Kariyer Rekoru

Kariyer Rekoru

Son dakika kariyer rekoru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kariyer rekoru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kariyer rekoru haber sayfamızda...

Kariyer Rekoru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 526 kariyer rekoru haberi bulunmuştur.
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı Rusya Ligi final serisinde Dinamo AkBars karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Lokomotiv Kaliningrad sonunu getiremedi. Mücadeleyi 3-2 kaybeden Kaliningrad'da Ebrar Karakurt yine maça damga vurdu.
18.04.2024 Voleybol
Real Madrid'de Vinicius Junior'ın rekor hedefi!
Real Madrid'de Vinicius Junior'ın rekor hedefi! Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior, bu sezon 5 gol daha atması halinde kariyer rekorunu kıracak.
10.04.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş'ta Santos giderse adaylar hazır! Avrupa'da tarih yazmıştı
Beşiktaş'ta Santos giderse adaylar hazır! Avrupa'da tarih yazmıştı Beşiktaş performansından memnun olmadığı Fernando Santos'un yerine gelebilecek 2 adayı belirledi.
6.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldızı Omar Colley'in hedefi kariyer rekoru
Beşiktaş'ın yıldızı Omar Colley'in hedefi kariyer rekoru Beşiktaş'ta attığı gollerle dikkatleri çeken Omar Colley, gözünü kariyer rekoruna dikti. İşte detaylar...
6.04.2024 Beşiktaş
Alperen Şengün'e 5 yıllık yeni sözleşme! İşte alacağı çılgın rakam
Alperen Şengün'e 5 yıllık yeni sözleşme! İşte alacağı çılgın rakam NBA'de ülkemizi temsil eden Alperen Şengün'e takımı Houston Rockets, 5 yıllık yeni bir sözleşme önerecek. Milli yıldızın alacağı ücret belli oldu.
14.03.2024 NBA
Yok artık Alperen Şengün! NBA'de 45 sayılık tarihi performans
Yok artık Alperen Şengün! NBA'de 45 sayılık tarihi performans NBA'de Houston Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün, San Antonio Spurs karşısında inanılmaz bir performansa imza atarak tarihe geçti. İşte detaylar...
6.03.2024 NBA
Yusuf Yazıcı için sürpriz transfer itirafı! 'Türkiye'ye dönmez, Beşiktaş'ın ilgisini duymuştum'
Yusuf Yazıcı için sürpriz transfer itirafı! 'Türkiye'ye dönmez, Beşiktaş'ın ilgisini duymuştum' Fransız ekibi Lille'de forma giyen Milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın geleceği ile ilgili iddialar gündemde yer alırken sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...
21.02.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'ın kalecisi Muslera Avrupa'da ilk 3'e girdi! Kariyer rekoru
Galatasaray'ın kalecisi Muslera Avrupa'da ilk 3'e girdi! Kariyer rekoru Galatasaray Avrupa yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ederken Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veriyor. Sarı-kırmızılılarda Muslera kariyerinin en iyi sezonunu yaşıyor
20.02.2024 Galatasaray
Trezeguet artık 10 numara
Trezeguet artık 10 numara Bordo-mavili takımın Mısırlı oyuncusu Trezeguet, Hatayspor maçında ilk kez 10 numaralı forma ile sahaya çıktı.
13.02.2024 Trabzonspor
NBA'de Alperen Şengün alev aldı, rekorunu yeniledi!
NBA'de Alperen Şengün alev aldı, rekorunu yeniledi! Alperen Şengün, Utah Jazz karşısında kariyer rekorunu yineledi, maçı uzatmaya götüren sayıları kaydetti, takımının zaferinde tarih yazdı.
21.01.2024 NBA
Ebrar Karakurt paylaştı: Bugün 40 kere Erik Dalı oynadık
Ebrar Karakurt paylaştı: Bugün 40 kere Erik Dalı oynadık Filenin Sultanları ile muhteşem bir yaza geçiren milli voleybolcu Ebrar Karakurt, yüksek performansına Rusya'da devam etti. Kısa sürede kendini sevdiren Ebrar'a Rus taraftarlardan Erik Dalı sürprizi geldi.
9.01.2024 Voleybol
Yok artık Ebrar Karakurt! Rekor kıran performans
Yok artık Ebrar Karakurt! Rekor kıran performans Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Süper Ligi'nde Moskova ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelenin yıldızı Ebrar Karakurt oldu.
9.01.2024 Voleybol
Cengiz Ünder: Performansımdan dolayı mutluyum!
Cengiz Ünder: Performansımdan dolayı mutluyum! Fenerbahçe'nin İstanbulspor'u 5-1 mağlup ettiği maçta 4 gol atan Cengiz Ünder açıklamalarda bulundu.
7.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 3'üncü kez 5 gollü galibiyet!
Fenerbahçe'den 3'üncü kez 5 gollü galibiyet! İstanbulspor deplasmanından 5-1 galip ayrılan Fenerbahçe, bu sezon 3'üncü kez bir maçta 5 golle 3 puanın sahibi oldu.
7.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'den kariyer rekoru!
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'den kariyer rekoru! Fenerbahçe'nin milli yıldızı Cengiz Ünder, İstanbulspor maçında gösterdiği performansla kariyerinde en çok gol attığı mücadeleyi geride bıraktı.
7.01.2024 Fenerbahçe
Alperen Şengün'ün kariyer gecesi! Durdurulamadı, New Orleans Pelicans'ı yıktı
Alperen Şengün'ün kariyer gecesi! Durdurulamadı, New Orleans Pelicans'ı yıktı NBA'de Houston Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün, New Orleans Pelicans karşısında adeta alev aldı. Yıldız basketbolcu mücadelede kariyer rekorunu kırdı. İşte detaylar...
24.12.2023 NBA
Euroleague’de haftanın oyuncusu Panathinaikos'tan Kostas Sloukas oldu
Euroleague’de haftanın oyuncusu Panathinaikos'tan Kostas Sloukas oldu THY Euroleague'de 14. haftanın en değerli oyuncusu (MVP) Panathinaikos'un Yunan basketbolcusu Kostas Sloukas oldu.
Giannis Antetokounmpo alev aldı! İnanılmaz kariyer rekoru
Giannis Antetokounmpo alev aldı! İnanılmaz kariyer rekoru NBA'de heyecan geçtiğimiz gün oynanan maçlarla devam ederken Milwaukee Bucks ile Indiana Pacers'ın karşılaştığı maça Giannis Antetokounmpo damgasını vurdu.
14.12.2023 NBA
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ortak kaderi! İsmail Kartal ve Burak Yılmaz çözüm bulmakta zorlanıyor
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ortak kaderi! İsmail Kartal ve Burak Yılmaz çözüm bulmakta zorlanıyor Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ile zirveden erken kopan Beşiktaş'ta yaşanan olumsuzluklar, teknik heyetleri kara kara düşündürüyor.
7.11.2023 Fenerbahçe
Ergin Ataman transferi açıkladı: Sağlık kontrolleri sonrası takıma katılacak
Ergin Ataman transferi açıkladı: Sağlık kontrolleri sonrası takıma katılacak Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Kendrick Nunn transferini tamamladıklarını ve yıldız oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından takıma katılacağını ifade etti.
7.11.2023 Basketbol
Alperen Şengün'den kariyer rekoru! Houston'a galibiyeti getirdi
Alperen Şengün'den kariyer rekoru! Houston'a galibiyeti getirdi NBA'de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün 12 asistle kariyer rekoru kırdı.
7.11.2023 NBA
Sultanlar Ligi'nde derbi zamanı! Eda Erdem, İlkin Aydın karşısında
Sultanlar Ligi'nde derbi zamanı! Eda Erdem, İlkin Aydın karşısında Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Daikin evinde Fenerbahçe Opet'i konuk edecek. Dev derbide gözler kaptan Eda Erdem ve milli smaçör İlkin Aydın'da olacak.
3.11.2023 Voleybol
İlkin Aydın'dan kariyer rekoru! 'Maçtan sonra öğrendim'
İlkin Aydın'dan kariyer rekoru! 'Maçtan sonra öğrendim' Sultanlar Ligi'nde sezona istediği gibi başlayamayan Galatasaray Daikin, Sarıyer Belediyesi'ni karar setinde mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekipte İlkin Aydın kariyer maçını oynadı.
25.10.2023 Voleybol
Khvicha Kvaratskhelia'ya Premier Lig'den çılgın teklif! Adeta servet değerinde
Khvicha Kvaratskhelia'ya Premier Lig'den çılgın teklif! Adeta servet değerinde Geride kalan sezonda Napoli forması ile şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Khvicha Kvaratskhelia, transfer döneminde Avrupa devlerini peşine taktı. Gürcü futbolcuya İngiltere Premier Lig ekibi talip olurken, verilen servet değerindeki teklif dikkat çekti.
17.07.2023 İtalya Serie A
Beşiktaş'ta Salih Uçan'dan kariyer rekoru! Şenol Güneş etkisi
Beşiktaş'ta Salih Uçan'dan kariyer rekoru! Şenol Güneş etkisi Beşiktaş'ın bu sezon vazgeçilmez isimlerinden birsi olan Salih Uçan, Süper Lig'de en çok gol katkısı verdiği sezonu yaşıyor. Şu ana kadar 25 maçta forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımına 3 gol, 7 asistlik katkı sağladı. Salih Uçan, bu performansıyla ligin bitimine 6 hafta kala en çok gol katkısı verdiği sezonu yaşıyor.
24.04.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Kariyer Rekoru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.