Kavga

Kavga

Son dakika Kavga haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kavga gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kavga haber sayfamızda...

Kavga

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.413 kavga haberi bulunmuştur.
3 gün önce başına darbe almıştı! Pansiyon odasında şoke eden ölüm
3 gün önce başına darbe almıştı! Pansiyon odasında şoke eden ölüm Antalya’da Muharrem Toy (59), kaldığı pansiyondaki odasında ölü bulundu. Toy'un 3 gün önce bir kişiyle kavga ettiği ve aldığı darbe nedeniyle kafasını çarpıp bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
17.04.2024 Gündem
Yer: Bursa! Minibüscülerin yumruklu sopalı kavgası
Yer: Bursa! Minibüscülerin yumruklu sopalı kavgası Bursa’da trafikte yol verme kavgasına tutuşan iki minibüs şoförü yol ortasında yumruklu sopalı birbirine girdi.
17.04.2024 Gündem
Kadıköy vahşetinde ceza belli: Düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim
Kadıköy vahşetinde ceza belli: Düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim Kadıköy'de sokakta yürürken, kız arkadaşına laf atan kişiyle kavga etmesi sonucunda öldürülen Davut Atakov (23) davasında karar verildi. Şüpheli Ali Kumsal Şallı'nın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırıldı. Duruşmada söz verilen Anne Atakov, "Oğlumun düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim” dedi.
17.04.2024 Gündem
Düğünde yeğenini öldürdü: Bana idam verin, razıyım
Düğünde yeğenini öldürdü: Bana idam verin, razıyım Kocaeli'nin İzmit ilçesinde aralarında husumet bulunan yeğenini düğünde 5 el ateş ederek öldüren sanık, "Çok pişmanım, böyle bir şey olmasını istemezdim. Kardeşler arasında yaşanan kavgada benim suçum yoktu ancak ben sorumlu tutuldum. İsterseniz bana idam verin razıyım, annem için bu yola baş koydum. Annemin cenazesine dahi katılamadım. Beni cezaevinden çıkarın da ablam ile eniştem beni öldürsün ve rahatlasın" dedi.
16.04.2024 Gündem
Babasıyla tartışan 2  kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü:  Bilerek değil, fren tutmadı
Babasıyla tartışan 2 kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü: Bilerek değil, fren tutmadı Antalya'nın Suriye uyruklu Ahmad A. (28), babası Yahya A. (46) ile tartışan mesai arkadaşı Muhammed Ali Bilal (19) ile Abdurrahman Belelo'ya (23), kamyonetle çarpıp kaçtı. Muhammed Ali Bilal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
3 yıl önce kavga ettiği adamın kahvehanesine tüfekle ateş açtı
3 yıl önce kavga ettiği adamın kahvehanesine tüfekle ateş açtı Silivri'de 3 yıl önce tartıştığı kişinin kahvehanesine tüfekle ateş açan şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay anı güvenlik kamerasıyla görüntülendi.
16.04.2024 Gündem
Mardin’de bıçaklı kavga! 4 kişi yaralandı
Mardin’de bıçaklı kavga! 4 kişi yaralandı Mardin’in Dargeçit ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheliden 4’ü tutuklandı. 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.04.2024 Gündem
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay Sakarya’nın Hendek ilçesinde babası ile üvey annesini silahla öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yaşındaki kardeşinin ise kan donduran katliamla ilgili sözleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
'Survivor'da montaj hatası! Yunus Emre'nin cezası bu sözlerden sonra artmış
'Survivor'da montaj hatası! Yunus Emre'nin cezası bu sözlerden sonra artmış 'Survivor All Star 2024’te Yunus Emre Özden ve Ogeday Girişken arasında yaşanan kavga sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Acun Ilıcalı, kavgadan sonra gerçekleşen ada konseyinde Yunus Emre'nin cezasını açıklamıştı. 14 Nisan akşamı yayınlanan bölümde; Ilıcalı, bir 'montaj' hatası yaşandığını vurgularken, Yunus Emre'nin cezasının artmasına neden olan sözler de ekrana geldi.
15.04.2024 Cadde
İnek kavgası vahşetle bitti! Dövülerek öldürüldü
İnek kavgası vahşetle bitti! Dövülerek öldürüldü Muş'ta evine giren ineklere tepki gösteren Ömer Y. (70), çıkan kavgada dövülerek öldürüldü. Olay ile ilgili biri amca oğlu 2 şüpheli, gözaltına alındı.
15.04.2024 Gündem
Bayramın ilk günü ortadan kaybolmuşlardı! 2'si kardeş 3 çocuktan haber var
Bayramın ilk günü ortadan kaybolmuşlardı! 2'si kardeş 3 çocuktan haber var Mersin’de Ramazan Bayramı'nın 1'inci gününden beri haber alınmayan 2'si kardeş 3 çocuk, Adana'daki parkta bulundu. 3 çocuk, işlemleri sonrası ailelerine teslim edildi.
14.04.2024 Gündem
Bayramlaşmaya giderken kavga ettiler
Bayramlaşmaya giderken kavga ettiler Aydın’ın Kuşadası ilçesinde birbirlerine yol vermediği ileri sürülen sürücüler ve yakınları önce tartıştı daha sonra tekme tokat kavga ettiler.
14.04.2024 Gündem
Aleyna, Yunus Emre'nin cezasını duyunca kendini tutamadı!
Aleyna, Yunus Emre'nin cezasını duyunca kendini tutamadı! İlgiyle izleyen yarışma programı Survivor All Star 2024'ün dün akşam yayınlanan bölümünde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden birbirine girdi. Yumrukların havada uçuştuğu kavganın ardından, Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre'ye ceza geldi. Son dönemde Yunus Emre ile samimiyetiyle çok konuşulan Aleyna Kalaycıoğlu, takım arkadaşına verilen cezanın ardından kendini tutamadı. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duruma isyan etti. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
Tost ücreti tartışmasında müşterisini kovaladı, silahla vurdu
Tost ücreti tartışmasında müşterisini kovaladı, silahla vurdu Beşiktaş’ta bir büfede tost yiyen adam ücret konusunda çıkan tartışmada çalışan tarafından bacağından silahla vuruldu.
14.04.2024 Haberler
Tost ücreti tartışmasında müşterisini kovaladı, silahla vurdu
Tost ücreti tartışmasında müşterisini kovaladı, silahla vurdu Beşiktaş’ta bir büfede tost yiyen adam ücret konusunda çıkan tartışmada çalışan tarafından bacağından silahla vuruldu.
14.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre'ye benzeri görülmemiş ceza
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre'ye benzeri görülmemiş ceza Survivor'da son düelloda adaya veda eden yarışmacı Hakan Hatipoğlu olmuştu. İlk dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Oyun alanında sinirler gerildi, Yunus Emre ile Ogeday Girişken yumruk yumruğa kavga etti. Yarışmacıların ve yapım ekibinin müdahale etmesiyle ikili çok zor zapt edilerek, oyun alanından uzaklaştırıldı.Konseyde Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin cezasını açıkladı. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
14.04.2024 Cadde
Kahvehanede amca ve yeğenine kurşun yağdırdılar! 2 kişi hayatını kaybetti
Kahvehanede amca ve yeğenine kurşun yağdırdılar! 2 kişi hayatını kaybetti Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda amca ve yeğeni hayatını kaybetti, saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.
13.04.2024 Gündem
Survivor Pınar'ın acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu
Survivor Pınar'ın acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu Survivor All Star'da tanınan Pınar Saka acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Kuzenini kaybetmenin acısını yaşayan Saka, birlikte hastane odasında çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.
14.04.2024 Cadde
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı!
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı! Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ ile meslektaşı Yağmur Atacan, 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı. İkilinin aşk dolu paylaşımlarına, takipçilerinden yorum yağdı.
14.04.2024 Cadde
AK Parti'li başkanın çalışanı bıçaklandı! CHP'li adayın eşi tutuklandı
AK Parti'li başkanın çalışanı bıçaklandı! CHP'li adayın eşi tutuklandı Konya’nın Karapınar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin’in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz’ın (35), darbedilip bıçaklandığı olayla ilgili gözaltına alınan CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı olan Gönül Karabacak’ın eşi Hamdi Karabacak tutuklandı. Hastanede tedavi gören Aldanmaz'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
13.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Yumruk yumruğa kavga etti
Survivor All Star'da Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Yumruk yumruğa kavga etti Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. Heyecan dolu yarışmanın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Ogeday ve Yunus Emre'nin çok agresif bir şekilde birbirlerine saldırdıkları görüldü. İşte detaylar...
13.04.2024 Cadde
UEFA'dan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a men cezası!
UEFA'dan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a men cezası! UEFA Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın Sparta Prag ile deplasmanda oynadığı maçta yaşananlar nedeniyle verilen cezaları açıkladı.
12.04.2024 Galatasaray
Üsküdar'da trafikte kavga: 5 yerinden bıçaklandı
Üsküdar'da trafikte kavga: 5 yerinden bıçaklandı İstanbul Üsküdar'da seyir halindeki motokurye ile yine seyir halinde olan iki otomobildeki şahıslar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi sonucu kavgaya dönüşen olayda motokurye bıçaklanarak ağır yaralandı.
12.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kavga ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.