Karacabey

Karacabey

Son dakika Karacabey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karacabey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karacabey haber sayfamızda...

Karacabey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.956 karacabey haberi bulunmuştur.
Bandırma'da sahile ceset vurdu! Kayıp mürettebata ait olabilir
Bandırma'da sahile ceset vurdu! Kayıp mürettebata ait olabilir Balıkesir’in Bandırma ilçesinde sahile vurmuş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 3 mürettebatından 1'ine ait olup olmadığı araştırılıyor.
28.03.2024 Gündem
Yaren’e ziyaret
Yaren’e ziyaret Bursa, Karacabey’in Eskikaraağaç köyünde balıkçı Adem Yılmaz ile dostluğu dünyada gündem yaratan Yaren leylek, 2011’den beri köye geliyor.
25.03.2024 Gündem
Türkiye Şeker Fabrikasına ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı
Türkiye Şeker Fabrikasına ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı Bursa’nın Karacabey ilçesindeki mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz ve üzerinde yer alan yapıların 58 milyon 500 TL'ye satılmasına ilişkin Özelleştirme Dairesi Başkanlığı ile ilgili karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı.
12.03.2024 Ekonomi
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı BURSA Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla, Bursa kestanesi için de Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alındı. Bursa kestanesiyle birlikte Bursa’nın Coğrafi İşaret Tescil Belgeli değeri de 33’e çıkmış oldu.
11.03.2024 Ekonomi
Yaren leyleğin rotası neden değişmiyor?
Yaren leyleğin rotası neden değişmiyor? Bursa’nın simgesi ‘Yaren’ leylek, 13’üncü yılda da gelerek balıkçı Adem Yılmaz ile buluşmasının ardından eşi Nazlı ile de kavuştu. Yaban hayatı fotoğrafçısı Pedram Türkoğlu, leyleklerin rotalarını şaşırmadan nasıl bulabildiklerini Milliyet’e anlattı.
9.03.2024 Gündem
Gemiye oğlunun adını vermişti! 'BATUHAN A'nın sahibi son yolculuğuna uğurlandı
Gemiye oğlunun adını vermişti! 'BATUHAN A'nın sahibi son yolculuğuna uğurlandı Bursa'nın Karacabey ilçesi açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin, 3 Mart'ta su üstünde bulunan sahibi Murat Altıntaş'ın (51) cenazesi, Balıkesir'in Marmara Adası'nda toprağa verildi.
8.03.2024 Haberler
Gemiye oğlunun adını vermişti! 'BATUHAN A'nın sahibi son yolculuğuna uğurlandı
Gemiye oğlunun adını vermişti! 'BATUHAN A'nın sahibi son yolculuğuna uğurlandı Bursa'nın Karacabey ilçesi açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin, 3 Mart'ta su üstünde bulunan sahibi Murat Altıntaş'ın (51) cenazesi, Balıkesir'in Marmara Adası'nda toprağa verildi.
8.03.2024 Gündem
Yaren leylekten yeni haber! 'Mutlulukları gözlerinden okunuyor'
Yaren leylekten yeni haber! 'Mutlulukları gözlerinden okunuyor' Türkiye'yi, Avrupa Leylek Köyleri Birliği'nde temsil eden tek köy olan Bursa'nın Karacabey ilçesi Eskikaraağaç köyünde balıkçı Adem Yılmaz ile Yaren leyleğin dostluğu, milyonlar tarafından ilgiyle takip edilen hikayeye dönüştü.
7.03.2024 Gündem
Marmara Denizi açıklarında bulunan ceset  'BATUHAN A' isimli geminin sahibine ait çıktı
Marmara Denizi açıklarında bulunan ceset 'BATUHAN A' isimli geminin sahibine ait çıktı Marmara Denizi'nde İmralı Adası açıklarında 3 Mart’ta balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin sahibi Murat Altıntaş’a (51) ait olduğu belirlendi.
6.03.2024 Gündem
Son dakika... İmralı Adası açıklarında ceset bulundu! Kayıp mürettebata ait olabilir
Son dakika... İmralı Adası açıklarında ceset bulundu! Kayıp mürettebata ait olabilir Marmara Denizi'nde, İmralı Adası açıklarında balıkçılar, su yüzeyine çıkmış 1 ceset buldu. Cesedin batan gemideki kayıp 4 mürettebattan 1'ine ait olup olmadığı araştırılıyor.
3.03.2024 Gündem
Müthiş bir bağ! Yaren Leylek 13. kez Adem Amca'yla bir arada
Müthiş bir bağ! Yaren Leylek 13. kez Adem Amca'yla bir arada Bursa Karacabey'de her yıl muhteşem bir manzara yaşanıyor. Balıkçı Adem Yılmaz ile 13. yılda da göçten gelip kavuşan Yaren Leylek böyle fotoğraflandı. İşte o kareler...
1.03.2024 Gündem
Yaren Leylek 13. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu
Yaren Leylek 13. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu Bursa’nın Karacabey ilçesinde, balıkçı Adem Yılmaz ile kurduğu dostluk hikayesiyle milyonların gönlüne taht kuran Yaren Leylek, 13. yılda da göçten gelip Eskikaraağaç leylek köyündeki dostu Adem Yılmaz’ın kayığına kondu. Yaren Leyleğin geçen senelere nazaran bu sene daha erken gelmesi dikkat çekti. Bölgeyi turizm köyü haline dönüştüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Adem Amca ve Yaren Leyleği ziyaret ederek bu sevince ortak oldu. Başkan Özkan, Yaren'in yavrularına bu yıl da cip takmayı düşündüklerini ifade etti. Uzak yoldan Yaren'in yorgun olması ise dikkat çekti.
1.03.2024 Yaşam
Kayıp 4 mürettebatı arama çalışmaları 15'inci günde! Su yüzeyi ve sahil taranıyor
Kayıp 4 mürettebatı arama çalışmaları 15'inci günde! Su yüzeyi ve sahil taranıyor Bursa'nın 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatı, 15’inci günde 597 personelle deniz, hava ve karadan aranıyor. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, gemi enkazında arama çalışmalarının bugün itibarıyla sonlandırılacağını belirterek, “Kayıp 4 mürettebatı arama çalışmalarını su yüzeyi ve sahilde sürdüreceğiz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Kerem Aktürkoğlu'ndan 3. Lig yorumu: Pes etmeye yakın olduğum zamanlardı!
Kerem Aktürkoğlu'ndan 3. Lig yorumu: Pes etmeye yakın olduğum zamanlardı! Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, UEFA TV'ye konuştu. A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2008 başarısını yorumlayan Kerem Aktürkoğlu kariyerine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.
29.02.2024 Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu'ndan Mauro Icardi itirafı! 'Sevinci yapmayacağını biliyordum'
Kerem Aktürkoğlu'ndan Mauro Icardi itirafı! 'Sevinci yapmayacağını biliyordum' Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıların YouTube kanalına konuk oldu. Milli futbolcu, Ankaragücü maçında Mauro Icardi ile aralarında geçen konuşmayı anlattı.
28.02.2024 Galatasaray
4 kişiden hala haber yok... Batan gemiye 35. dalış!
4 kişiden hala haber yok... Batan gemiye 35. dalış! Marmara Denizi açıklarında batan Batuhan A. isimli gemide kayıp 4 mürettebatın arama çalışmaları 10'uncu gününde de devam ediyor. Dalgıçlar, geminin her metrekaresini didik dirik arıyor. Batan gemiye bugün 35. dalış gerçekleştirildi.
24.02.2024 Gündem
'Batuhan A' gemisindeki aramalar 10'uncu gün: Eşyalar var, kendileri yok
'Batuhan A' gemisindeki aramalar 10'uncu gün: Eşyalar var, kendileri yok Marmara Denizi'nde seyir halindeyken, Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında 6 mürettebatıyla batan BATUHAN A adlı gemide, aşçı Zeynep Kılınç (33) ile yağcı Hüseyin Tutuk'un (40) cenazelerine ulaşılmasının ardından, kayıp 4 mürettebatı arama çalışmaları 10'uncu gününde sürüyor.
24.02.2024 Gündem
Marmara'da son durum: Batan gemideki mürettebat aranıyor
Marmara'da son durum: Batan gemideki mürettebat aranıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın potansiyeli batan BATUHAN A adlı geminin 4 seansını arama çalışmaları, 9'uncu düşüş 667 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor.
23.02.2024 Gündem
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Haberler
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Gündem
Marmara'da batan geminin enkazına dalış! 1 denizcinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Marmara'da batan geminin enkazına dalış! 1 denizcinin daha cansız bedenine ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 1 denizcinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan
20.02.2024 Gündem
Batuhan A için özel eğitimli 19 dalgıç: Normal insanların yapamayacağı bir dalış
Batuhan A için özel eğitimli 19 dalgıç: Normal insanların yapamayacağı bir dalış 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor.
20.02.2024 Gündem
SAS'lar devrede! Marmara'da kayıp gemicileri arama çalışmalarında 6. gün
SAS'lar devrede! Marmara'da kayıp gemicileri arama çalışmalarında 6. gün Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi.
20.02.2024 Haberler
Batan gemide mürettebat 6 saat boyunca neden yardım istemedi? HTS kayıtları incelenecek
Batan gemide mürettebat 6 saat boyunca neden yardım istemedi? HTS kayıtları incelenecek Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken İmralı Adası’nın güneybatısında batan 'Batuhan A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları devam ederken soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı.
19.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karacabey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.