Karpuz

Karpuz

Son dakika karpuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karpuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karpuz haber sayfamızda...

Karpuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.616 karpuz haberi bulunmuştur.
'Pala Fuat' hayatını kaybetti
'Pala Fuat' hayatını kaybetti 'Toprak benim her şeyim, toprak olmazsa insanlıkta olmaz' sözleri ile toprağa duyduğu sevgiyi her seferinde dile getiren Fuat Özgür hayatını kaybetti.
15.03.2024 Gündem
Yılın ilk karpuzu dilimle satılıyor
Yılın ilk karpuzu dilimle satılıyor Kütahya'da yaz aylarının vazgeçilmez meyvesi karpuz tezgahlarda yerini alırken, vatandaşların fiyatları yüksek bulması sebebiyle yarım ve çeyrek dilimler halinde kesilerek satışa sunuluyor.
14.03.2024 Ekonomi
Ramazan öncesi etiket oyunları
Ramazan öncesi etiket oyunları Gıda fiyatları Ramazan öncesinde yeniden ivme kazanırken, geçen seneye göre yüzde 195’i bulan artışlar oldu. Türkiye Ziraat Odaları Birliği tavan fiyat önerirken Tüketici Hakları Derneği, ‘almama hakkını’ gündeme getirdi.
9.03.2024 Ekonomi
Metin Yıldız: Eşim traktör lastiğine aşerdi!
Metin Yıldız: Eşim traktör lastiğine aşerdi! Metin Yıldız-Ceylan Yılmaz çifti, ilk çocuklarını kucaklarını almak için gün sayıyor. 4,5 aylık hamile olan Yılmaz, bebeğin cinsiyetini ve adını açıkladı. Ünlü oyuncu ise eşiyle arasında geçen ilginç diyaloğu basın mensuplarıyla paylaştı.
20.02.2024 Cadde
T.C. ŞİLE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
T.C. ŞİLE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN T.C. ŞİLE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
30.01.2024 Resmi İlanlar
MHP’nin ilan ettiği aday sayısı 275 oldu
MHP’nin ilan ettiği aday sayısı 275 oldu MHP, 1’i büyükşehir ilçe, 54’ü ilçe belediyesi olmak üzere toplam 55 yerleşim yeri için daha belediye başkan adaylarını açıkladı. Böylece partinin açıkladığı aday sayısı 275’e ulaştı. Kütahya Simav adayı Karacahisar Köyü Muhtarı Kübra Tekel Aktulun oldu; toplam kadın aday sayısı 6’ya yükseldi.
19.01.2024 Gündem
Tarımda üretici enflasyonu belli oldu
Tarımda üretici enflasyonu belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarım ürünleri üretici fiyat endeksinin (Tarım-ÜFE) yıllık yüzde 52,66, aylık yüzde 6,34 arttığını açıkladı.
16.01.2024 Ekonomi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi Eskişehir’de 25 yıllık belediye başkanlığı döneminin sonuna gelen ve yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, aday tanıtım toplantısında partisi CHP’yi eleştirdi.
15.01.2024 Haberler
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi Eskişehir’de 25 yıllık belediye başkanlığı döneminin sonuna gelen ve yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, aday tanıtım toplantısında partisi CHP’yi eleştirdi.
15.01.2024 Gündem
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. Ç harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Erik ve kirazın fiyatı, çeyrek altın ile yarışıyor
Erik ve kirazın fiyatı, çeyrek altın ile yarışıyor Kayseri'de özellikle hamile kadınların tercih ettiği yaz mevyeleri erik ve kirazın kilogram fiyatı, 3 bin ile 3 bin 200 TL arasında değişiyor. Kış aylarında yurt dışından getirilen mevsim dışı meyveler, şimdilerde çeyrek altın fiyatı ile yarışıyor.
19.12.2023 Ekonomi
Tarımda yerli üretim için destek çağrısı
Tarımda yerli üretim için destek çağrısı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, “2020 yılının ilk 10 ayında 12.1 milyar dolar tarım ve gıda ürünü ithalatı yapılırken 2023 yılının aynı döneminde ithalat 20.4 milyar dolara yükseldi” dedi.
18.12.2023 Ekonomi
'İlk 10 ayda ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi'
'İlk 10 ayda ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi' Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “2020 yılının ilk 10 ayında 12,1 milyar dolar tarım ve gıda ürünü ithalatı yapılırken 2023 yılının aynı döneminde ithalat 20,4 milyar dolara yükseldi” dedi.
17.12.2023 Ekonomi
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ronay, işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.
15.12.2023 Haberler
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Özel harekat polis ekiplerinin katılımıyla düzenlenen şafak baskınıyla gözaltına alınan Ronay'la birlikte, Bilir'in işyerini kurşunladığı tespit edilen 5 kişi daha yakalandı.
15.12.2023 Gündem
Kudüs'te Ermeniler İsrailli Yahudileri geri püskürttü! Gizli anlaşma bile yapılmış
Kudüs'te Ermeniler İsrailli Yahudileri geri püskürttü! Gizli anlaşma bile yapılmış Doğu Kudüs'teki Ermeni Mahallesi'nin sakinleri, tıpkı Filistinlilere kullanılan taktiklerle üstlerine gelen İsrailli yerleşimcilerle karşı karşıya. Patriğin dahil olduğu akılalmaz anlaşmanın ortaya çıkmasıyla, elleri silahlı yerleşimciler baskıyı artırdı. Ancak Ermeniler direniyor.
25.11.2023 Dünya
Zonguldak'ta ikiye ayrılan gemide neler yaşandı? CNN TÜRK'e özel açıklamalar
Zonguldak'ta ikiye ayrılan gemide neler yaşandı? CNN TÜRK'e özel açıklamalar Ülke genelinde yaşanan sağanak yağış ve şiddetli fırtına Zonguldak'ta felakete neden oldu. Yaşanan fırtınada Kamerun bayraklı gemi ikiye ayrıldı. 13 denizcinin bulunduğu gemide korku dolu anları geminin mürettebatı CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. İşte o dehşet dolu dakikalarda yaşananlar...
21.11.2023 Gündem
Tarım üretici enflasyonu aylık bazda geriledi
Tarım üretici enflasyonu aylık bazda geriledi Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin tarım ürünleri üreticileri enflasyonuna işaret eden tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) verilerini açıkladı.
16.11.2023 Ekonomi
Karpuz nasıl Filistin'in sembolü oldu?
Karpuz nasıl Filistin'in sembolü oldu? Filistin bayrağı sallamanın suç sayıldığı dönemde ortaya çıktı, son olarak İsrail'deki Netanyahu karşıtı protestolarda sıklıkla görüldü. Şimdi ise dünyanın dört bir yanında. Peki bir meyve, on yıllar içerisinde nasıl böylesine bir simge haline geldi?
15.11.2023 Dünya
Tarım-ÜFE artış gösterdi
Tarım-ÜFE artış gösterdi Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) yıllık yüzde 62,56 arttı, aylık yüzde 1,13 azaldı.
15.11.2023 Ekonomi
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! İşte 5 milyon değerindeki soru
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! İşte 5 milyon değerindeki soru Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'de heyecan dolu anlar yaşandı ve 5 milyon TL değerindeki soru ilk kez açıldı. Yarışmacı cevabından emin olamadığı soruyu yanıtladı. İşte detaylar...
13.11.2023 Cadde
'Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Filistin sorusu!
'Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Filistin sorusu! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster'in 5 Kasım Pazar akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde, 1 milyon TL değerindeki Filistin sorusu sosyal medyada gündem oldu. İmirzalıoğlu, Tüm Türkiye’yi duygulandıran sorunun ardından Gazze’de yaşananlara dair duygularını paylaştı.
7.11.2023 Cadde
Songül Öden: Hamilelik sürecinde eşimi hiç zorlamadım!
Songül Öden: Hamilelik sürecinde eşimi hiç zorlamadım! Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden, şimdilerde ilk bebeğine hamile olan Songül Öden, önceki gün Baltalimanı’nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, hamilelik süreciyle ilgili konuştu.
27.10.2023 Cadde
Atatürk Havalimanı'nda Gazze mitingi! Saati belli oldu
Atatürk Havalimanı'nda Gazze mitingi! Saati belli oldu Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek Gazze mitingiyle ilgili AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe açıklama yaptı. Programın saatini açıklayan Kabaktepe, 'Tüm dünyaya haykırmak için Atatürk Havalimanı'nda buluşacağız' ifadelerini kullandı.
24.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karpuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.