Suyunuza bu malzemeleri ekleyerek kolayca kilo verebilirsiniz! İşte detoks etkisi yaratacak su tarifleri
Suyunuza bu malzemeleri ekleyerek kolayca kilo verebilirsiniz! İşte detoks etkisi yaratacak su tarifleri Detoks suları, vücudunuzun toksinlerden arınmasına, kilo vermenize ve enerji seviyenizi yükseltmeye yardımcı olur. Birçok detoks suyu genellikle limon ve zencefilden hazırlanır. Ancak bu malzemeler dışında size vereceğimiz besinleri suyunuza ekleyerek daha hızlı kilo vermek için metabolizmanızı harekete geçirebilirsiniz. İşte suyunuza ekleyerek hem kilo vermenize yardımcı olacak hem de açlığınızı bastıracak suya 6 malzeme... PEMBENAR ÖZEL
1.09.2020 Diyetler
Kısa zamanda yağ yakmanıza yardımcı olacak besinler
Kısa zamanda yağ yakmanıza yardımcı olacak besinler Diyet yaparken sadece güzelleşmek değil, sağlıklı beslenmek de önemlidir. Bu nedenle sizlere sunacağımız sağlıklı gıdaları diyet listenize eklemenizi öneriyoruz. Aynı zamanda bu besinler karın yağlarınızı kısa süre içerisinde yakmanıza yardımcı olacak.
Karın yağlarını eritememenin 5 nedeni
Karın yağlarını eritememenin 5 nedeni Karın bölgesindeki yağlar diğer bölgelerinize göre nispeten daha az ve yavaş eritmektedir. Karın yağlarınızı eritememenizin birçok nedeni olabilir. Fakat karın yağlarınızı eritip dümdüz bir karna sahip olmak hayal değil. Size vereceğimiz tavsiyeleri uygularsanız bu kışı dümdüz bir karınla geçirebilirsiniz.
10.05.2022 Egzersizler
'Gençliğinizi saklayabilirsiniz'
'Gençliğinizi saklayabilirsiniz' Ege Üniversitesi Kanserle Savaş ve Uygulama Merkezi İmmunoterapi Danışmanı Fizyopatoloji Uzman Dr. Aysel Yurtsever, süt dişi, 20 yaş dişi ve karın yağlarının, doku ve hücre bankalarında saklanarak yıllar sonra birçok hastalığın tedavisinde kullanilebileceğini ve gençleşme sağlayabileceğini açıkladı.
25.09.2013 Genel Sağlık