Bulgur pilavına lezzet katan tüyo! 1 su bardağı döküp karıştırın, farkı göreceksiniz…
Bulgur pilavına lezzet katan tüyo! 1 su bardağı döküp karıştırın, farkı göreceksiniz… Bulgur pilavı Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi. Hem sağlıklı hem de lezzetlidir. Her yemeğin yanına yakışan bulgur pilavının lezzetine lezzet katan o tüyo… 1 tane atıp karıştırınca tadındaki farkı göreceksiniz.
4.11.2023 Yemek
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
İf Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır? İf Diyeti Tarifi Listesi
İf Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır? İf Diyeti Tarifi Listesi Kadınlar için sağlıklı beslenmek ve fit bir vücuda sahip olmak oldukça önemlidir. Özellikle yaz ayları gelmeden yapılan diyetler ile fazla kilolara veda edilir. Kişiye uygun olarak belirlenen diyetlerde doğru bir şekilde uygulanmalıdır. İf diyeti nedir, nasıl yapılır? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
16.03.2021 Sağlık
Karnabahar ile yapılan yemek tarifleri
Karnabahar ile yapılan yemek tarifleri Kış mevsiminin en çok sevilen lezzetlerinden biri olan karnabahar ile yemek tarifleri arayışına girdiyseniz tam olarak doğru yerdesiniz. Karnabaharın sağlığımıza olan faydalarını dikkate alarak, bu kış sebzesinden enfes lezzette yemekler hazırlayabileceksiniz. İşte karnabahar ile yapılan yemek tarifleri…
Fırında karnabahar nasıl pişirilir?
Fırında karnabahar nasıl pişirilir? Kış aylarının K ve C vitamini açısından zengin sebzesi karnabahar, Akdeniz bölgesinin doğusunda yetiştirilen faydalı bir sebzedir. Beyaz renkli, çiçeksi bir sebze olan karnabahar çeşitli şekillerde pişirilerek yenilmektedir.
30.04.2018 Gündem
Yılbaşı öncesi 1 beden küçülün
Yılbaşı öncesi 1 beden küçülün Uzman Diyetisyen Gamze Şanlı Ak, yılbaşı gecesinin yıldızı olmanız için size harika ipuçları veriyor.
24.12.2014 Diyetler
Emeklilikte fit olmak için bunları yapın!
Emeklilikte fit olmak için bunları yapın! Sağlıklı ve bilinçli beslenerek zinde bir emekli olabilirsiniz!
28.02.2014 Genel Sağlık