Kanun

Kanun

Son dakika kanun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kanun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kanun haber sayfamızda...

Kanun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.299 kanun haberi bulunmuştur.
TBMM'de mesai yeniden başlıyor
TBMM'de mesai yeniden başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine bugün yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
16.04.2024 Gündem
BAE’den 30 milyar dolarlık yeşil enerji yatırımı yolda
BAE’den 30 milyar dolarlık yeşil enerji yatırımı yolda Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Türkiye’nin 2053 yılı için belirlediği “net sıfır emisyon” hedefi çerçevesinde, Türkiye’de yeşil enerji konusunda 30 milyar dolarlık yatırım yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yılın temmuz ayında bu ülkeye gerçekleştirdiği ziyarette imzaladığı anlaşmaya ilişkin Kanun Teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonu gündeminde yer alıyor.
14.04.2024 Ekonomi
İstanbul-Antalya 4 saat 45 dakika
İstanbul-Antalya 4 saat 45 dakika Antalya 100 yıllık hayali olan yüksek hızlı trene kavuşuyor. Bakan Uraloğlu’nun duyurduğu, Antalya’yı Eskişehir’e bağlayacak olan yeni hızlı tren hattı sayesinde İstanbul-Antalya arası hızlı trenle 4 saat 45 dakikada kat edilecek.
12.04.2024 Ekonomi
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı Muğla’da, İnci Sandık (36) ile oğlu Sezai Talha'nın hastanede tedavi gördüğü, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya'nın (6) yaşamlarını yitirdiği ilaçlama olayının tutuklu sanığı Halil Kahraman'ın (44), cezası belli oldu.
11.04.2024 Gündem
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir TFF Onursal Başkanı, UEFA ve FIFA onursal üyesi Şenes Erzik, Milliyet'in duayen yazarlarından Attila Gökçe'ye konuştu. Erzik, TFF'nin aldığı seçim tarihi için "TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir." ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Süper Lig
Bakan Özhaseki: Bu milletin başına bela olan örgütleri toprağa gömdük
Bakan Özhaseki: Bu milletin başına bela olan örgütleri toprağa gömdük Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.
9.04.2024 Gündem
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkında gerekçeli kararını açıkladı.
6.04.2024 Gündem
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
Yeni banknotlar tedavüle girdi
Yeni banknotlar tedavüle girdi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yeni banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini açıkladı.
5.04.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası duyurdu! Yeni banknotlar tedavüle verildi
Merkez Bankası duyurdu! Yeni banknotlar tedavüle verildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini açıkladı.
5.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Adalet milletin hak kapısı olmalıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Adalet herhangi bir ideolojik grubun elinde olan enstrüman değil milletin hak kapısı olmalıdır” dedi.
4.04.2024 Gündem
Sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığı iptal edildi! Nedeni şaşkına çevirdi
Sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığı iptal edildi! Nedeni şaşkına çevirdi Adana'da 6 ay boyunca hazırlık yapıp muhtar adayı olarak seçime katılan Fahri Gürlekoğlu sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığının iptal edildiğini öğrendi. İptal gerekçesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Gürlekoğlu; "Kanunu araştırdık ama maalesef hiçbir hak iddia edemedik" dedi.
2.04.2024 Haberler
Sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığı iptal edildi! Nedeni şaşkına çevirdi
Sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığı iptal edildi! Nedeni şaşkına çevirdi Adana'da 6 ay boyunca hazırlık yapıp muhtar adayı olarak seçime katılan Fahri Gürlekoğlu sandıkların kapanmasına 20 dakika kala adaylığının iptal edildiğini öğrendi. İptal gerekçesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Gürlekoğlu; "Kanunu araştırdık ama maalesef hiçbir hak iddia edemedik" dedi.
2.04.2024 Gündem
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'dan PFDK sevkleri sonrası sert tepki!
Trabzonspor'dan PFDK sevkleri sonrası sert tepki! Trabzonspor, PFDK sevklerinin belli olmasının ardından sert bir açıklama yayımladı.
1.04.2024 Trabzonspor
Bir ilçede AK Parti ve CHP'li adaylar aynı oyu aldı
Bir ilçede AK Parti ve CHP'li adaylar aynı oyu aldı 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ardahan'ın Çıldır ilçesinde AK Parti ve CHP adayları aynı oyu aldı. Peki şimdi ne olacak, nasıl bir yol izlenecek?
1.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı
Yerel seçim sonuçları 2024 | CHP’li 4 vekil belediye başkanlığını kazandı Yerel seçimde aday olan 26 milletvekilinden 4’ü belediye başkan adaylığını kazandı.
1.04.2024 Gündem
Ali Babacan'dan 'Her oy çok kıymetli' açıklaması
Ali Babacan'dan 'Her oy çok kıymetli' açıklaması DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oy kullanacak herkese seslendi.
30.03.2024 Gündem
"Bütün tapuları belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız"
"Bütün tapuları belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız" Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya'nın Serik ilçe merkezinde 68 yıldır devam eden tapu sorununun çözümüne yönelik, "Şimdi burada sizler uygun görürseniz, elimizi ayağımızı kırmayın Hakan başkan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde burada da Veli hocama izin verirseniz. Acelemiz var pazartesi, salıdan itibaren bütün ihtilafları halledeceğiz. Mecliste bir torba yasanın içerisinde bütün tapular belediyemize, belediyemizden de sizlere aktaracağız. Bunun dışında başka yolu yok. Bu işin tek şartı var, büyükşehirde ve Serik’te elimizi ayağımızı kırmayın" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Propaganda yasağı bugün 18.00’de başlıyor
Propaganda yasağı bugün 18.00’de başlıyor 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 20 Mart’ta başlayan propaganda süresi bugün 18.00’de sona erecek.
30.03.2024 Gündem
Ülkeye kaçak yollarla getirildi! Tam 100 bin adet tıbbi sülük yakalandı
Ülkeye kaçak yollarla getirildi! Tam 100 bin adet tıbbi sülük yakalandı İstanbul Arnavutköy'de yapılan operasyonda Türkiye'ye kaçak yollardan sokulan 100 bin tıbbi sülük yakalandı. İşte detaylar...
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Siirt'te konuştu! 'Huzur içinde bir seçim yapıyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Siirt'te konuştu! 'Huzur içinde bir seçim yapıyoruz' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt’in Kurtalan ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Yılmaz, "Sandıklarda sandıklarımıza çok güçlü bir şekilde sahip çıkalım inşallah. Herkesin tercihine saygılıyız. Kim demokratik hakkını nasıl kullanıyorsa başımızın üstünde. Bir itirazımız yok. Ve herkese de hizmet etmeye hazırız. Bize oy versin, vermezsin. Herkese bugüne kadar hizmet ettik" dedi.
29.03.2024 Gündem
YSK Başkanı Ahmet Yener: Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir
YSK Başkanı Ahmet Yener: Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, "YSK dün almış olduğu kararda seçimler bittikten sonra oy sayım işlemlerine ara vermeksizin devam edilmesi gerektiğini hüküm altına almış. Ramazan ayında oruçlu sandık görevlisinin herhangi zorlukla karşılaşacağı sonucunu çıkarmamak gerekir. Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir" dedi.
29.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kanun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.