Uzmanlardan önemli uyarı: Kalp krizi riskini artırıyor
Uzmanlardan önemli uyarı: Kalp krizi riskini artırıyor Ankara'da uzman diyetisyen İdil İmamoğlu, düşük karbonhidratlı diyetlerin popüler olmaya başladığını; ancak bu tür diyetlerin kalp krizi riskini artırdığını söyledi.
27.03.2019 Diyetler
Diyet yaparken karbonhidrat kesilmeli mi?
Diyet yaparken karbonhidrat kesilmeli mi? Beslenme ve Diyet Uzmanı Banu Kazanç kısa sürede kilo vermek için tek tip beslenmeye yönelenleri uyarıyor. Kazanç; “Beslenmede karbonhidrat tüketiminin kısıtlanmasıyla kısa sürede verilen kilolar kısa sürede geri alınır. Uzun vadeli sağlık ve kilo kontrolü için karbonhidratlardan ödün verilmemeli, onlardan vazgeçilmemelidir.” diyerek karbonhidratsız diyetlere savaş açıyor. Karbonhidratlarla kilo vermenin yollarını anlatıyor ve “Her Şey Dahil Diyeti”yle haftalık beslenme programı sunuyor.
15.10.2018 Diyetler
Karbonhidrat diyeti nasıl yapılır?
Karbonhidrat diyeti nasıl yapılır? Karbonhidrat diyeti nasıl yapılır sorusu, sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen kişiler tarafından oldukça merak edilen diyet programları arasında yer alıyor. Karbonhidrat diyeti, şekerli yiyecekler, makarna ve ekmeklerde bulunanlar gibi karbonhidratları kısıtlayan bir diyettir. Karbonhidrat diyeti nasıl yapılır, karbonhidrat diyeti zararları nelerdir gibi soruların cevaplarını sizler için araştırıp bir araya getirdik. Karbonhidrat diyeti nasıl yapılır, karbonhidrat diyeti zararları nelerdir sorularının cevapları…
8.05.2018 Diyetler