuştur.
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi
Köye muhtar seçildi! Mazbatasını alacaktı, ölüm haberi geldi Bursa’da 31 Mart yerel seçimlerinde 96 oy alarak seçilen mahalle muhtarı, mazbatasını almasına saatler kala hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Gelin düğünde öldü! Sosyal medyada fotoğraf paylaştı, saatler sonra korkunç son
Gelin düğünde öldü! Sosyal medyada fotoğraf paylaştı, saatler sonra korkunç son Genç kadın, korkunç kazadan saatler önce gelinliği içinde fotoğrafını paylaşmıştı. Çifte kutlamanın yaşandığı düğün günü trajediyle sonlandı.
17.04.2024 Dünya
Pekin Maratonu: Afrikalı koşucular Çinli rakibin yarışı kazanmasına izin verdi; soruşturma açıldı
Pekin Maratonu: Afrikalı koşucular Çinli rakibin yarışı kazanmasına izin verdi; soruşturma açıldı Pekin'deki bir yarı maraton yarışında üç Afrikalı koşucu, Çin'in en iyi uzun mesafe koşucusunun bitiş çizgisinden kısa bir süre önce önlerine geçmesine izin verdi.  Organizatörler, konuyu araştıracaklarını duyurdu.
17.04.2024 Dünya
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren uzman çavuş hayatını kaybetti Kastamonu’da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa için tören düzenlendi.
17.04.2024 Gündem
Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı!
Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı! NBA'in unutulmaz isimlerinden Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı.
16.04.2024 NBA
İçilen her sigara göbeği büyütüyor
İçilen her sigara göbeği büyütüyor Sağlığa birçok zararı bulunan sigarayla ilgili yeni bir araştırmada, tütünün karın bölgesinin de yağlanmasına neden olduğu ortaya çıktı.
16.04.2024 Dünya
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı
Ailesi sinir krizi geçirdi! Nefes borusuna mama kaçtı kurtarılamadı Bursa inegöl'de yürekleri dağlayan bir olay gerçekleşti. 2 yaşındaki Umut Ali'nin nefes borusuna mama kaçtı ve kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme'
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme' Kendisine açılan disiplin soruşturmasını sindiremeyen Amerikalı doktor hastaların serumlarına 'zehir' kattı. Çıkarıldığı mahkemede karar okunurken duygu emaresi dahi göstermeyen doktora Amerikan medyası 'tıbbi terörist' adını taktı.
15.04.2024 Dünya
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.
15.04.2024 Magazin
Araştırma: Vegan etler kalp sağlığına iyi gelmiyor
Araştırma: Vegan etler kalp sağlığına iyi gelmiyor Singapur Ulusal Üniversitesi'nden bilim insanlarının ortaya koyduğu araştırma ağırlıklı olarak vegan-vejetaryen beslenenlerin tercih ettiği bitkisel etlerin kalp sağlığına iyi gelmediği ortaya kondu.
15.04.2024 Dünya
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı
Elif Ada Tatlıses 11 yaşında! Hülya Avşar kayıtsız kalmadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile eski eşi Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada, 9 Nisan'da 11 yaşına bastı. Yıldız, kameralardan uzak tutmaya özen gösterdiği Elif Ada'nın doğum gününü sürpriz parti ve duygusal bir mesajla kutladı. Yaş günü paylaşımına kayıtsız kalmayan ünlü isimlerden biri de Hülya Avşar oldu.
16.04.2024 Cadde
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Haberler
Ekskavatöre çarpan motosiklet sürücüsünden acı haber
Ekskavatöre çarpan motosiklet sürücüsünden acı haber Bursa'da hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü, aynı istikamette seyir halindeki ekskavatöre çarptı. Hastaneye kaldırılan 27 yaşındaki sürücü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
15.04.2024 Gündem
'Ameliyat geçirirseniz, o gece sizinle kalacak bir doktor bulduğunuzdan emin olun!'
'Ameliyat geçirirseniz, o gece sizinle kalacak bir doktor bulduğunuzdan emin olun!' Sofia Vergara ile Joe Manganiello, geçtiğimiz sene 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Sürpriz ayrılığın ardından ünlü bir ortopedi cerrahı olan Justin Saliman'la aşk yaşamaya başlayan Vergara, dizinden ameliyat olduğunu duyurdu. Operasyonu sevgilisi Saliman'ın yaptığını da açıklayan güzel oyuncu, bu vesileyle aşkını da ilan etti.
15.04.2024 Cadde
Rizespor sahaya minik Esila'yı hatırlatarak çıktı
Rizespor sahaya minik Esila'yı hatırlatarak çıktı Karadeniz ekibinin oyuncuları, Antalyaspor maçı öncesi 'Esila kalp bekliyor' yazılı tişörtlerle sahaya çıktı.
14.04.2024 Rizespor
Melisa Sözen'den Harun Tekin'e: 41 mevsim biriktirdik birlikte
Melisa Sözen'den Harun Tekin'e: 41 mevsim biriktirdik birlikte Uzun zamandır Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, sosyal medya hesabından sevgilisiyle yeni pozlarını paylaştı. İkilinin hayranları, Sözen'in gönderisine beğeni ve yorum yağdırdı.
15.04.2024 Cadde
Geç yaşlanmak için akşam yemeğini düşmanına bırak
Geç yaşlanmak için akşam yemeğini düşmanına bırak Her yıl Nisan ayının ikinci haftası tüm dünyada Kalp Sağlığı Haftası olarak anılıyor. Geçtiğimiz hafta antiaging’in yaşlanmayı önleme etkilerinden bahsetmiştik. Bu hafta ise antiaging’in 5 temel tedavi alanını inceleyeceğiz…
13.04.2024 Pazar
Kalp yaşa bakmıyor
Kalp yaşa bakmıyor Kalp ve damar hastalıklarında ailede genetik geçiş ortalama yüzde 60 oranındadır. Kalp krizi yaşa değil, riske bağlıdır. Risk faktörlerine sahip olan kişilerin de mutlaka periyodik kalp kontrollerini yaptırmaları önem taşımaktadır.
13.04.2024 Pazar
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
30 yıllık eşi cezaevinde hayatını kaybetmişti! 'Meğer son kez duymuşum sesini'
30 yıllık eşi cezaevinde hayatını kaybetmişti! 'Meğer son kez duymuşum sesini' Şarkıcı Elif Karlı’nın eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla yıkılan Elif Karlı, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Ünlü isim, eşinden bahsederken duygusal anlar yaşadı.
13.04.2024 Cadde
Kiraz sapı çayına mutlaka ekleyin! Tatlı isteğini şıp diye kesiyor, şekeri düşürüyor
Kiraz sapı çayına mutlaka ekleyin! Tatlı isteğini şıp diye kesiyor, şekeri düşürüyor Kiraz sapı çayı ödem atıcı özelliğiyle bilinir. Kilo vermek isteyen pek çok kişinim tercih ettiği çaylardan birisidir. Ancak kiraz sapı çayına mutlaka eklemeniz gereken bir baharat da var. Düzenli tüketiminde tatlı yeme isteğini şıp diye kesiyor ve şekeri düşürüyor.
13.04.2024 Bilgi Rehberi
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü Isparta’da, konuşma ve zihinsel engelli Kamil Yıldırım (39), kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) öldürdü.
13.04.2024 Gündem
Enginar yüz güldürdü
Enginar yüz güldürdü Denizli’nin Çal ilçesinde geçen yıl ilk kez dikimi yapılan enginar bol ürün verip üreticisini sevindirmişti.
13.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kalp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.