Kardeşi

Kardeşi

Son dakika kardeşi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kardeşi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kardeşi haber sayfamızda...

Kardeşi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 39.738 kardeşi haberi bulunmuştur.
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme!
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Samet (19) ile kardeşi Ahmet Can Karaaslan'ın (17) cenazeleri, toprağa verildi. 2 kardeşin bayram tatili için şehir dışında olduğu, olaydan 1 gün önce kente döndükleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay Sakarya’nın Hendek ilçesinde babası ile üvey annesini silahla öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yaşındaki kardeşinin ise kan donduran katliamla ilgili sözleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü Afyonkarahisar’da 4 genç tarafından darp edilip gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram'
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram' İzmir’de 9 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulan Mihra Helin Yenigün'ün valilik onaylı bağış kampanyası tamamlandı. Gen tedavisi için 1 milyon 819 bin 500 dolar toplandı. Destek veren gönüller Mihra Helin için gökyüzüne 200 adet pembe balon bıraktı.
15.04.2024 Gündem
Bayramları zehir oldu! 3 çocuktan 3 gündür haber yok
Bayramları zehir oldu! 3 çocuktan 3 gündür haber yok Mersin'de ikisi 16, biri 13 yaşında 3 çocuktan Ramazan Bayramı'nın ilk gününden beri haber alınamıyor. Çocukların en son 10 Nisan'da Nusratiye Mahallesi'ndeki anne Emine P'ye ait eve girip çıktıkları görülen görüntüler güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
13.04.2024 Gündem
Porsiyonu 300 liradan satılıyor! 3 günde 24 ton tüketildi
Porsiyonu 300 liradan satılıyor! 3 günde 24 ton tüketildi Diyarbakır’ın coğrafi işaret tescilli ürünleri arasında yer alan ve porsiyonu 300 liradan satılan ‘ciğer kebabı’, Ramazan Bayramı’nın 3 gününde 24 ton tüketildi.
13.04.2024 Gündem
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu
Kripto para dolandırıcılarına para kaptıran kadın kayboldu Bağcılar’da kripto para dolandırıcılarına 700 bin lirasını kaptıran kadın ortadan kayboldu. Ekrem Tank ve ailesi günlerdir ablasından gelecek olan iyi haberi bekliyor.
13.04.2024 Gündem
Gelen telefonla hayatının şokunu yaşadı! Hırsızın annesi musallat oldu
Gelen telefonla hayatının şokunu yaşadı! Hırsızın annesi musallat oldu Tokat'ta halı temizlik işiyle geçimini sağlayan Melih Can Endiz, 70 bin TL'sini çalan şahsın annesi tarafından tehdit ediliyor.
12.04.2024 Gündem
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü!
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, sinir krizi geçirerek eski eşi Mustafa Can Keser ve kardeşi Serkan Keser'e ateş püskürdü. Ersubaşı'nın hakaretlerinin ardından, Serkan Keser'den cevap gecikmedi.
13.04.2024 Cadde
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir?
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir? Kemal Sunal klasikleri arasında yer alan Şark Bülbülü filmi, 1979 yapımı sinema filmidir. Filimin başrollerinde Sunal'ın yanı sıra Ayşen Cansev ve Ayşen Gruda yer alıyor. Şark Bülbülü filmi oyuncuları kim?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Mersin'de hamile kardeşlerini öldürmüşlerdi! 2 ağabey için yeni gelişme
Mersin'de hamile kardeşlerini öldürmüşlerdi! 2 ağabey için yeni gelişme Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip yuva kuran 2.5 aylık kardeşlerini öldürdüler. 2 ağabey tutuklanarak cezaevine konuldu.
9.04.2024 Gündem
2 kişinin öldüğü olayın görgü tanıkları konuştu: Pisi pisine gitti
2 kişinin öldüğü olayın görgü tanıkları konuştu: Pisi pisine gitti Kağıthane'de, cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi.
9.04.2024 Haberler
2 kişinin öldüğü olayın görgü tanıkları konuştu: Pisi pisine gitti
2 kişinin öldüğü olayın görgü tanıkları konuştu: Pisi pisine gitti Kağıthane'de, cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi.
9.04.2024 Gündem
2,5 aylık hamile kardeşi öldüren ağabeyler yakalandı
2,5 aylık hamile kardeşi öldüren ağabeyler yakalandı Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile kadını sokak ortasında silahla vurarak öldüren cinayet şüphelisi ağabey ve aracı kullanan diğer kardeş, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi.
9.04.2024 Gündem
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız'
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız' Nijer'in 124 bin nüfuslu Agadez şehrinde, cuma hutbelerinde hâlâ Osmanlı padişahları anılıyor. Agadez'deki Müslümanların yaşadığı bölgede günümüzde dahi Osmanlı sancağının dalgalanması ve sultanların isminin hutbede teker teker sıralanmasının sebebi ise bir hayli ilginç.
9.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kardeşi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.