Karın

Karın

Son dakika karın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karın haber sayfamızda...

Karın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.348 karın haberi bulunmuştur.
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Haberler
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Gündem
Kansere yakalandığını duyurmuştu! Kate Middleton ile Prens William'dan ortak açıklama
Kansere yakalandığını duyurmuştu! Kate Middleton ile Prens William'dan ortak açıklama Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz günlerde yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. "Sağlık ekibim kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım" diyerek tedaviye başladığını söyleyen Prenses ile eşi Prens William adına ortak bir açıklama yayınlandı.
27.03.2024 Cadde
Palandöken'de kayak sezonu nisana uzadı
Palandöken'de kayak sezonu nisana uzadı Palandöken Kayak Merkezi’nde bir haftadır yağan karla birlikte sezon nisana uzadı. Kayağa doymayanları Palandöken'e beklediklerin söyleyen kayak öğretmeni Taner Döşkaya, "Son yağışlarla pistlerdeki kar kalınlığı 2 metreye ulaştı. Bu da sezonu nisanın sonuna kadar uzattı. Batıda denize girilirken Palandöken'de kayak yapılacak. Bu da Türkiye'nin ayrı bir güzelliği" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Dünyanın her yerinden yazdılar! 'Nazik mesajlarınız beni çok etkiledi’
Dünyanın her yerinden yazdılar! 'Nazik mesajlarınız beni çok etkiledi’ İngiltere Veliaht Prensi William’ın eşi Prenses Kate (42) cuma günü kanser tedavisi gördüğünü açıkladıktan sonra dünyanın her yerinden şifa dileyen mesajlar aldı.
25.03.2024 Dünya
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı Denizli’de şüphelenerek eşini takip eden adam, eski çalışanı ile eşinin buluştuğunu görünce cinnet getirdi. Öfkeli koca eşini ve eski çalışanını silahla vurarak ağır yaraladı.
24.03.2024 Gündem
Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek!
Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek! Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisinin ardından Şubat sonunda önleyici kemoterapiye başladığını açıklamıştı. Sosyal medyada videolu açıklamanın yalan olduğu, görüntüdeki kişinin Kate olmadığı, devreye yapay zekanın girdiği söylenmeye başlamıştı. Tüm bunların ardından uzun süredir kanser tedavisi gören Shannen Doherty'den, Middleton'a destek geldi.
24.03.2024 Cadde
Yatmadan önce için dümdüz karınla uyanın! Hem sağlıklı hem lezzetli karışımla ferahlayın
Yatmadan önce için dümdüz karınla uyanın! Hem sağlıklı hem lezzetli karışımla ferahlayın Kilo vermek her yaştan kişi için oldukça önemlidir. Söz konusu kalori yakmak olunca akıllara ilk gelen yer karın bölgesindeli yağlar oluyor. Güne başlarken ve günü bitirirken tüketilmek üzere hazırlanmış içecekler ise daha düz bir karın vadediyor. İşte gece yatmadan önce tüketirseniz karnınızı dümdüz yapacak o içecekler.
24.03.2024 Diyetler
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımladı. Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, bugün batı bölgelerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor. Öte yandan Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 25 köy yolu ulaşıma kapandı. Bazı tek katlı evler kara gömüldü.
23.03.2024 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
22.03.2024 Dünya
Uludağ'a kar kalınlığı 58 santimetreye ulaştı! 40 yıl sonra bir ilk
Uludağ'a kar kalınlığı 58 santimetreye ulaştı! 40 yıl sonra bir ilk Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Uludağ’da sezonun bitmesiyle beraber pistler boş kalırken, hava sıcaklığının ani düşmesiyle kar kalınlığı 58 santimetreye yükseldi.
22.03.2024 Gündem
10 kiloluk kitle karnından çıktı
10 kiloluk kitle karnından çıktı Karın ve bel ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Havva Kara’nın (83) karnından 10 kilo ağırlığında tümör çıkartıldı.
22.03.2024 Gündem
Maden ocağı için cesedi yaktılar! Tüyler ürperten detaylar
Maden ocağı için cesedi yaktılar! Tüyler ürperten detaylar Zonguldak'ta kaçak maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
Sivas kangalarının hormonları etkilendi: Eşleşme dönemine giremediler
Sivas kangalarının hormonları etkilendi: Eşleşme dönemine giremediler Sivas'ın marka değeri Kangal köpekler, iklim değişikliğine bağlı sıcak seyreden hava ve kar yağmaması nedeniyle eşleşme sürecine giremedi. Normal şartlarda Kangalların senede 2 kez eşleşip, 2 kez doğum yaptığını belirten Sivas Doğal Irk Kangal Köpeği Sevenler ve Koruyanlar Derneği Başkanı Orhan Yalçınkaya, "Kangalların hormonları eşleşmeye müsait olmadı. Bu nedenle doğum süreleri uzadı" dedi.
21.03.2024 Gündem
Hastane kayıtlarına ulaşmaya çalıştılar!
Hastane kayıtlarına ulaşmaya çalıştılar! Aralık ayından bu yana kamuoyunun karşısına çıkmayan İngiltere Veliaht Prensi William’ın eşi Prenses Kate’in, 17 Ocak’ta karnından ameliyat olduğu ve bir süre dinleneceği bildirilmişti. Ama Kate’in (42) ortada görünmemesi üzerine sosyal medyada komplo teorileri çığ gibi büyümüştü.
21.03.2024 Dünya
Karnından taşlaşmış bebek çıktı! Doktorlar tespiti yapar yapmaz öldü, akılalmaz olay
Karnından taşlaşmış bebek çıktı! Doktorlar tespiti yapar yapmaz öldü, akılalmaz olay 'Karın ağrısı' nedeniyle hastaneye giden kadının vücudunda taşlaşmış bebek tespit edildi. Olayın sonrasında yaşananlar ise dünya medyasında yankı uyandırdı.
20.03.2024 Dünya
Baş, boyun, karın ağrısı! ‘Rahatsızlıklarımızın birçoğu psikosomatik’
Baş, boyun, karın ağrısı! ‘Rahatsızlıklarımızın birçoğu psikosomatik’ Ülkemizde pek çok kişi baş ağrısı, boyun ve omuz ağrısı, karın ağrısı, migren veya kilo problemi yaşıyor. Birçok kişi yaşadığı bu problemleri oturuş problemlerine, yoğun iş temposuna, düzensiz yemekten kaynaklandığı düşünüyor. “Elbette bu durumlar bu problemlere yol açmaktadır. Fakat hastalığın bir sonuç olduğunu göz ardı etmemek gerekir” diyen Psikolojik Danışman Ekrem Çağrı Öztürk, “Rahatsızlıklarımız birçoğu psikosomatiktir” dedi.
20.03.2024 Genel Sağlık
Kate’in dönüşü için özel ekip
Kate’in dönüşü için özel ekip 3 aydır görünmeyince komplo teorilerinin hedefi olan Prenses Kate’in kamuoyuna güçlü dönmesi için iletişim uzmanlarından ekip kuruldu.
20.03.2024 Dünya
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü Van'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 11 ilçede okullar tatil edildi.
19.03.2024 Haberler
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü Van'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 11 ilçede okullar tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
Prens William'la ilişkisi olduğu söylenmişti! 'Öteki kadın' Rose Hanbury sessizliğini bozdu
Prens William'la ilişkisi olduğu söylenmişti! 'Öteki kadın' Rose Hanbury sessizliğini bozdu Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. Kraliyet çiftinin adının yanında, Prens ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Leydi Rose Hanbury'nin ismi de sık sık öne sürüldü. 'Öteki kadın' olmakla suçlanan Hanbury, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.
19.03.2024 Cadde
83 gün sonra görüntülendi! Kate Middleton bilmecesi sona erdi
83 gün sonra görüntülendi! Kate Middleton bilmecesi sona erdi Geçirdiği ameliyat sonrası uzun süre haber alınamayan Galler Prensesi Kate Middleton, 83 gün sonra ilk kez görüntülendi.
18.03.2024 Dünya
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü!  'İddialar karşısında sarsıldılar'
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü! 'İddialar karşısında sarsıldılar' Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Cadde
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum'
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum' Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian'da sosyal medyada gündem olan konuya dahil olarak; tepki çeken bir paylaşımda bulundu.
18.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Karın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.