SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Karaca Home ile Fas stili evinizde

Karaca Home, ilhamını Fas kültürünün mistik havasından aldığı etnik koleksiyonu ile özel bir deneyim sunuyor.

|

Kültürel unsurları, geleneksel motifler ile bir araya getirerek zıtlığın uyumunu yansıtan Karaca Home etnik koleksiyonu, modern tasarımlara yeni bir soluk getiriyor. Baharat renkleri kilim desenleriyle harmanlayarak yaşam alanlarına taşıyan koleksiyon, yazın bohem havasını yansıtıyor. Çarpıcı ve zıt renklerin dikkat çektiği Karaca Home etnik koleksiyonu ile Fas stilinin dinamizmini yaşayabilirsiniz.

Fas kültüründen esinlenerek sunulan tasarımlar; pike, yatak örtüleri ve nevresim takımlarında yer alan el işlemeli fil detayları, geometrik desenleri ve Fas motifleri ile etnik bir stil yaratıyor. Karaca Home’un aksesuarları arasında yer alan birbirinden özel geometrik desenli vazolar, baharat renklerle uyumlu kavanoz seçenekleri etnik koleksiyonu tamamlayan parçalar arasında yer alıyor.

Karaca Home etnik koleksiyonu ile farklı kültürlere kısa bir yolculuk sunarken, seçili ürünlerde geçerli %50 indirim fırsatıyla da yazın tadını doyasıya yaşamak isteyenleri mağazalarına ve Karaca-home.com’a davet ediyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.