Siyaset Kasımpaşa’ya sürpriz ziyaret

Kasımpaşa’ya sürpriz ziyaret

23.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı TEKNOFEST’in ardından Kasımpaşa’da ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlar Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu.

Kasımpaşa’ya  sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa’da esnaf ve Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Erdoğan, İstanbul Yeni Havalimanı’nda Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne katılımının ardından Kasımpaşa’ya geldi. Burada Kasımpaşa Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret eden Erdoğan, çocuklarla sohbet etti, hediyeler verdi. Erdoğan’ın ziyareti sırasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Selçuk da hazır bulundu. Vatandaşlar çıkışta Erdoğan’a yoğun ilgi gösterdi. Esnafı da ziyaret eden Erdoğan, bir kıraathane ve berbere uğrayarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Haberin Devamı

‘Oya anneyi unutmadık’

Erdoğan’a ziyaretinde eşlik eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Twitter’dan şu mesajı paylaştı: “Ömrünü çocuklara adamış Oya Annemizin ellerinden öptük, çocuklarımıza yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledik.” l İSTANBUL AA

Kasımpaşa’ya  sürpriz ziyaret

Yazarlar