Kanal D

Kanal D

Son dakika Kanal D haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kanal D gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kanal D haber sayfamızda...

Kanal D

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.449 kanal d haberi bulunmuştur.
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde 'Alanur' karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay, başarılı oyunculuk kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yayınladığı eğlenceli paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü isim son olarak mayolu pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
18.04.2024 Cadde
İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı
İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Televizyon
İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı
İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri on birinci bölümüyle 18 Nisan Perşembe Kanal D’de!
18.04.2024 Televizyon
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak?
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak? Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
Tanıtım filmi gündem oldu
Tanıtım filmi gündem oldu İki hafta aranın ardından seyirciyle buluşacak olan ‘İnci Taneleri’ dizisinin tanıtım filmi gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' yedinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? Kanal D’nin çarşamba günleri yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Umut’un kendini kurtarma mücadelesinin ve Fecir’e meydan okuduğu sahnelerin ekrana geldiği tanıtım, sürükleyici bir bölümün yayınlanacağının sinyalini verdi.
17.04.2024 Cadde
İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı'ya ateş püskürdü: Bundan sonra babalık neymiş görecek!
İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı'ya ateş püskürdü: Bundan sonra babalık neymiş görecek! Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya dava açmış ve kazanmıştı. Mert Tatlı'nın babası Ahmet Tatlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İbrahim Tatlıses'e sert bir cevap vermişti. Ünlü türkücü, yaşananların ardından 'Aramızda Kalmasın'a konuştu. İşte detaylar...
17.04.2024 Cadde
Reha Özcan'dan nostaljik paylaşım!
Reha Özcan'dan nostaljik paylaşım! Kanal D ekranında cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşan Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan Reha Özcan, sosyal medyada gençlik fotoğrafını paylaştı.
17.04.2024 Cadde
Melis Sezen de leopar deseni modasına uydu! İddialı pozlarına beğeni yağdı
Melis Sezen de leopar deseni modasına uydu! İddialı pozlarına beğeni yağdı 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile büyük beğenin toplayan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündeme geldi. Leopar deseni modasına uyan güzel oyuncuya, beğeni ve yorum yağdı.
17.04.2024 Cadde
Hande Ataizi güzellik sırlarını anlattı!
Hande Ataizi güzellik sırlarını anlattı! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ünlü isim, gazetecilerin soruları üzerine güzellik sırlarını açıkladı.
17.04.2024 Cadde
‘Cool bir görüntüsü var’
‘Cool bir görüntüsü var’ ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisine dördüncü bölümde dahil olan Yüsra Geyik, “Projenin gerilimli bir heyecanı ve cool bir görüntüsü var” dedi.
17.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı!
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı! Kanal D’nin iddialı dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği 'Rüya Emirkıran' karakteri ve dizideki rol arkadaşı 'Umut'la ilgili ilk kez konuştu. Geyik, "İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Rüya bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller" dedi.
16.04.2024 Televizyon
Taş Kağıt Makas 7. Bölüm Fragmanı - 2
Taş Kağıt Makas 7. Bölüm Fragmanı - 2 Taş Kağıt Makas 7. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Umut kendini kurtarabilecek mi?
16.04.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı!
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı! Kanal D’nin iddialı dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği 'Rüya Emirkıran' karakteri ve dizideki rol arkadaşı 'Umut'la ilgili ilk kez konuştu. Geyik, "İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Rüya bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller" dedi.
16.04.2024 Cadde
Ahmet Tatlı'dan İbrahim Tatlıses'e sert cevap: Babalık konusunda ahkam kesecek son insansınız!
Ahmet Tatlı'dan İbrahim Tatlıses'e sert cevap: Babalık konusunda ahkam kesecek son insansınız! Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya dava açmış ve kazanmıştı. Mert Tatlı'nın babası Ahmet Tatlı, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla İbrahim Tatlıses'e sert bir cevap verdi.
17.04.2024 Cadde
İki haftalık özlem zirvede bitti
İki haftalık özlem zirvede bitti Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’ iki haftalık aranın ardından önceki akşam 89’uncu bölümüyle ekrana geldi.
16.04.2024 Cadde
Dengeleri değiştirecek
Dengeleri değiştirecek Ece Sükan, başarılı haber spikeri Neslihan Öncü karakterine hayat vereceği ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda tüm dinamikleri değiştirecek.
16.04.2024 Cadde
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında ünlü sunucu Hakan Ural, hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yaptı.
15.04.2024 Cadde
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yaptı.
15.04.2024 Haberler
Ünlü şarkıcı Popstar Mehtap mütevazı evinin kapılarını açtı
Ünlü şarkıcı Popstar Mehtap mütevazı evinin kapılarını açtı Kanal D'de yayınlanan "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Popstar Mehtap idi. Popstar Mehtap olarak bilinen Mehtap Yılmaz’ın mütevazı evi böyle görüldü.
15.04.2024 Cadde
Kalça estetiği yaptıran Songül Karlı'dan yeni pozlar! Takipçilerinden yorum yağdı
Kalça estetiği yaptıran Songül Karlı'dan yeni pozlar! Takipçilerinden yorum yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'a sürpriz isim! Ece Sükan, 'Öncü' olmaya geliyor
'Taş Kağıt Makas'a sürpriz isim! Ece Sükan, 'Öncü' olmaya geliyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kanal D ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.