Kelle Paça

Kelle Paça

Son dakika kelle paça haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kelle paça gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kelle paça haber sayfamızda...

Kelle Paça

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 169 kelle paça haberi bulunmuştur.
Gece ayaklarda yanma, kramp varsa işte sebebi! Canan Karatay: '3 besin iyileştiriyor'
Gece ayaklarda yanma, kramp varsa işte sebebi! Canan Karatay: '3 besin iyileştiriyor' Huzursuz bacak sendromu birçok kişinin muzdarip olduğu ve özellikle uykuyu olumsuz yönde etkileyen bir rahatsızlıktır. Prof. Dr. Canan Karatay, geceleri ayakta oluşan yanma ve krampın asıl nedenlerini, bu sıkıntıyı bitirmenin yollarını açıkladı.
16.03.2024 Genel Sağlık
Kelle paçadan bile daha faydalı! İçine et suyu da eklenirse faydasını ikiye katlıyor
Kelle paçadan bile daha faydalı! İçine et suyu da eklenirse faydasını ikiye katlıyor Kelle paça çorbasından daha faydalı olduğu söylenen mercimek çorbası uzmanlar tarafından da öneriliyor. Halk arasında 'kara şimşek' olarak bilinen mercimek çorbasına et suyu da eklenince faydası ikiye katlanıyor. İşte faydalı etkileri.
5.03.2024 Genel Sağlık
Kilis’in lezzetleri İstanbul’a taşındı
Kilis’in lezzetleri İstanbul’a taşındı Kilis mutfağının lezzetleri ve yemek kültürü, Kilis Valiliği koordinasyonunda İpekyolu Kalkınma Ajansı desteği ve Kilis Belediyesi iş birliğinde İstanbul’a taşındı.
26.11.2023 Gündem
İstanbul’un tatları
İstanbul’un tatları Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında İstanbul’un ilçeleri geçmişten günümüze çeşitli tatlarla özdeşleşmiş durumda.
29.10.2023 Gündem
Hastalık bırakmıyor, bu lezzeti öneren önerene! 'En az kelle paça kadar şifalı'
Hastalık bırakmıyor, bu lezzeti öneren önerene! 'En az kelle paça kadar şifalı' Özellikle kış aylarında pek çok kişi çorba içmeye bayılır. Kelle paça da kış mevsiminin vazgeçilmez çorbalarından biri. Hem sağlıklı hem de soğuk havalarda içimizi ısıtan kelle paça kadar faydalı olan nefis bir çorba daha var. İşte detaylar.
27.10.2023 Genel Sağlık
Canan Karatay listeyi verdi! Kış aylarında bunları tüketene hastalık uğramıyor
Canan Karatay listeyi verdi! Kış aylarında bunları tüketene hastalık uğramıyor Prof. Dr. Canan Karatay kış aylarında tam koruma sağlamak için tüketilmesi gereken besinleri sıraladı. Karatay'ın önerdiği bu yiyecekler kış boyunca tüm hastalıklara karşı koruma etkisi sağlayacak.
14.10.2023 Genel Sağlık
Genç-yaşlı dinlemiyor! Kansere 'dur' demek elimizde mi? 2 uzman listeyi sıraladı
Genç-yaşlı dinlemiyor! Kansere 'dur' demek elimizde mi? 2 uzman listeyi sıraladı Kanser hastalığı hemen her yaşta ortaya çıkabilirken, yapılan yeni bir araştırmaya göre dünya genelinde 50 yaş altı vaka sayısında 'son 30 yılda keskin bir yükseliş' görülüyor. Akıllarda ise tek bir soru var: Kansere 'dur' demek elimizde mi? Kanserden koruyan besinler hangileri? Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu ve Dr. Ender Saraç’a sorduk.
10.09.2023 Genel Sağlık
MASTERCHEF ALL STAR HAFTANIN İLK ELEME ADAYLARI! 📍 MasterChef'te düelloyu hangi takım kazandı? İşte dokunulmazlığı kazanan
MASTERCHEF ALL STAR HAFTANIN İLK ELEME ADAYLARI! 📍 MasterChef'te düelloyu hangi takım kazandı? İşte dokunulmazlığı kazanan MasterChef'te nefes kesen düello! Azize kaptanlığında mavi takım, Kıvanç kaptanlığında kırmızı takım haftanın ilk yarışında karşılaştı. Sonunda eleme adaylarının çıkacağı rekabet, düello şeklinde yapıldı. Peki, 15 Ağustos MasterChef All Star'da düelloyu hangi takım kazandı, eleme adayları kimler?
16.08.2023 Cadde
Masterchef'te Mehmef Şef çılgına döndü! 'Kurallara uyacaksınız'
Masterchef'te Mehmef Şef çılgına döndü! 'Kurallara uyacaksınız' Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde ilk takım oyunu oynandı. Esnaf lokantası yemeklerini yapan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Masterchef'te Mehmet Şef, tadım sırasında adeta deliye döndü. İlk takım oyununu kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
16.08.2023 Cadde
Çöpe serpilen 100 milyar lira
Çöpe serpilen 100 milyar lira Türkiye’de her yıl 20 milyon ton gıda israf ediliyor. Bu israfın başında serpme kahvaltı geliyor. Serpme kahvaltıdaki israfla yılda 100 milyar lira çöpe atılıyor. Milliyet bu çok önemli soruna ışık tuttu.
30.07.2023 Gündem
1100 yıllık mumya zaman yolcusu muydu? Marka ayakkabıların ardındaki 'Türk' detayı
1100 yıllık mumya zaman yolcusu muydu? Marka ayakkabıların ardındaki 'Türk' detayı Günümüzden 1100 yıl öncesinde Moğolistan sınırlarında yaşayan bir Türk'ün giydiği 'modern' ayakkabılar tekrardan gündeme taşındı. Ayağında dünyaca ünlü markanın modeline benzeyen bu ayakkabılardan olan mumya, zaman yolcusu olabilir miydi? Tam 7 yıl önce bir mağarada bulunan kadın ve ayakkabılarının ardındaki sır bambaşka çıktı.
24.06.2023 Dünya
206 kemik 4 yanlışı çürüttü: Ağrı yoksa da kırık olur, kelle paça büyük yalan!
206 kemik 4 yanlışı çürüttü: Ağrı yoksa da kırık olur, kelle paça büyük yalan! "Kilolu değilim, benim kemiklerim iri", "Kırılan kemik daha güçlü olur", "Kırık olsa duramazsın", "Kırık kemiğin ilacı bol kelle-paça çorbası..." Bu cümleleri hayatı boyunca neredeyse duymayan kişi yok. Oysa toplam ağırlığımızın yüzde 15'ini oluşturan vücudumuzdaki 206 kemiğe dair söylenenler aslında koca bir yanlıştan ibaretmiş! Uzmanına sorduk.
24.06.2023 Gündem
Şimdi de kokoreç! Yunanistan bir yemeğimizi daha sahiplendi
Şimdi de kokoreç! Yunanistan bir yemeğimizi daha sahiplendi Dünyaca ünlü bir firma ülkelerin sakatat yemeklerini puanladı. Türkiye ve Yunanistan'ın listede ön sıralarda olduğu yemeklerin isimleri ise dikkat çekti.
8.06.2023 Haberler
Şimdi de kokoreç! Yunanistan bir yemeğimizi daha sahiplendi
Şimdi de kokoreç! Yunanistan bir yemeğimizi daha sahiplendi Dünyaca ünlü bir firma ülkelerin sakatat yemeklerini puanladı. Türkiye ve Yunanistan'ın listede ön sıralarda olduğu yemeklerin isimleri ise dikkat çekti.
8.06.2023 Dünya
Dünya yıldızı Fenerbahçe'ye önerildi! Maaşını ödemeyi kabul ettiler
Dünya yıldızı Fenerbahçe'ye önerildi! Maaşını ödemeyi kabul ettiler Ara transfer dönemi sona erse de Fenerbahçe, sezon sonunda büyük bir bomba patlatabilir. Dünya devi, kadrosunda düşünmediği yıldız oyuncusu için Fenerbahçe'nin kapısını çalarken maaş konusunda da elini taşın altına koymaya hazırlanıyor.
11.03.2023 Fenerbahçe
Barcelona'dan Galatasaray'a! Transfer için Real Betis de devrede
Barcelona'dan Galatasaray'a! Transfer için Real Betis de devrede Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların Barcelona'da forma giyen oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların transferdeki rakibinin Real Betis olduğu vurgulandı.
11.03.2023 Galatasaray
Gol düellosunda kazanan çıkmadı! Giresunspor ve Karagümrük puanları paylaştı
Gol düellosunda kazanan çıkmadı! Giresunspor ve Karagümrük puanları paylaştı Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Giresunspor, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Karşılaşma 2-2'lik skorla sona erdi.
10.03.2023 Giresunspor
Jorge Jesus'tan şoke eden açıklama! Fenerbahçe'ye veda sinyali
Jorge Jesus'tan şoke eden açıklama! Fenerbahçe'ye veda sinyali UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla'ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Portekizli teknik direktör, ülkesinin basınına konuştu.
10.03.2023 Fenerbahçe
Taraftarlar tesisleri bastı! 'Vitor Pereira sadece para için burada'
Taraftarlar tesisleri bastı! 'Vitor Pereira sadece para için burada' Brezilya'da tarihi başarılara imza atan Flamengo'da Vitor Pereira döneminde büyük bir çöküşe geçildi. Flamengo'da taraftarlar tesisleri bastı ve Vitor Pereira'ya yönelik tezahüratlarda bulundu.
11.03.2023 Dünyadan Futbol
Bursaspor Kulübü: Maçta spor dışı bir aklın devreye girdiğini net olarak görebilirsiniz
Bursaspor Kulübü: Maçta spor dışı bir aklın devreye girdiğini net olarak görebilirsiniz TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'un 25'inci haftasında oynanan olaylı Amed Sportif Faaliyetler maçında yaşanan olaylar ve PFDK'nın kulübe verdiği 9 maçlık cezayla ilgili açıklamalarda bulunan Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, "Maçta spor dışı bir aklın devreye girdiğini net olarak görebilirsiniz. Her ne kadar tasvip etmesek de, olayları ligin ilk yarısında Diyarbakır'da oynanan maçta yaşanılan olayların bir karşılığı olarak görebiliriz" dedi.
10.03.2023 2.Lig
Yok böyle transfer! Sınırsız kelle paça karşılığında imza attı
Yok böyle transfer! Sınırsız kelle paça karşılığında imza attı Karabağlar Spor Kulübü, genç kaleci Kenan Gürsen Saat ile bir sezon sınırsız kelle paça çorba karşılığında anlaşma sağlayarak ilginç bir transfere imza attı.
10.03.2023 Futbol
TBMM Genel Kurulu toplandı
TBMM Genel Kurulu toplandı TBMM Genel Kurulu'nda, AK Parti'nin grup önerisi kabul edilirken, CHP, İYİ Parti ve HDP'nin grup önerileri reddedildi.
20.12.2022 Gündem
Yiyen bir daha geliyor! 5 saat pişiyor, yarımı 45 tümü 90 lira
Yiyen bir daha geliyor! 5 saat pişiyor, yarımı 45 tümü 90 lira Konya'da 1450'li yıllarda inşa edilen Abdal Mehmet Külliyesi’nde okuyan öğrencilere ikram edilen ve Osmanlı mutfağında da ayrı bir yere sahip olan közde kuzu kelle, 5 saatlik pişme aşamasının ardından sunuma hazır ediliyor.
30.10.2022 Haberler
Yiyen bir daha geliyor! 5 saat pişiyor, yarımı 45 tümü 90 lira
Yiyen bir daha geliyor! 5 saat pişiyor, yarımı 45 tümü 90 lira Konya'da 1450'li yıllarda inşa edilen Abdal Mehmet Külliyesi’nde okuyan öğrencilere ikram edilen ve Osmanlı mutfağında da ayrı bir yere sahip olan közde kuzu kelle, 5 saatlik pişme aşamasının ardından sunuma hazır ediliyor.
30.10.2022 Gündem
Ozonterapi ile güçlü bağışıklık
Ozonterapi ile güçlü bağışıklık Ozon gazına Eski Yunan’da ‘Tanrının nefesi’ derlerdi. Aslında bildiğimiz iki atomlu oksijenin yüksek enerji ile üç atomlu hale gelmesidir ozon gazı.
28.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kelle Paça ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.