Kei Nishikori

Kei Nishikori

Son dakika Kei Nishikori haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kei Nishikori gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kei Nishikori haber sayfamızda...

Kei Nishikori

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 185 kei nishikori haberi bulunmuştur.
Dünya 1 numarası Barty, ABD Açık'tan 3. turda elendi
Dünya 1 numarası Barty, ABD Açık'tan 3. turda elendi ABD Açık Tenis Turnuvası'nda erkeklerin 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic yoluna devam ederken, kadınların 1 numaralı seribaşı Ashleigh Barty 3. turda elendi.
5.09.2021 Tenis
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda günün tenis sonuçları
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda günün tenis sonuçları 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın dördüncü gününde teniste tek erkeklerde ikinci tur, tek kadınlarda üçüncü tur, erkekler ve kadınlar çiftler kategorisinde ise ikinci tur maçları yapıldı.
27.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Azarenka, Fransa Açık'a 4. turda veda etti
Azarenka, Fransa Açık'a 4. turda veda etti Belaruslu tenisçi Victoria Azarenka, katıldığı Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın 4. turunda elendi.  
6.06.2021 Tenis
Fransa Açık'ta tek erkeklerin 6 numaralı seribaşı Alexander Zverev 4. tura çıktı
Fransa Açık'ta tek erkeklerin 6 numaralı seribaşı Alexander Zverev 4. tura çıktı Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek erkeklerin 6 numaralı seribaşı Alexander Zverev, 4. tura yükseldi.
4.06.2021 Tenis
Avustralya Açık öncesinde 24 tenisçiye karantina
Avustralya Açık öncesinde 24 tenisçiye karantina Sezonun ilk grand slam turnuvasına katılmak için Avustralya'ya giden tenisçilerin uçağında pozitif vakaya rastlanması üzerine 24 sporcu karantinaya alındı.
16.01.2021 Tenis
ABD Açık'ta ilk tur eşleşmeleri belli oldu
ABD Açık'ta ilk tur eşleşmeleri belli oldu Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle katı önlemler altında düzenlenecek ABD Açık Grand Slam Turnuvası'nda mücadele edecek tenisçilerin ilk turda oynayacakları rakipler belli oldu.
27.08.2020 Tenis
Japon tenisçi Nishikori'nin koronavirüs testi pozitif çıktı
Japon tenisçi Nishikori'nin koronavirüs testi pozitif çıktı Japon tenisçi Kei Nishikori'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıktı. 
16.08.2020 Tenis
57 milyon dolar ödüllü ABD Açık Tenis Turnuvası başlıyor
57 milyon dolar ödüllü ABD Açık Tenis Turnuvası başlıyor Sezonun son "grand slam"i ABD Açık, 57 milyon dolarla tarihin en fazla para ödülü dağıtan tenis turnuvası olacak. Wimbledon finalinde Djokovic'e kaybeden 38 yaşındaki Federer, 11 yıllık şampiyonluk özlemine son verirse Connors ve Sampras ile paylaştığı ABD Açık'ı açık dönemde en fazla kazanan erkek tenisçi unvanını tek başına ele geçirecek
1.07.2020 Tenis
Wimbledon'da perde dev finalle kapanıyor
Wimbledon'da perde dev finalle kapanıyor Çim kortta oynanan tek grand slam turnuvası olan Wimbledon'ın tek erkekler finalinde ilk 2 seribaşı raket Sırp Djokovic ile İsviçreli Federer karşı karşıya gelecek.
1.07.2020 Tenis
Majeste'nin ‘100’ü güldü
Majeste'nin ‘100’ü güldü Roger Federer, Grand Slamlerin herhangi birinde 100 galibiyete ulaşan ilk tenisçi oldu.
1.07.2020 Tenis
Djokovic yolu yarıladı: 3-0
Djokovic yolu yarıladı: 3-0 Tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Djokovic, Belçikalı Goffin'i 3-0 yenerek yarı finale çıktı. Sırbistanlı raketin bu turda rakibi Roberto Bautista Agut oldu.
1.07.2020 Tenis
15 yaşındaki Gauff'un peri masalı sona erdi
15 yaşındaki Gauff'un peri masalı sona erdi Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da 15 yaşındaki ABD'li sporcu Cori Gauff, 4. turda dünya 7 numarası Rumen Simona Halep'e 6-3'lük setlere 2-0 mağlup olarak elendi.
1.07.2020 Tenis
Roger Federer ile Rafael Nadal dördüncü tura çıktı
Roger Federer ile Rafael Nadal dördüncü tura çıktı Wimbledon'ın altıncı gününde, tek erkeklerde Roger Federer ile Rafael Nadal, tek kadınlarda ise Ashleigh Barty, Petra Kvitova ve Serena Williams tur atladı.
1.07.2020 Tenis
Federer ve Nadal hata yapmadı!
Federer ve Nadal hata yapmadı! Wimbledon'ın dördüncü gününde, tek erkeklerde Roger Federer ve Rafael Nadal tur atladı.
1.07.2020 Tenis
Federer ve Nadal, Wimbledon'da tur atladı
Federer ve Nadal, Wimbledon'da tur atladı Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın ikinci gününde, tek erkeklerde Roger Federer ve Rafael Nadal, tek kadınlarda da Ashleigh Barty, Kiki Bertens ve Angelique Kerber tur atladı.
1.07.2020 Tenis
Oyun, set  maç: Kasa
Oyun, set maç: Kasa Sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası olan Wimbledon kuralları, ihtişamı ve prestijiyle bu yıl da sporcuların çim üzerinde zarif rekabetlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor
30.06.2019 Pazar
Fransa Açık'ta Nadal ve Federer yarı finalde
Fransa Açık'ta Nadal ve Federer yarı finalde Tek erkeklerde Nadal ve Federer, tek kadınlarda Konta ve Vondrousova yarı finale yükseldi.
1.07.2020 Tenis
Djokovic, ve Halep çeyrek finale yükseldi
Djokovic, ve Halep çeyrek finale yükseldi Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) 9. gününde tek erkeklerde Novak Djokovic ile tek kadınlarda Simona Halep, çeyrek finale kaldı. Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen turnuvanın 9. gün maçları tamamlandı.
1.07.2020 Tenis
Nadal ve Federer çeyrek finalde!
Nadal ve Federer çeyrek finalde! Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın 8. gününde tek erkeklerde Rafael Nadal ve Roger Federer ile tek kadınlarda Sloane Stephens tur atladı.
1.07.2020 Tenis
Nadal ile Federer tur atladı!
Nadal ile Federer tur atladı! Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) 6. gününde tek erkeklerde Rafael Nadal ile Roger Federer üst tura yükseldi.
1.07.2020 Tenis
Kerber, turnuvaya ilk turda veda etti
Kerber, turnuvaya ilk turda veda etti Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) ilk gününde, tek kadınların 5 numaralı seribaşı Angelique Kerber dışındaki favoriler tur atladı.
1.07.2020 Tenis
Djokovic'le beraber Osaka da zirvede!
Djokovic'le beraber Osaka da zirvede! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Sırp Novak Djokovic zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Japon Naomi Osaka birinci sıraya yükseldi.
1.07.2020 Tenis
Djokovic, Avustralya Açık'ta yarı finalde
Djokovic, Avustralya Açık'ta yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler dünya 1 numarası Novak Djokovic, yarı finale çıktı.
1.07.2020 Tenis
Raonic, Avustralya Açık'a veda etti
Raonic, Avustralya Açık'a veda etti Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta Kanadalı Milos Raonic'i 3-1 mağlup eden Fransız Lucas Pouille yarı finale yükseldi.
1.07.2020 Tenis
Rafael Nadal son 4'e kaldı
Rafael Nadal son 4'e kaldı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Frances Tiafoe'yu 3-0 mağlup ederek yarı finale çıktı.
1.07.2020 Tenis

Benzer Haber Etiketleri

Kei Nishikori ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.