Gündem Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.07.2017 - 08:25 | Son Güncellenme:

Kanatsız Kuşlar 7. bölümüyle dün ekrana geldi. Kanatsız Kuşlar'da Muzaffer Nefise'nin villadan gitmemesi için nasıl bir teklifte bulundu? Nefise bu teklifi kabul etti mi? Kanatsız Kuşlar'ın merak edilen 8. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanatsız Kuşlar dün akşam yayınlanan son bölümüyle heyecanla izlendi. Hemen arkasından Kanatsız Kuşlar'ın 8. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. ATV'de Perşembe akşamı yayınlanan Kanatsız Kuşlar'da Muzaffer Nefise'nin sahte yüzük taktığını öğreniyor.

Haberin Devamı

KANATSIZ KUŞLAR 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefise, Tuba'nın hamileliğini öğrenince vicdanı ile çaresizliği arasında sıkışıp kaldı. Nefise'nin villadan gitmesini istemeyen Muzaffer ise ona yeni bir teklifte bulunur. Diğer yandan, Tuba ve Zerrin, Tuba'nın tekrar villaya dönebilmesi için ilginç bir plan yapar. Emel, Onur'la Zeynep'in sevgili olduğunu öğrenir. Azime ise Zeynep'e, Onur'la ayrı dünyaların insanı olduğunu göstermek için acımasız bir oyun oynar. Nefise ise oğlunu kurtarabilmek için büyük bir fedakârlık yapmak zorunda kalır.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar'da bu hafta da entrikalar, itiraflar ve çatışmalar devam ediyor.