Kardiyo

Kardiyo

Son dakika kardiyo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kardiyo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kardiyo haber sayfamızda...

Kardiyo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 310 kardiyo haberi bulunmuştur.
Ne fazla ne de az!
Ne fazla ne de az! Finlandiya’daki araştırmacıların çok spor yapmanın ömrü uzatmadığı tespiti, tartışma yarattı. Türk uzmanlar, sağlık için gerekli olan sporun dengeli yapılmasına dikkat çekti.
8.12.2023 Sağlık
Sabah akşam içince cayır cayır yağ yaktırıyor: 2 ayda 15 kilo verdiren kür tarifi…
Sabah akşam içince cayır cayır yağ yaktırıyor: 2 ayda 15 kilo verdiren kür tarifi… Kilo vermek isteyipte veremeyenler için yeni bir tarifle geldik. 2 ayda 25 kilo verdiren bu kürü sabah akşam yemeklerden bir saat önce içmeniz gerekiyor. İşte cayır cayır yağ yaktıran o kürü tarifi.
Atığın karşılığı kırtasiye malzemesi
Atığın karşılığı kırtasiye malzemesi Sıfır atık bilincini artırmak amacıyla geri dönüşüm ürünlerini getirenlere, okul malzemesi hediye edeceğini duyuran Seferihisar Belediyesi’nin kampanyası yoğun ilgi gördü.
30.09.2023 Ege
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Jessica May kick boks'a başladı
Jessica May kick boks'a başladı Uluslararası bir sanat filmiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Jessica May, hem formda kalmak hem de aksiyonu yüksek sahnelerde rahat edebilmek için yeniden spora başladı. Oyuncu, kick boks dersi aldığı fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.
16.08.2023 Cadde
ÖZEL | Mete Gazoz: Arkamda büyük bir aile var!
ÖZEL | Mete Gazoz: Arkamda büyük bir aile var! Olimpiyat altınının ardından, Dünya Şampiyonu olarak bir ilki daha başaran milli okçumuz Mete Gazoz, “Başarılara ferdi olarak bakmayı sevmiyorum. Evet oku ben atıyorum ama arkamda büyük bir ekip, aile var. Dünya Şampiyonluğu bu ailenin emeklerine çok yakıştı” dedi.
13.08.2023 Diğer
Duyduğu tek söz üzerine 47 kilo verdi! Nasıl yaptığını açıkladı
Duyduğu tek söz üzerine 47 kilo verdi! Nasıl yaptığını açıkladı Pandemi dönemi aldığı kilolar yüzünden dalga konusu olan genç kadın tam 47 kilo birden verdi. Eski ve yeni fotoğrafları arasında dağlar kadar fark olan Leah Taylor isimli kadın dünya basınında yankı uyandırdı.
8.06.2023 Dünya
Biran Damla Yılmaz: Aşk şu an hayatımın tam merkezinde
Biran Damla Yılmaz: Aşk şu an hayatımın tam merkezinde Son dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Biran Damla Yılmaz, Alem dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. 25 yaşındaki güzel; aşkı, hayalini ve mesleğini anlattı.
1.10.2022 Cadde
Diyet yapmadan kilo vermek hayal değilmiş! Uzman yorumuyla işte kanıtlanan 8 yöntem
Diyet yapmadan kilo vermek hayal değilmiş! Uzman yorumuyla işte kanıtlanan 8 yöntem Kilo verme söz konusu olduğunda devreye giren sıkı diyetler, kalori hesaplamaları birçoğumuzun adeta korkulu rüyası. Oysa yapılan bilimsel araştırmalar bütün bu katı kuralları uygulamadan, sadece kişinin hayatında yapacağı 8 değişiklikle kilo vermenin mümkün olduğunu söylüyor. Uzmanına sorduk.
1.10.2022 Gündem
Defne Samyeli: Teşhirci neye göre, kime göre?
Defne Samyeli: Teşhirci neye göre, kime göre? Eski haber spikeri Defne Samyeli, şimdilerde şarkıcı kimliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Çıkardığı 'Abidin' şarkısına çektiği klip nedeniyle gündemde olan 50 yıl yaşındaki tescilli güzel, önceki gün Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Klibinde elleriyle çikolata yediği sahne çok konuşulan Defne Samyeli, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
4.09.2022 Cadde
Polis olmak isteyen Vanlı kızlar, kick boks kursunda
Polis olmak isteyen Vanlı kızlar, kick boks kursunda Van'ın İpekyolu ilçesinde, dezavatantajlı gruplara sporu sevdirmek için açılan merkezlerde 8 branşta 20 antrenör, 3 bin kadına ücretsiz kurs veriyor. Kick boks kursunda 14-18 yaşlarındaki 4 lise öğrencisi, polis olabilmek için terk döküyor. Kick boks kursu antrenörü Leyla Sözer, "Polislik sınavlarına hazırlanan sporcularım var. Bu kişileri, ekstra kuvvet ve dayanıklılık konusunda çalıştırıyorum" dedi.
15.08.2022 Yaşam
Polis olmak isteyen Vanlı kızlar, kick boks kursunda
Polis olmak isteyen Vanlı kızlar, kick boks kursunda  Van'ın İpekyolu ilçesinde, dezavatantajlı gruplara sporu sevdirmek için açılan merkezlerde 8 branşta 20 antrenör, 3 bin kadına ücretsiz kurs veriyor. Kick boks kursunda 14-18 yaşlarındaki 4 lise öğrencisi, polis olabilmek için terk döküyor
15.08.2022 Gündem
Defne Samyeli'den 'gençlik sırrı' açıklaması!
Defne Samyeli'den 'gençlik sırrı' açıklaması! Şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri Defne Samyeli, Etiler'deki bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olan, formda görüntüsü ile yıllara meydan okuyan 50 yaşındaki ünlü isim, yeni şarkı ve kitap projesinden bahsederken, merak edilen gençlik formulüyle ilgili de açıklama yaptı.
5.08.2022 Cadde
Yağmur Sarıoğlu doğum kilolarından kurtuldu! 38 kilo verdi
Yağmur Sarıoğlu doğum kilolarından kurtuldu! 38 kilo verdi Uzun yıllar Galatasaray forması giyen eski milli futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, geçtiğimiz günlerde mesleği olan pilotluğa geri dönmesiyle adından söz ettirmişti. Ailesiyle tatile çıkan Sarıoğlu, formda görüntüsüyle dikkat çekti. 38 kilo veren Yağmur Sarıoğlu, sırrını açıkladı.
28.07.2022 Cadde
Defne Samyeli: Dünkü biz olarak kalacaksak yaş almanın manası ne?
Defne Samyeli: Dünkü biz olarak kalacaksak yaş almanın manası ne? 1 Temmuz'da 50'nci yaş gününü kutlayan Defne Samyeli, özel hayatı, fit hali ve güzelliğiyle her daim adından söz ettirmeyi başarıyor. Haber spikerliği kariyerine önce oyunculuğu, daha sonra şarkıcılığı da ekleyen Samyeli, "İşimde, ilişkilerimde, sahip olduklarımda ayağıma dolanan bana ait ne varsa temizlemek için çalışıyorum" dedi.
24.07.2022 Cadde
Türkiye yaşlandıkça inme riski artıyor
Türkiye yaşlandıkça inme riski artıyor Nöroloji Uzmanı Dr. Elif Sarıönder Gencer, inmenin tüm ölümlerin nedenleri arasında 3. sırada yer aldığına dikkat çekerek, “Türkiye’de yaşlanan nüfus ve değişen demografik veriyle birlikte, yılda 50 binin üzerinde, 100 bine yakın inme vakası bekleniyor” dedi. Gencer, yüzde ani kayma, aynı taraf kol ya da bacakta güçsüzlük, konuşma veya konuşulanı anlam sorunlarına yol açabildiğini belirterek, tedavide ilk 4 saatin büyük önemli olduğunu vurguladı.
23.07.2022 Sağlık
9. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
9. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Üzüm boyutuna ulaşan bebeğiniz 28 gram civarında bir ağırlığa sahip. İşte bu hafta sizi bekleyenler ve bebeğinizin gelişimi…
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yılanlarla poz verdi
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yılanlarla poz verdi Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Bali Ubud'da Maymun Ormanı'na gitti. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Zeynep Alkan maymun ve yılanlarla verdiği pozlarla dikkat çekti.
30.03.2022 Cadde
Diyet yaparken kilo vermeniz durduysa bunları yapın! Hızlandırıyor
Diyet yaparken kilo vermeniz durduysa bunları yapın! Hızlandırıyor Kilo vermenin durması özellikle diyet yapanlarda sıkça karşılaşılan bir durum. Buna tıpta plato etkisi deniyor. Diyette ilk günlerde hızla kilo verilirken, bir müddet sonra kilo verme yavaşlıyorsa ne yapmak gerekiyor? Bu durumun asıl nedenini öğrenince çok şaşıracaksınız. Detoks ve Yaşam Danışmanı Meltem Şarkışlalı anlattı.
Hııt Kardiyo Nedir, Nasıl Yapılır? Hııt Kardiyo Ne İşe Yarar, Kaç Kalori Yakar?
Hııt Kardiyo Nedir, Nasıl Yapılır? Hııt Kardiyo Ne İşe Yarar, Kaç Kalori Yakar? HIIT Kardiyo birçok sporsever tarafından ne olduğu ve nasıl yapıldığı araştırılan konulardan biridir. Özellikle yapmayı düşünen kişiler tarafından da sıklıkla araştırılan konular arasındadır. Bu bakımdan HIIT kardiyo nedir öğrenebilir ve nasıl yapıldığı konusunda da bilgi sahibi olabilirsiniz. HIIT kardiyo nedir, nasıl yapılır? HIIT kardiyo ne işe yarar, kaç kalori yakar tüm detayları ile derledik.
17.02.2022 Eğitim
Sağlıklı kas geliştirmenin püf noktaları
Sağlıklı kas geliştirmenin püf noktaları Kas geliştirmek veya sıkılaşmak isteyenler nelere dikkat etmeli, ne sıklıkla ve nasıl antrenman yapmalı? Maksimum verimli antrenmanın püf noktaları nelerdir? Ağırlık antrenmanları haftada kaç gün ve kaç saat yapılmalı? Protein tozu gibi takviyeler kas geliştirmek isteyenler için gerekli midir? Yoğun spor yapan ve az yağ tüketen kadınlarda yaşanan regl kesintisinin önüne nasıl geçebiliriz? Usta Antrenör ve Beslenme Uzmanı Burak Kalkavan, sağlıklı kas geliştirmeye dair merak edilenleri anlattı.
30.12.2021 Egzersizler
Omuz Kasları Nasıl Geliştirilir? Evde Yapılabilen Hareket Önerileri
Omuz Kasları Nasıl Geliştirilir? Evde Yapılabilen Hareket Önerileri Tüm günün yorgunluğunu fiziksel olarak vücut çekmektedir. Rahatlamak ve kasları gevşetmek için evde bile yapılabilecek bazı hafif egzersizler bulunmaktadır. Bilhassa omuz kaslarını geliştirmek için yapılabilecek böylesi hareketler merak edilmektedir. İşte ilgiyle okuyacağınız omuz kasları nasıl geliştirilir, evde yapılabilen hareketler ve konu hakkında çok daha fazlasını sizler için derledik.
8.12.2021 Eğitim
Göbeğinizi daha hızlı eritmenin yolları
Göbeğinizi daha hızlı eritmenin yolları Göbek eritme adına çok fazla diyet ve zayıflama programı olmasına karşın bazen istenen sonucu almak muhtemel olmayabilir. Bunun sebebi belli yerlerde yanlış yapılmasıdır. Eğer yağlanan bölge uzun süredir kişide yer etmiş ise bunu eritmek kolay olmayacaktır. Diyetisyen Aysima Duygu Aksoy, konu hakkında bilgi verdi.
16.11.2021 Genel Sağlık
Biricik Suden: Etekle de spor yapılıyor
Biricik Suden: Etekle de spor yapılıyor Mazhar Alanson’un moda tasarımcısı eşi Biricik Suden 47 yıldır haftanın dört günü ara vermeden spor yapıyor. Suden'in ilerleyen yaşına rağmen fit görüntüsü dikkat çekiyor.
31.10.2021 Cadde
Abs Nedir, Türkçesi Nedir? Abs Kasları Nasıl Çalıştırılır?
Abs Nedir, Türkçesi Nedir? Abs Kasları Nasıl Çalıştırılır? ABS kelimesi özellikle spor ile ilgilenen kişiler tarafından oldukça fazla karşılaşılan kelimelerden birisi olarak bilinmektedir. ABS kelimesi yabancı bir kelime olduğu için Türkçe anlamı da oldukça fazla araştırılmaktadır. ABS nedir, Türkçesi nedir? ABS kasları nasıl çalıştırılır? ABS kelimesi ile ilgili ve hangi anlama geldiği ile ilgili olarak detayları derledik.
22.10.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kardiyo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.