Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Karışım yapacak vaktim yok'

Bir kozmetik ürününün reklam yüzü olan oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen lansmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

|

Pelin Karahan, reklam yüzü olduğu markayla işbirliği hakkında, "Güzel bir markanın yüzü oldum, gurur duyuyorum. Türkiye’den ilk kez biriyle çalışıyorlar, o da bana kısmet oldu. Çocukluğumun markası" şeklinde konuştu.

Kendi güzellik sırrı sorulan oyuncu, "Her zaman söylüyorum; erken yatıyorum, cildime bakıyorum. Genetik de önemli tabii. Her zaman bir çekimdeyiz, etkinlikteyiz. İyi bakmak lazım, temizlemek lazım. Benim kendi tariflerim, aktardan karışım yapacak vaktim yok zaten, kendi ürünlerimi kullanıyorum" cevabını verdi.

34 yaşındaki, iki çocuk annesi, tekrar setlere dönüp dönmeyefceği ile ilgili olarak, "Netleşmiş bir şey yok, şu an senaryo okuyorum. Diziyle dönüş yapabilirim, özledim artık. İki çocuk da peş peşe oldu. Onlar okula başladı, ben de boşa kaldım. Artık zamanı geldi" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.