Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kayahan şarkıları ağlattı

Nilüfer önceki gün 3 yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenlerinin karşısına çıktı. Şarkıcı, konser sırasında Kayahan’ı da unutmadı ve onun şarkılarını söylerken gözyaşlarına hakim olamadı.

|

Nilüfer, dört yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi. Sanatçı, klasik müzik dünyasının tanınan ismi Alper Kömürcü’nün yönettiği 40 kişilik senfoni orkestrası eşliğinde sevenlerine seslendi. Nilüfer, üç saate yakın geçmişten günümüze kadar gelen hit şarkılarının yanı sıra sevilen bazı cover parçaları da seslendirdi. Peş peşe söylediği 50 şarkıyla Harbiye’de büyülü bir geceye imza atan Nilüfer’in sahnede ünlü konukları oldu. Sahneye ilk çıkan İpek Açar, ‘Hep Karanlık’ isimli parçayı söylerken Murat Karahan, ‘Yemin Ettim’ isimli şarkıya Nilüfer ile düet yaptı. Sonra da “Son Perde” adlı eseri solo olarak yorumladı. Nilüfer, “Muhteşem bir seyirci, şahane bir hava, mükemmel teknik ve müzisyenler. 3 yıl aradan sonra buradan güzel anılarla ayrılacağız” dedi. Nilüfer konser sırasında Kayahan’ı da unutmadı ve onun şarkılarını söylerken gözyaşlarını tutamadı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.